Şimdi Ara

Hafıza Teknikleriyle EDEBİYAT Öğrenmek İsteyenler Buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Herkese İyi Günler. Ben bu yılki Ygs'Den 100 Bine girdim hedefim Lys de 30 - 20 bin arasına girmek Tm-3 den gireceğim sınava Hukuk okumak istiyorum.
    Doping hafızadan eğitim seti alacaktım Çok pahalı olduğu için alamadım. Alternatifleri aradım ve edebiyat ile ilgili eğitim seti satan bir kaç firma buldum. Biriz Eğitim,Edebiyat seminerleri,Uzman Hafıza gibi Biriz Eğitimin setlerini birçok kişi biliyordur. Zaten forumda da baya bi paylaşılmış bende buldum ve kullandım 2 adam tahtaya çıkmış birde karikatür koymuşlar sesleri çok kısık geliyor ses kalitesi çok düşük. demo daki gibi değil hiçbir videosu yani resmen saçmalık. İyiki Satın almamışım diyorsunuz. Edebiyatseminerleri.com'da satılanı da inceledim yani forumlarda araştırdım kullananların pek memnun kaldıgı söylenemez. demodakini yansıtmadığını söyleyen bir sürü arkadaşla konuştum almamı pek tavsiye etmemişlerdi. bende youtube da demoları izlerken aşağıdaki demoyu gördüm.

Uzman Hafıza adlı bir firmaya ait gördüm ve canlı destekten sordum bütün videolar bu kalitedemi yani videoyu incelerseniz anlarsınız ki ses stüdyo kaydı (diğer firmalarınki gibi telefon mikrofonundan veya 5-10 tl lik bir mikrofondan çekilme değil. Videolar karikatür değil 3 boyutlu animasyon şeklinde) videoların hepsinin aynı kalitede olduğunu söylediler yani 3 boyutlu animasyonlu ve seslerinin düzgün olduğunu bir kaçkere sorup teyit ettikten sonra seti aldım . Çok güzel bir eğitim seti hoşuma gitdi hala çalışıyorum.
    Dün sabah ise elime indirim kuponu geçti bu firmaya ait Setlerinin fiyatı 300 tl İndirim kuponunu kullanıyorsunuz 100 tl ye düşüyor. Yani aşırı şekilde avantajlı ve ucuz elimde 20 adet hediye kuponu var (bir twitter kampanyası vardı onda kazandım.) ve Faydalanmak isteyen herkese vereceğim TAMAMEN ÜCRETSİZ OLARAK. Almak isteyen arkadaşlar her konuda fikirlerimi sorabilirler yardımcı olacağım Kod istemek için lütfen PM atınız.

EDİT : Kullanılmamış 10 Adet Kod kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scandal1 -- 29 Nisan 2015; 15:08:39 >

• kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim 50 adet yazar var. 100 adette video var. ve özenle seçilmiş çünkü videosunu seyrederken başında belirtiyorlar. Mesela falih rifki atay zeytindagi şiirini Cumhur başkanımız bir mitinginde okumuş ve tavsiye etmişti gençler okusun diye Kpss de çıkmıştı ve muhtemelen Lys dede çıkacak.
    Mesela bu yıl aşık veysel yılı ilan edilmiş muhtemelen oradan soru gelecek. Her videonun başında bu yıl neden çıkacagı açıklamasıyla beraber veriliyor. Hatırladıklarım bunlar tabi firmayla iletişime geçerseniz daha net bilgiler edinebilirsiniz . Ama Özenle seçilmiş oldugu çok belli
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• pm
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Java öğrenmek için kitap
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • scandal1 kullanıcısına yanıt
    pm
  • Pm

• Pm

• pm hocam

• arkadaşı zan altında bırakmak istemem ama burnuma kötü kokular geliyor :D

• Wheel kullanıcısına yanıt
    Ne gibi kokular hocam açıklayın öğrenelim ?

• SON 9 Kupon
  • Son 8 Kupon
  • Lys-3 Yazar-Eser için 7 ücretli uygulamam var.
    https://play.google.com/store/apps/dev?id=6428388414380661502

1 ücretsiz uygulamada Görsel Hafıza teknikleriyle edebiyatı androidde deneyin. 114 Yazar-889 Eser 1 kitap fiyatına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delehmes -- 10 Aralık 2016; 17:15:17 >
  • pm
  • PM kardeşim

• Son 6 Kupon
  • pm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.