< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hafta sonu çalışmak istemiyorum haksız mıyım? (2. sayfa)
-
-
Pazar günü patronu engelle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle haklisin, patron cok dangoz bir adam degilse musade iste 5 dakika goruselim diye durumu insan gibi anlat. Sorun cikaracaksa zaten uzun vadeli calisamazsin yani mutsuz olursun bi yandan baska is bakarsin isi birakmadan.
-
Bir devlet ata sözü der ki:
Maaş asgari vergi maksi
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Kesinlikle haklisin, patron cok dangoz bir adam degilse musade iste 5 dakika goruselim diye durumu insan gibi anlat. Sorun cikaracaksa zaten uzun vadeli calisamazsin yani mutsuz olursun bi yandan baska is bakarsin isi birakmadan.
Hocam liseli ergen kız gibi trip attı bugün zaten, ben de laf sokmayla olmaz sorun varsa çağır konuşalım dedim. Odasına çağırdı dövecek gibi davranıyor. Hayır oranın işinin büyük yüzdesini de ben yapıyorum. İş yaptığın mı var çalışmıyoruz ki diyor. :D Çıkacağım en yakın zamanda başka yolu yok
-
İşten çıktım, yanındaki diğer kız hala bana soruyor PS deki işleri nasıl yapacağını. :D
-
Biraz önce bastım istifayı yeter bilader dedim haftasonu çalışmıyorum ama kafam rahat değildi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adamın (dayın) varsa boy kilo kpss felan hikaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IkeAdamın (dayın) varsa boy kilo kpss felan hikaye.
Hocam KPSS'de mi artık? O kadar da değildir herhalde ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference
Biraz önce bastım istifayı yeter bilader dedim haftasonu çalışmıyorum ama kafam rahat değildiBana ithafen söylediysen tek sorun haftasonu muhabbeti değildi. Çıktım içim de gayet rahat şu anda
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmachingCubeHocam KPSS'de mi artık? O kadar da değildir herhalde ya
Alıntıları GösterKpss kazanmak senin için neyi ifade ediyorki? Kazanınca hemen memurmu olucağını sanıyorsun hocam? Atama beklersin yıllarca beklersinde beklersin bi bakmışsın onlarca yıl geçmiş hala atanamamışsın dayın yok diye :) illaki tv de görmüşsündür onlarca yıl bekliyorlar kpss yi kazananlar.
Çalıştığın yer kurumsal değilse genelde özel sektörde durum bu oluyor. Hakkını savunmak patrona göre Allah'a şirk koşmakla eşit görülüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IkeKpss kazanmak senin için neyi ifade ediyorki? Kazanınca hemen memurmu olucağını sanıyorsun hocam? Atama beklersin yıllarca beklersinde beklersin bi bakmışsın onlarca yıl geçmiş hala atanamamışsın dayın yok diye :) illaki tv de görmüşsündür onlarca yıl bekliyorlar kpss yi kazananlar.
Alıntıları GösterKazanınca hemen memur olmaktan değil. Öyle bir cümle kurdun ki dayın olsun kpss yi bile geçersin tarzında. Yoksa ben de farkındayım kpss nin çıkış kapısı olmadığının
-
Yeni mezunlar hep böyle düşünüyor Bi yerden başlayım deneyim olsun sonra maaşım artar ama öyle olmuyor artmaz ve deneyimde Bi yere kadar sonra oda birşey ifade etmez. Şimdi sen donanımlıyım deyip asgari ücretle girdin ya patron artık bu iş için herkese asgari ücret verecek veyada bunu senden önce kim bu şekilde yaptıysa. Tabi sen tek başına bu ücret politikasını değiştiremezsin ama 4 yıl eğitim + donanımın bir anlamı olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806doğru yapmışssın daha doğrusu iş ve ev telefonunu ayır işte değilken kapat iş telefonunu zaten aldığın asgari ücret her yerde alırsın
La senin niye her konuda bir fikrin var
Sağanequote:
Orijinalden alıntı: brhmlpyLa senin niye her konuda bir fikrin var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kamudayım ona rağmen haftasonu/resmi tatillerde uzun mesai yaptığım, gece 11'de eve geldiğim çok olmuştur.
Süreklilik arz etmediği sürece bu işsizlik ortamında çok da dert etmemek gerekiyor böyle şeyleri. İşten çıkmak biraz fazla olmuş bence. Ha başka sıkıntılar da gözüne batmaya başlamıştır orası ayrı.
-
Hocam bir paragraf boşluğu bıraksaydın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X