Şimdi Ara

sadece kasları büyütmek için kaç set kaç tekrar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her kolda 10 kg ile . toplam 20 kg olacak şekilde . kasların büyümesi ve hacminin artması için . kaç set kaç tekrar uygun olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

her kolda 10 kg ile . toplam 20 kg olacak şekilde . kasların büyümesi ve hacminin artması için . kaç set kaç tekrar uygun olur ?

Yapacağın haraket hangi haraket onuda yazsaydın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12-10-8 yap 1 ay sonra bomba gibi olur o kollar

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

her kolda 10 kg ile . toplam 20 kg olacak şekilde . kasların büyümesi ve hacminin artması için . kaç set kaç tekrar uygun olur ?

Yapacağın haraket hangi haraket onuda yazsaydın keşke

dumbell ile yapılabilen bütün hareketler . günde 10 km yürüyüş . ortalama 40 dk . 1,5 saat yüzme yapacağım 3 ay boyunca birde günde 1 saat kadar pd90x hareketlerini yaparım . baya yorulurum . ama işe yarar diye düşünüyorum .

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

12-10-8 yap 1 ay sonra bomba gibi olur o kollar

1.set 12
    2.set 10
    3.set 8 tekrar olacak şekilde değil mi?
    toplam 3 set ?
    arada ne fark var hocam anlatır mısınız ? sanırım buna piramit deniyordu . hocam bu sistemin yararı nedir bu kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 6 Haziran 2013; 22:02:55 >

• Setlerde tekrar sayisini düşür fakat ağarlıkları arttır. Örneğin : 12-10-8 yapıyorsan ilk başladığın alırlık 8'lik dumbell daha sonra 10 ve 12 olarak zorlarsan güzel verim alırsın.
  • max agırlık 5*4 yapıyorum.
    Aslında hareketin formunu bozmamak gerek.
    Agır kaldırıcam diye dansöz gibi kıvırmaya gerek yok
  • Haraketi yanlış yapıp 20kg ile yapacağına, hakkını vererek 10kg ile yap istediğin gibi gelişirsin

• 10-10 kg dambell ile sadece biceps şişirirsin triceps yaparsın omuz yaparsın. Göğüs yapamazsın. Anca sırtına koyup şınav çekeceksin.

Eğer yeni başladıysan zaten hacimi düşünme hemen.

Hacim için maksimum ağırlık 6-8 tekrar.

Beyin kanaması geçirecekmiş gibi hissetmen gerekiyor
  • 3 set 8 tekrar her zaman tercihimdir. Omuzda ise 12-15 tekrar yapabilirsin omuz çalışırken ağırlığı biraz daha düşürerek.(burdan görmüştüm ben de omuzun çok tekrarla daha iyi geliştiğini)

ben 2 set 8 yapıyorum son set bazen zorlamak için 4 tekrardan kaldırabildiğim maxın da üstüne çıkmaya çalışıyorum.

60 bench yapyorsam misal ilk seti 2.sini 70 yapıp son seti 85-90a çıkartıp ( yardım alıyorum tabi ) 4 tekrar felan yapıyorum. İyi güç artışı ve hacim sağlıyor.

Bir de başlarda ilk 6-8 ay serbest ağırlık yerine kilitli olan press masasını kullanın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.