SAbıt diskim C D F olarak 3 e bölünmüş durumda...Haftada D diskim ortadan kayboluyor partition bulma pogramlarıyla kurtarıyorum...Ama her hafta her haftada olmazkı C ve F de bi sorun yok..Sorun D de ve butun multimedia dosyalarım haliyle D de...Bilgisayarımı zamanında noton ghost ıle ımage ni almısdım yanı makınama hıc format atmadım 2 senedır arada ımagı gerı yukluyorum ancak bu ıslemı sadece c de yapıyorum halıyle...Vırusmu vardır acep yoksa baska bır sorunmu..ne yapabılırım en az verı kaybıyla? Uzman arkadasların her turlu goruslerıne hazırım sımdıden cok sagolun donanım haber uyelerı..SAYGILAR
bilgisayarım - sağ tuş - yönet - disk yönetiminde İLGİLİ kaybolan kısım hangi isimde gözükmekte?
image den başka bir soruk yok gibi gözüküyor. ancak XP 1 hdd diğer disk i görmemezlik niye yapsın? hdd kaç gb lık? DİSK xp kurlumda mı bölümlendi yoksa 3. parti prg lamı sen elle belirledin XP çalışırken?
binbaşım kaybolan kısım biçimlenmemiş gibi gözukuyor.Partition bulma programıyla buluyoum duzelıyor ama her seferınde dosyalarımın bı kısmı bozuluyor 1 aya kalmaz elımde saglam dosya kalmıcak..Bilgisayarımı ilk aldığımda 3 e bölünmüştü kendim hiç yapmadım. c 55 gb D 48 gb F 8 gb filan olması lazım her seferınde sadece D partitionu kayboluyor otekılerde sorun yok... bilgisayarım dizüstü asus F3E ..xp sp2 yüklü