Şimdi Ara

Haftalık 2 gün izin bu ülkeye ne zaman gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek gün izin iyice pilimi bitirmiş durumda. Eğer işten çıkarılırsam 2 gün haftalık izin ve çalışma saatleri bezdirmeyen dışında istemiyorum.

Maaşları oldurduler zaten buna rağmen saatler dusurulmuyor ülkede, insanlari calismamaya sevk ediyorlar.

Genclerin calismama sebebini anliyorum sanirim bu mevzu daha da buyuyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 12 Şubat 2025; 13:12:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gelmez insalık yok çünkü 12 saat çalışıyor çoğu yer haftada bir gün vs anca 2 gün devlet memuru banka çalışanları yada beyaz yakalılar diğerleri sürünmeye devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 25 senelik iş hayatımda ne özel sektörde nede kamuda haftasonu çalışmak zorunda kalmadım.

Hatta işim olmadığı halde arabaya atladığım gibi haftasonu iş yerine huzur bulmaya giderdim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak bekleyerek alınmaz, mücadele edilerek alınır. Armut piş ağzıma düş bir hak elde edilemez. Dolayısıyla halk ne zaman istemezse 6 gün çalışmak o zaman biter.

Dolayısıyla o mücadele etmeden insanlar daha çok çalışır.

• gelmez!

• Bu m m hayati bizi ne zaman serbest birakacak . Ben kendimi özgür hissetmiyorum . Devletten şikayetçiyim disari cikamiyorum cat içemiyorum . Calisiyorum hayatimi yasayamiyorum . Hayatimdan mi vazgeceyim yoksa evden arabadan mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.