Şimdi Ara

HAFTALARDIR UGRASIYORUM USTALARDAN YARDIM BEKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yorumlarınız benım ıcın cok onemlı yakın tarıhte bu sıstemı toplayacagım sızce degısmesı gereken parca varmı ilginiz için şimdiden tşk.

işlemçi: intel E 6400 core 2 duo

anakart: p5b deluxse wıfı ap

ram: kıngston 2x1 gb dual ddr2 533

ekran kartı : xfx 7600 gt xxx ed

hdd: sata2 segate 250 gb 16mb ngq

dvd yazıcı : nec nd 4571 16x

kasa: aopen h 600 b28

klavye: a4 tech kbs 8

hoparlör: creatıve t 6060

monıtor : samsung 760 bf (bunu bır sure ıcın erteleyebılırım)

• o ramler ne kadar bildiğim kadarıyla fiyatı 200 dolardan fazla epey..o sisteme o/c yapmazsan ayıp olur ve extreme team ramlerini kullanırsan süper olur..dfs bilgisayar ve gigatek ten bakabilirsin ramlere o/c sonuçları için overclock bölümüne bakabilirsin...bunun dışında güzel..yalnız ben olsam kasanın powerı sağlam ama yine de değiştirir bi enermax patlatırdım..yakışır o sisteme..hayırlı olsun şimdiden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

o ramler ne kadar bildiğim kadarıyla fiyatı 200 dolardan fazla epey..o sisteme o/c yapmazsan ayıp olur ve extreme team ramlerini kullanırsan süper olur..dfs bilgisayar ve gigatek ten bakabilirsin ramlere o/c sonuçları için overclock bölümüne bakabilirsin...bunun dışında güzel..yalnız ben olsam kasanın powerı sağlam ama yine de değiştirir bi enermax patlatırdım..yakışır o sisteme..hayırlı olsun şimdiden..

o/c alır almaz dusunmuyorum o/c yapmam için bıraz zaman gecsın bıde ramlere 30 dolar daha fark vermem gerekecek bıraz daha fıyat yukselmeyeyım dıyorum bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum

• kesinlikle vereceğin paraya değer o ramler hoparlörden kıs,monitörden kıs ama 30 dolar için o ramleri almamakla hata yaparsın...alacağın ramler ddr2 800 mhz ve cl 4-4-4-10 timingleri...fiyatı 290$+kdv idi sanırım en son...kingston ne kadar ddr2 533 mhz timingler cl 4-4-4-12 dir herhalde...ramlerin kıymetini o/c yaparken anlayacaksın...kusura bakma ama bence hiç akıl karı değil..zaten yarın da yorumlar gelir bu yönde...100 kişiye sorsak en popüler cevap bu olur emin ol..
  • bu fiyata performans rami almak çok daha mantıklı zeus unda dediği gibihttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1804 hoparlörü creative 5200 yap 68$+kdv rami team 2x1 dual ddr2 800 4-4-4-10 al çok daha iyi olur
  • tsk ederım arkadaslar ramlerı sızın dedıgınız dogrultuda degıstırdım baska eksıklıkler veya uyumsuzluklar goren varsa yardımlarınızı beklıyorum

ha bu arada kasa walt olarak bu sısteme yetermı sızce
  • Kasayı değiştirmelisin.feel kasa+silverstone PSU,ya da thermaltake mambo+silverstone almalısın.Bunun yanında DVD-RW'yi kesinlikle BenQ al.Üstünlüğü ispatlandı tüm dünyada...Ram konusunda arkadaşlara katılıyorum.DDR2 800 olmasa bile 667 mHz al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üst konuları takip edin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.