Neye göre eminsin? Oturma organından başka kaynağa baktın mı hayatın boyunca? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftada 2 gün izin çokmu zor? (6. sayfa)
-
-
Sen çalışmayan bir insan olduğun için haftalık 45 saat ile 35 saatin farkını bilmiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tanıdğım %95 abd hollanda almanya mavi yaka eleman tipi işlerde çalışan herkes cumartesi çalışıyor çalışmayan yok rahat 12-13 kişi vardır bildiğim.
bir küçük amcam vardı oda mercedes de motor ustasıydı prestijli şirketteydi oda normal tüm çocukları hollandada cumarteside çalışıyor 2 side lojistik işinde.
hele teyze kızı gece 23 lere kadar kadar abd de amazon kargo dağıtıyor.
burda tık tık yazmayla olmuyor gidinde hayat neye denir öğrenin biraz multiverse den çıkma zamanınız çoktan gelmiş akp chp lö lö yazmayla hayat geçmez yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2024; 17:23:20 > -
Kerimcem işsizi ayak üstü kırk tane yalan atıyor. Yurt dışında bir tane bile tanıdığı yok.
Geçen almanya'da akrabam yok diyordu. Yıllar evvelde akrabam var diye çatır çatır yazmış. Tam bir yalancı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Mayıs 2024; 17:30:16 > -
normali 2 gün değil mi zaten ? neresi zor ki anlamak imkansız.
AB ülkeleri çalışma saatlerini azaltırken bizimkiler utanmasalar 7 gün çalıştıracaklar insanları .
-
arkadaşım fabrikada çalışıyor haftasonu plan yapıyoruz arıyorum kardeşim mesaiye bıraktılar zorla.. bakıyorum hiç izin yapmıyor bazen dedim şikayet et nasıl edim bir ton kağıt imzalattılar orada yazıyor işveren çalışanını mesaiye bırakabilir diye yazık valla
-
10+ sendir cennet ab diyip cehennemde yaşamayı tercih eden surpçuk,akp ve rte yi çok mu seviyorsun aşıkmısın hala burdasın sen ha ? bende bir an önce gitmenizi istiyorum zaten aynı fikirdeyiz gidin lütfen.
Okumuş etmiş kariyerli ileri vasıflı nitelikli insanlarla kendinizi aynı kefeye koymanın yan etkilerini iliklerinize kadar yaşıycaksınız orada cennet sizi bekliyor rica ediyorum gidin
Yakışıklı sexy türkolar bir an önce gelsin diye sizleri dört gözle bekliyorlar garanti veririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2024; 17:57:33 > -
devletin bunu çözmesi çok kolay aslında ama işverenlere yaranacağım diye böyle bir şey yapmaz. Zaten 45 saat çalıştırabilirsin diyor ona bile razıyız. 45 saat üzerinde çalışıp mesai parası olmadan devam ediyoruz.
-
kerimcem senin kafanın almadığı nedir biliyormusun?
verdiğin örneklerde mesai ücretini alıyorsa zaten sorun
burada anlatılan resmi saatten fazla çalıştırılıp fazla mesai ücreti alamamak
bir insan bunuda savunmaz az biraz tutarlı ol
ayrıca beyler bayanlar mesaide resmi sınır vardır işyeri onun üzerine sizin rızanız yoksa çıkamaz
mahkemeler geç işliyor doğrudur ama her zaman işçiden yanadır verirsiniz mahkemeye tüm haklarınızı alırsınız
Alıntı
metni:burda tık tık yazmayla olmuyor gidinde hayat neye denir öğrenin biraz Burada tık tık yazan hayat nedir bilmeyen insan sensin. Seni hayat dersi verebilecek kalibrede bir insan olduğuna inandıran şey nedir?
Ulan oğlum teyzenin hayali kızını belediyede sekreter olarak işe girdi diye yutturmaya uğraştın.
Sonra aynı hayali kızı belediyeden çıkarıp vakıf hastanesine sokup çalıştırmaya başladın.
Yetmedi hayali kızın mesleğini değiştirip gıda mühendisi yapıp avustralyaya yolladın.
Aynı hayali kız nasıl olduysa teksasta hem otelde hem de kargoda çalışıyor diye yazmaya başladın.
Yetmedi aynı anda hayali teyze kızını üç işe birden sokmuşsun. Amazon kargo, otelde çalışma ve e-ticaret.
Ulan atıyorsun bari destekli at!
Bu arada bunun işini sorun karşılığında size cevap veremiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Mayıs 2024; 18:22:38 >
-
öyle bişey yok hocam imza falan boş işler resmi geçerliliği yok
mesaide yasal sınır var onun üzerine işyeri çıkamaz arkadışıza söyleyin mesaiye kalmak zorunda değil işten çıkmayı göze alıyorsa tazminatını alabilir
Sabah 9 mesai başlangıcı
yarım saat 45dk kahvaltı goygoyu oldu saat 9:45
kalk işe bak et oldu 10:30, sigara çay 15-20 dk - oldu saat 11:00
kalk işe devam 12:30 yemek molası -
13:30 geri başla oldu 1 saat çalış 14:30. Öğleden sonra Wc telefon vs goygoyu günde 1 saat desen
devam et saat 17:00 çay sigara mola desen 17:30..
Kim ne derse desin bir persoenlin günlük mesai saatinin en az 3 saati goygoyda geçiyor. Sanıyor ki patronlar ne kadar çok iş yerinde bulunursa işçi o kadar çok çalışır tam tersi sen o adamı orada ne kadar fazla tutarsan o adam kaytarmak için sürekli fırsat kollar.
Halbuki sen bu adamı dinlendirsen daha az çalışma saati yapsan haftanın 5 günü getirsen işe daha çok verim alacaksın ama herkesin kafa tersten çalışıyor maalesef.
-
teyzemin 2.kızı o küçük kızı şu an çalışmıyor evlendi çocuk bakıyor şu an işsiz ev hanımı oldu bakıcı parasından , büyük kızı abd teksas da yaşıyor eşiyle birlikte 2016 dan beri yeterli geldimi?
sen niye gitmiyorsun oraya o kadar baylıyonda aşıksında yoksa o gidecek totomu yok sende? niye bu cehennemde ısrarla yaşıyorsun sen yıllardır.
annemler 6 kardeş 5 kız, bir erkek avusturalyadakiler yaşlı artık zaten 48 filan jenarasyon farkından pek görüşmüyorum abd kilerle daha samimiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2024; 18:28:6 > -
bu ne yazarsa inanmayın
her yazdığı yalandır.
-
Teyzenin büyük kızını turizm bakanlığına memur diye yazmışsın. Yalanlarını azalt artık! Hadi karıştırdım desen bu seferde ufak olana işsiz diyorsun.
Nooldu len rengin soldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Mayıs 2024; 18:29:9 >
-
evet doğru kocasıda belediyede harita mühendisiydi ameleyi vasıfsızı ne yapsın abd kapıdan sokmaz,sen umudunu kes yani burdaki refahları zenginlikleri oturdukları ev 10+ daha iyiydi ,ayrıca gıda mühendiside kendisi kpss kastı kazandı,yani o derece nefret ettiler akp den rte den düşün artık. 0 dan başladılar hayata orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2024; 18:34:43 > -
SAF ADAM! Bir kişi aynı anda hem teksasta hem de bakanlıkta nasıl çalışıyor? Resmen sallıyorsun işte artık bunu kimse yemez.
-
canım benim 2016 gibi bıraktılar istifa ettiler kimse kimseyi zorla memur yapmıyor bu ülkede hayatım nerde yaşıyon sen kuzey koredemi.
kocası çok daha fazla kazanıyordu o bile mis gibi işi bıraktı gittiler gayet zengindiler burda gidişleri tamamen akp rte islam Atatürk lö lö, maddi değil,Koyu kemalistler zaten ailecek.
abd zaten vasıfsız dandik eğitimli niteliksiz adamı kapıdan bile sokmuyor artık,nitelikli iyi eğitimli oldukları için kabul edildiler zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2024; 18:58:9 > -
O menun şahıs ve yancısı uydu sitelerinden kovulup buraya damlamis kişilerdir.
Ülke ve dünya gündemine gelecek yüzleri olmayanlar da ana konuyu esir alıyor.
Gidin bir İha/siha başlığına yorumlarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız..
Bu şahsın birde "bir daha asla AKP 'ye oy vermeyeceğim "konusu da vardı arşivi tarayın bulursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 23 Mayıs 2024; 18:48:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X