Okul var , aynı zamanda çalışıyorum bu yoğunluğun içinde spora da başlamış bulunduk ama cidden idman yapmayı seviyorum lakin fırsat bulabildiğim günler cuma cumartesi pazar bu günler çalışıp 4 gün off geçiricem gelişime zararı vs. olur mu ?
Her türlü gelişirsin. Her gün farklı kas gruplarını çalışırsın. 2. ve 3. günler yorgunluktan ağırlıklar biraz düşebilir ama hiç yapmamaktan kat kat iyidir.
İyi beslendiğin takdirde sıkıntı olmaz, haftanın 6-7 günü çalışan arkadaşım var, bir önceki konuda da bahsetmiştim. 250 gram protein 500 gram karbonhidrat alıyor günlük hayvan gibi ve hergün çalışıyor. Hatta bazı günler gündüz antreman yapıp akşam spining'e giriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
İyi beslendiğin takdirde sıkıntı olmaz, haftanın 6-7 günü çalışan arkadaşım var, bir önceki konuda da bahsetmiştim. 250 gram protein 500 gram karbonhidrat alıyor günlük hayvan gibi ve hergün çalışıyor. Hatta bazı günler gündüz antreman yapıp akşam spining'e giriyor.
Hayalimde ki yaşam tarzı. Ama ne mümkün.
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
Hayalimde ki yaşam tarzı. Ama ne mümkün.
Öyle bir yaşam tarzı için türkiyede fitness eğitmeni olmak lazım hocam başka türlü imkansıza yakın. :)
Ben de iş gereği bazı haftalar sadece haftasonu antreman yapıyorum. Hiç yapmamaktan iyidir. Ama düzen bozulduğu için gelişim yavaşlıyor.