o ramler ne kadar bildiğim kadarıyla fiyatı 200 dolardan fazla epey..o sisteme o/c yapmazsan ayıp olur ve extreme team ramlerini kullanırsan süper olur..dfs bilgisayar ve gigatek ten bakabilirsin ramlere o/c sonuçları için overclock bölümüne bakabilirsin...bunun dışında güzel..yalnız ben olsam kasanın powerı sağlam ama yine de değiştirir bi enermax patlatırdım..yakışır o sisteme..hayırlı olsun şimdiden..
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
o ramler ne kadar bildiğim kadarıyla fiyatı 200 dolardan fazla epey..o sisteme o/c yapmazsan ayıp olur ve extreme team ramlerini kullanırsan süper olur..dfs bilgisayar ve gigatek ten bakabilirsin ramlere o/c sonuçları için overclock bölümüne bakabilirsin...bunun dışında güzel..yalnız ben olsam kasanın powerı sağlam ama yine de değiştirir bi enermax patlatırdım..yakışır o sisteme..hayırlı olsun şimdiden..
o/c alır almaz dusunmuyorum o/c yapmam için bıraz zaman gecsın bıde ramlere 30 dolar daha fark vermem gerekecek bıraz daha fıyat yukselmeyeyım dıyorum bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum
kesinlikle vereceğin paraya değer o ramler hoparlörden kıs,monitörden kıs ama 30 dolar için o ramleri almamakla hata yaparsın...alacağın ramler ddr2 800 mhz ve cl 4-4-4-10 timingleri...fiyatı 290$+kdv idi sanırım en son...kingston ne kadar ddr2 533 mhz timingler cl 4-4-4-12 dir herhalde...ramlerin kıymetini o/c yaparken anlayacaksın...kusura bakma ama bence hiç akıl karı değil..zaten yarın da yorumlar gelir bu yönde...100 kişiye sorsak en popüler cevap bu olur emin ol..
bu fiyata performans rami almak çok daha mantıklı zeus unda dediği gibihttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1804 hoparlörü creative 5200 yap 68$+kdv rami team 2x1 dual ddr2 800 4-4-4-10 al çok daha iyi olur
ha bu arada kasa walt olarak bu sısteme yetermı sızce
Kasayı değiştirmelisin.feel kasa+silverstone PSU,ya da thermaltake mambo+silverstone almalısın.Bunun yanında DVD-RW'yi kesinlikle BenQ al.Üstünlüğü ispatlandı tüm dünyada...Ram konusunda arkadaşlara katılıyorum.DDR2 800 olmasa bile 667 mHz al.