Şimdi Ara

Haftada 2 gün izin çokmu zor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
3
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devlet ve özel sektör can kardeştir, çalışanlar ise üvey evlat...

ne patrona güvenin ne de devlete, yanarsınız!

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Su bos beles kendi tembellikleri uzerinden atip tutanlari saniyelerin sayildigi bir firmaya sokacaksin bir ay dayanamazlar.

Sonra gormek lazim bunlarin yaw biz tembel milletiz masallarini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartlar böyle gelmiş sol sosyalist bir yönetim anlayışı gelmedikçe de böyle devam eder. 6 gün çalışıp 2 gün izin yapıyoruz yalnız 2 izin gece vardiyasından çıktıktan sonra olduğu için günün yarısı uykuya gidiyor. 8 saat mesai fakat evim işyerine 55km olduğu için çevreyolundan 45 er dk gidiş geliş sürüyor. Ne diyelim alışmışız bu düzene çok şükür diyoruz dışarıda üniv mezunu gençler işsiz sapsız dolanıyor en azımdan işimiz var gözüyle bakıp avutuyoruz kendimizi.

• Meraxes kullanıcısına yanıt

bu havalimanı sistemi mi

• Ülkemizin acı gerçeği ve kısa vadede bu gerçek değişecek gibi görünmüyor.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Evet benide ezerler böcek gibi red etmiyorumki ucuz işçi amele gücü olurum orda,sizin gibi hayal aleminde yaşamıyorum,7+ 10+ sene geçmiş üstünden hep aynı nickler gitmek isteyen adam 1-3 senede hazırlanıp gidiyor ne bitirdin sen eğitim kariyerin ne? odtü itü marmara ist hangi büyük holdinglerde hastanelerde bankalarda çalıştın üst düzey olarak ha? refaransın ne? dandik anadolu kenar köşe diplomanızla sizi oturtçaklar orda masa başına 5.000 euro da maaş bağlıycaklar he aynan distopya evrenlerde yaşıyorsunuz gidin piskoloğa görünün.   gitmiyceksiniz burada yaşıycaksınız çürüyceksiniz ölene kadar sizde o toto yok orada suri paki hintli olmak yürek ister yürek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 11:47:36 >
  • Kerimcem'i gören atomu falan parçalıyor zannedecek ama iki yıllık mezunu tipin teki :) Şuraya çalışma hayatını at bakalım ne kadar çalışmışsın ve emekliliğine kaç sene kalmış görelim.  

• 2028 deki gitmeme bahnenizde yazıyım akp gitti mesih chp geldi ülke kurtuluş savaşını kazandı zengin ve refah olamamıza ramak kaldı  gitmeme gerek kalmadı gidicem dediği ilk lafın üstünden filan 20 sene geçmiş olur surp ve kafadarlarının 

koca gıda mühendisi kadın harita mühendisi kocası gitti orada aşçı yamağı otel görevlisi kargocu über oldu canım türkler eşek gibi çalışıyor çoğu, renkli rüyalar görmeye devam ihtisas alanında açık yoksa senin o diplomanın orada çöp kadar değeri yok  hepimiz ucuz amele kaçak işçi gücüyüz orada otomatikman üni bile değil orta okul mezunuyuz seni cehaplisin diye pamuklara sarmıycaklar seni orda. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 12:25:36 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Orta okulu istek vakfinda okudum
    bournemouth ta yaz okulunda ingilizcemi gelistirdim sonra Stoke on trent six formda collage basladim
    1 sene sonra newcastle underlyn collage gectim farkli bir bolumde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Mayıs 2024; 12:28:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

ben seni tanımıyorum kardeşim sadece tahmin üretiyorum niye döt olayım, ne duruyon burada durduğun kabahat allah allah okadar iyisin, iyi eğitimlisin geçenlerde bana - bakiye gösterdin bana bu kadar iyi altyapılı bir adamın - bakiyesi biraz zor olurda neyse yada başka birimiydi o nickler benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 13:10:59 >
    1.5 seneye kapatirim. 400 bin tl kredi borcum var ondan oyle

Kumarda gitti borsada yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Mayıs 2024; 12:27:7 >
    Baska planlarimiz var ise girip degil dogrudan ev alma gibi herseyimi niye anlatim burada

Ulkeyi elestirene ya sev ya terket diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Mayıs 2024; 12:55:39 >
    Akıllı insanlar; Fikirleri tartışır, olayları konuşmaz, kişileri önemsemez. Normal insanlar; Olayları tartışır, fikirleri konuşmaz, kişileri önemser Cahil insanlar; Kişileri tartışır, olayları bilmez, fikirleri anlamaz.

Konuyu kişiselleştirmeyin isterseniz :) sizi ne ilgilendirir ki muhatap aldiginizin nereden mezun olduğu, ne iş yaptigi,nasil yasadigi yahu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

10+ senedir ab cennet refah zenginlik o biçim diyip ama cehennemde ısrarla yaşamayı tercih eden onlar ben değilim

Ben gitmem 40 ım dan sonra abd lilerin alman ların mokunu temizlemeye,ayak amele işlerini yapmaya meraklı değilim gidene saygım sonsuz.

Gidene hayata 0 dan başlayana orada ben saygı duyuyorum zaten iyi cesaret tebrik ediyorum öylelerini ben, burada anca bık bık bık yazanları edemem kimse k.bakmasın.

Recep Baltaş kankaları gibi 7/24 söv söv söv yine burada trakya almanca potansiyel işsiz bölümü diplomasıyla orada iyi garson adayı olucağını biliyorda ondan burada  gerçekler bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 13:23:42 >
    Yahu yukarida acikladim hala sen ben yapiyorsunuz. Siz biz önemli değiliz gitmiş ne öğrenmiş , hayat standarti ne derece değişmiş,yabanci insanlarin kendisine bakis acisi ne gibi durumlari konuşmaktansa o öyle bu böyle , akil fikir versin size daha cevap yazmayacagim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

araba iphone elektronik aletler dışında aman aman bir refah farkı göremiyorum görsem yazarım bir çoğu kira pahalılığından 55-60 m2 kümes gibi evde kalıyor oralarda.

zengin olmak zengin yaşamak başka bir şey zengin olmuyorlar sadece "toy" kısmı türkiye den çok daha iyi.

Burda kalifiyeli olup iyi kazanıp iyi statüde olup orada işçi sınıfı olanların refahı x5 x10 katı kadar düşüyor onlarda siyasi kafayla gidiyor ama saygım sonsuz onlara iyi cesaret tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 13:34:13 >
  • tla776 T kullanıcısına yanıt

Dediğine katılıyorum şuan çalıştığım fabrikada 1200 kişi var beyaz yaka 600 kişi diyelim kalan 600 kişi formula 1 pilotundan farksız zamana karşı yarıştırılıyor. 1 ay dayanamaz demişsin emin ol 1 vardıya çıkaramazlar üstelik sendikalı bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

ya bu doktorların yurt dışına gitme efsanesi nerden çıktı bilmem. etrafımda bir ton doktor arkadaşım var, sadece biri yurt dışına gitmek istiyor, o da gidemiyor. bir doktor için -özel bir doktor değilse- yurt dışına gitmek kolay değil, bir ton sınavı falan geçmesi gerekiyor. gittiğinde de burada kazandığını kazanamıyor.

yazılımcılar için bu aralar durum farklı dediğin gibi, bana geçen sene almanya'dan teklif geldi ilerleyen yaşıma rağmen (53). bu yaşta hiç bir meslekte yurtdışından teklif alamazsın.

konuya gelirsek; çalışma saati bari 40 saate inmeli. 45 saat çok fazla. avrupa'da artık 4 günü tartışıyorlar.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

avrupada herkes 4 günmü çalışıyor sanıyorsunuz sabancı koç microsoft gibi firmaları çalışıyor nüfusa vursanız %10 u bile bulcağını sanmıyorum yok oyle birşey.

oda anca 5-20 milyonluk az nüfuslu ülkelrinde var almanyada fransada ingiltrede filan yok sayılır göstermelik proje var.

https://www.bbc.com/turkce/articles/c3g81829r8do#:~:text=Teknoloji-,%C4%B0ngiltere'de%204%20g%C3%BCnl%C3%BCk%20mesai%20denemeleri%20tamamland%C4%B1%3B%20baz%C4%B1,i%C5%9Fletmeler%20uygulamay%C4%B1%20kal%C4%B1c%C4%B1%20hale%20getirdi&text=%C4%B0ngiltere'de%203%20binden%20fazla,%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma%20d%C3%BCzeni%20denemesi%22%20sona%20erdi.

tamamen göz boyama o.

Sen nitelikli parmakla gösterilen firmaların peşinden koştuğu bir adamsındır yazılımcısındır, senin isteme hakkın var birşey diyemem iyi eğitimsiz kariyersiz biri için hayal ürünü o (dünyanın heryerinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 14:35:44 >

• ingiltrede 4 gün çalışma uyduruğunun ıspatınıda yapıyım.

100 şirketin toplam 2600 çalışanı bulunuyor. (ha onda bile bir kısmı geçmiş uygun verimli görümüş hepsi değil )

ingiltrenin nüfusu 70 milyon,çalışan sayısı bir 40-50 milyon var herhalde 2600 sayısı kaç yüz binde biri ediyor matematiği iyi olan biri hesaplasın  %10 u bile abartı yazdım anca belçika hollandadır o, bence %0.5 bile değil o her avrupada yazan saçma böyle safça şeyleri haberleri yutmayın yemeyin, son derece acımasız kahpe bir dünyada yaşıyoruz yükselmezsen heryerde ezilirsin çok çalışırsın hayatta nokta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mayıs 2024; 15:8:30 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.