Şimdi Ara

Haftalık Char yapılandırma Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

parry ratio charın hızlı harekt etmesi

hani şu kullandığımız silahtaki attack raiting gibi
    atack raiting de napıyordu

diyelim bladersın
    yere yatrdığın zmn seri şekilde batırıyor

parry ratio ise
    stun yedikten sonra char afallıyor
    koştuğun zaman biri sana wurduğu zaman duruyor

işte parry ratio yüksek olursa bunlar olmaz..

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

lıght cold yapcam yapılandırmayı ?

Tavsiyem protectordur bir nukerin her zaman bir phy def eksiği vardır.Armor değil de protector firedan kaybettiğin mag defansı biraz olsun geri getirebilir.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrappy -- 17 Şubat 2009; 3:56:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

Bence spear nukerde Lightning skill ağacı biraz gereksize kaçabilir fire'a göre.Zaten cold nukerin vazgeçilmezi oldu.Birde armor giydiğini varsayarsak phy defansta pek bir sakatlık durumu olmaz.Light skill ağacındaki parry ratio ihtiyacını da yüksek hasar özelliği olan spearı ve pvpde kullanacağı force veya pve de kullanacağı fire ile kapatabilir.Tabiki de heuksal skill ağacı kesinlikle max

Katılmıyorum halil sana
    %18 lik extra bir mag.attack göz ardı edilcek birşey degil sırf bunun için bile light açılır.
  • +6 +7 veya sun dizicekseniz full int nuker garment giymeli o kadar sağlam değilse itemleri protector olmalı armoru hiçbir buildde önermiyorum ben.
    Skill konusuna gelince en çok light-cold-bicheon bu zaten standart bunun dışında weapon 90 fire 90 cold 90 light 30 görüyorum ve gördüğüm kadarıyla pvpde gayet başarılıydı bu char +6 pro seti +7 spearı vardı çoğu charı yatırıyordu hybridler içinde weapon 90 fire 90 cold,light 60 ideal bence.Force 90 light 90 cold 90 da güzel build oluo zehirleri yediyiğimde tam 24-25k vuruodu karşımdaki ancak fire wall ve snow kullanarak oyalabilirsiniz 2dk boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 12 Aralık 2008; 13:17:18 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=Mo8xHfG3WI8
    ss nuker cold light vs. warrior cleric
  • light cold bic en çok kullanılan builddir ss nuker diye biliniyor zaten cold ve bic artık zaten bütünleşmiş ldu nukerler için cold max olmadığı zaman hiç bi nuker nuker değildir sadece atack charıdır ve gw ve fwlerde işe yaramaz bicheon yerine spear diyenler olacak ama int zaten güçsüzdür ss in bufflarına ihtiyacı vardır ha diyeceksiniz bana heuksal can arttırıyor ama candan başka birşey arttırmaz ss de br koyabilecek bir kalkanınız var kd niz var zor anlarınızda her zaman yanınızda ve 90lvl maxda stun skilli ve combonuzda bleed denen dbuff vardır yani dediğim şu nuker ss ve cold olacak kesinlikle diğer force skilline gelince kimileri light der kimileri fire fire in phy atk ı güçlüdür lightin mag atk ki bize light lazım ama tabi ki bize phy atk da lazım çünkü kd ve combolarımızı kullanmamız lazım ama onlardan fazla nukeleri kullanacağımız için ve hpmiz az olduğu için strlere avantaj mag atağımızın fazla olması gerekir bunun dışında fire daki bufflar mag def ve phy atack yönlüdür fakat bize mag atack phy def lazım onun için fire bize ters düşer lighta gelince tekrar grass walk serisi var ki nukerin hızlı olması lazım vurup kaçması lazım çünkü dalıp bir daha çıkamayabilir nukerin taktiği snow shield yoksa vur kaçtır (süresi bitmişse) ve ışınlanma da kaçmak için lazımdır yani demek isteyeceğim sonuç olarak standart olan light cold bicheondur forceya gelirsek zaten güçlü vuruyoruz light veya colddan almak durumundayız colddan zaten alamayacağız ss ve cold birleşmiş durumda can damarı nukerin lighttan da alırsak char yavaş olacak zaten hpmiz az bi de dbuffları basarken karşıdaki kişi bizi 2critle yığabilir veya 5k hpimizi götürür yani standarttan kaçmayın light yerine fire açarsanız da güçlü olursunuz ama yavaş olursunuz 30k çakacağınıza 27k çakın ama 3kişi daldığında yatmayın aksine kaçabilin derim.

dipnot:Söylemeyi unutmuşum üstünüzdekiler en az +4 olmalı ve full blue özellikle str ve hp max olmalı silaha block kalkana da crit eklenmeli ve pro giymelisiniz armor snow shield olmadığı zamanlarda giyerdik ama gerek kalmadı boşuna charı yavaşlatmaya diğer intlere karşı da (wizard warlock gibi)zayıflatmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 12 Aralık 2008; 13:41:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Bence spear nukerde Lightning skill ağacı biraz gereksize kaçabilir fire'a göre.Zaten cold nukerin vazgeçilmezi oldu.Birde armor giydiğini varsayarsak phy defansta pek bir sakatlık durumu olmaz.Light skill ağacındaki parry ratio ihtiyacını da yüksek hasar özelliği olan spearı ve pvpde kullanacağı force veya pve de kullanacağı fire ile kapatabilir.Tabiki de heuksal skill ağacı kesinlikle max

Katılmıyorum halil sana
    %18 lik extra bir mag.attack göz ardı edilcek birşey degil sırf bunun için bile light açılır.

Zaten spearı onun içib göz önüne aldım standart sword kullanan bir nukerin minimum özelliklerine indirgedim ve +ları daha da çoğaldı.

@ToorJi
    Standartı herkes kullanır.Bu konuların özelliği bütün işe yarayan işlevlerini en iyi şekilde kullanmayı özetlemektir.Tartıştıkça yeni fonksiyonlar çıkaracağız.

• @Synax

İyide, bu oyun gelişmekte olan bir oyun.Elbette eskiden öyleydi, bir nuker fire nuekerlinden birini kullanırken sen çakılıp kalırdın , hatırlıyorum.Sronun 2 seneki haline bak, birde şimdiki haline bak.Grafiksel açıdan bile oyun gelişiyor. Ayrıca attack rating için, herhangi bir blue ya gerek yok.Biliyorum eskiden alchemyde yoktu. Silahlarda olan birşey attack rating, hadi onda bile olmasın pacheon skillerinde var.Parry ratioda öyle,, itemlerde bulunuyor, light da bulunuyor.

Senin dediğin başka mmorpglerde oluyor.Mesela başka mmorpglerde parry ratio aslında düşmanın sana ne kadar Miss vurucağını belirtir.Ama silkroadda miss denen birşey yok, e haliyle parry ratio sana en az hasarın vurulmasına yardımcı olur. Bir nevi hasardan kaçmak gibi

Attack ratinge gelelim.Her skillin kendine ögzü yüzdeleri var, ve bu yüzdeler ne kadar hızlı olduğunu veya ne kadar güçlü vurucağını belirtir.(İstisnalar var, örnek wizard skilleri %400 ten fazladır fakat hızlıdır) Ama bir clericin %967 offering skillini bakıcak olursak bu skillin yapımı 2-3 saniye sürmekte, v yüzdeye doğru orantılı olarak çok yüksek vuruyor.Yada combolara bak. Comboların yüzdesi %100 ü geçmez. Yada onu bunu geç, imbuelere bak. Hepsi %100 dür, 1 sn yede ortaya çıkarlar.Neyse saadete gelelim.Eğer senin dediğin doğru olsaydı, attack ratingi çok yüksek olan bir bowmanin hitlerin testeresi gibi ortalığı taraması gerekiyordu

Sevdim bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 12 Aralık 2008; 15:54:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

@Synax

İyide, bu oyun gelişmekte olan bir oyun.Elbette eskiden öyleydi, bir nuker fire nuekerlinden birini kullanırken sen çakılıp kalırdın , hatırlıyorum.Sronun 2 seneki haline bak, birde şimdiki haline bak.Grafiksel açıdan bile oyun gelişiyor. Ayrıca attack rating için, herhangi bir blue ya gerek yok.Biliyorum eskiden alchemyde yoktu. Silahlarda olan birşey attack rating, hadi onda bile olmasın pacheon skillerinde var.Parry ratioda öyle,, itemlerde bulunuyor, light da bulunuyor.

Senin dediğin başka mmorpglerde oluyor.Mesela başka mmorpglerde parry ratio aslında düşmanın sana ne kadar Miss vurucağını belirtir.Ama silkroadda miss denen birşey yok, e haliyle parry ratio sana en az hasarın vurulmasına yardımcı olur. Bir nevi hasardan kaçmak gibi

Attack ratinge gelelim.Her skillin kendine ögzü yüzdeleri var, ve bu yüzdeler ne kadar hızlı olduğunu veya ne kadar güçlü vurucağını belirtir.(İstisnalar var, örnek wizard skilleri %400 ten fazladır fakat hızlıdır) Ama bir clericin %967 offering skillini bakıcak olursak bu skillin yapımı 2-3 saniye sürmekte, v yüzdeye doğru orantılı olarak çok yüksek vuruyor.Yada combolara bak. Comboların yüzdesi %100 ü geçmez. Yada onu bunu geç, imbuelere bak. Hepsi %100 dür, 1 sn yede ortaya çıkarlar.Neyse saadete gelelim.Eğer senin dediğin doğru olsaydı, attack ratingi çok yüksek olan bir bowmanin hitlerin testeresi gibi ortalığı taraması gerekiyordu

Sevdim bu konuyu

ilke 2mizde 90 lv bir nuker char alalim

senn charın sword veya spearının atck raitingi %0 olsun
    bnm char ise tam tersi olsun (+100%) olsun

2mizde de ayni ande fine nukesini kullanalim
    bakalim kim daha önce wuruyor?

yada bi mob da deniyelim

• Öncelikler merhabalar,
    Oyun açıldığından beri bir çok yapılandırma denenmekte bu haftaki konumuz İNT karakterlermiş. İNT karakterlerde altarnetif seçenekleriniz çok büyük heleki son zamanların en önemli buluşu olan HYB karakterler. 3/1'den tutundan 11/1'ine kadar bir çok yapılandırma atıldı ortaya ve çoğundan güzel ve yüksek vuruşlar elde edildi. Silkroadın Çin karakterlere sunmuş olduğu 7 farklı skill ağacı var. Bunların 4'üne Magic skiller, diğerleri ise; Atc skilleri diyebiliriz. Bir nuker ne kadar nuke skillerinden yararlanabiliyor ve kullanabiliyorsa bir o kadarda weapon skillerinide kullanmalıdır. Yukarıda arkadaşımın belirtmiş olduğu gibi bir nuker karakter rakibini mümkün olduğunca kendisinden uzak tutmalı ve ona yapılan saldırıları kesmeli veyahut önlemelidir. Şimdi size bilgi birikimimce ve deneyimlerimle çeşitli yapılandırmaların, artı ve eksilerini yazmak istiyorum.
    1-)Light/Cold/Fire
    Olumlu Yanları;
    * Çok geniş nuke yelpazesi vardır.
    * Light/Cold/Fire'den Çeşitli defans ve atc artırıcılara sahiptir.
    * Yüksek damageler salıyabilir.
    * Snow shiled serisine sahiptir.
    * Diğer buildlere nazaran fire skiline sahip olduğu için Mag. defansını artırabilme özelliğinine sahiptir.
    Olumsuz Yanları;
    * Herhangi bir fiziksel vuruşa sahip değildir.
    * Rakibini etkisiz hale getirebilecek bir skilli yoktur. (Tek çaresi elindeki silahı güçlendirerek rakibi ile Pvp'yi kısa turmasıdır.)
    * Fiziksel vuruşların en büyük getirileri olan pasif buff'lar yoktur.
    * Nukelerden başka skill kullanamaz.
    Giymesi gerekenler;
    Garment giyebilir, fiziksel defansa katkı sağlayan cold skill ağacı açıktır. Ama yinede fiziksel defans yetersiz kalmaktadır. Armor giymesi fiziksel defansını çok iyi bir şekilde yükseltebilir ama mag defans oldukça düşer belkide fire'ın mag defans sağlayan skilli bir nebze yardımcı olabilir eğerki S/S ise dahada artabilir ama yinede en mantıklısı phy ve mag defans değerlerini stabile halde tutan prodector itemlerdir.
    Kullanması gereken silahlar;
    * Sword-Shield
    [Spear asla kullanamaz, bu çılgınlık olabilir. Her ne kadar tüm defans skilleri açık olsada bu yetersiz kalacaktır.]
    Not: HYB. olmasına gerek yoktur bu karakterin damagesini doğrudan olumsuz yönde etkiliyebilir.

Öncelikler herkesden özür diliyorum.Mesajıma ilerleyen zamanlarda kaldığım yerden devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korefakiri -- 12 Aralık 2008; 16:42:40 >

• quote:

quote:

@Synax

Sevdim bu konuyu

yada bi mob da deniyelim

Nuker bulabilirsen neden olmasın ? Ben sroyu bıraktım artık kasmıyorum hiçbirşey..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Katılmıyorum halil sana

Zaten spearı onun içib göz önüne aldım standart sword kullanan bir nukerin minimum özelliklerine indirgedim ve +ları daha da çoğaldı.

@ToorJi
    Standartı herkes kullanır.Bu konuların özelliği bütün işe yarayan işlevlerini en iyi şekilde kullanmayı özetlemektir.Tartıştıkça yeni fonksiyonlar çıkaracağız.

yanlız bende ch bir çarı eu Wiz dengesine getirmeye çalışıyorum

• quote:

quote:

@Synax

Sevdim bu konuyu

yada bi mob da deniyelim

Hızla ne alakası var yaw

• @Felentino
    O zaman git wizard aç,sende biliyorsun ki Ch charlar pvpden zevk almak için yapılmıştır
  • farketmez ki Bir wizard da dönüştürmen için yapman gerekenleri söylüyorum
    Sen exL Cold glavier Cold imbue nukerleriyle uğraş
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

Hızla ne alakası var yaw

tmm bn anlattıklarım sallamasyon

sence attack raiting ve parry ratio ne ?
  • parry ve attack rating hakkında ilkeye katılıyorum.

ve şimdi böyle bir konu açılmış bişiler yapılmaya çalışılmış benimde bi katkım olsun

şuanki capta nukerler Pvp de biraz üstünlüğünü yitirdi
    ama yinede güzel kullanılırsa birşeyler yapabilir

bir SS nukerin (cold,light,bic)
    sadece nukerler ile rakibini ölürmesi asla mümkün değildir
    2 nuke arası geçen zamanda rakip canını doldurur ve karşı atağa geçer
    bu atak sırasındada stun , kb , kd veya benzeri olaylarla bizi yavaşlatır durdurur bişi yapar oyalar
    ve sonuçta ölmez
    rakibini öldürmesi için combolarla mutlaka divisyon bulaştırmalıdır
    yada yatır batır ve benzeri şeylerlerle hızlı hızlı vurup oyalanmadan onun hp sini düşürmelidir.

bu yüzden fire/cold/light nukere pek iyi gözle bakmıyorum
    Str bir rakip karşısında zorlanabilir gibi duruyor.

he ama unique kesmekte cold/light/bic gibi bir nuker buildi yoktur
    Türklerdeki şuanda birleşme olmadığından dolayı çok rahat wizlerden unique alabilir(lord ve shaitan)
    neden dersek pt lerde herkes ben kescem derdinde oluyor ben bir wizardın diğer bir wizard cleric rod alıp gözlediğini göremedim henüz (arkadaşlar hariç )
    yada wariorlar uniqlere bile gelmiyor arkasına warior alan bir wizard çok güçlü olabilir
    şöyle bir süper pt yapılabilir 2 warior/cleric 2 bard /cleric 3 wizard
    life açarlar üstüne warior + cleric buffları alıralr üstüne bard dan dans of wizardry alırlar çatır çatır adam keserler.
    cold light fire nukerimiz firenin verdiği güç + lightın verdiği güç + cold un verdiği defans ile
    eline spear alıp bir wizin gücüne erişemesede çok yaklaşabilir
    Eğer wizard life açmazsa zaten fire/cold/light nukerin elinden alamaz unique zaten diye düşünüyorum

force olayına değinecek olursak hiç force nuker çar denemedim fakat şu aralar tutacağını düşünüyorum
    çin çarları ezer geçer. ama olay warior/cleric gibi çarlara gelince status ları yedirme oranı düşer
    ve karşı tarafın buffları varken hiçbirşey yapamaz.

sabah sabah çok uzun şeyler yazdım birazda saçmalamışımdır arada fakat sonra editlerim :)

devam edelim hangi yapılandırmalar nuker çara neler katar

light

- %18 mag atak
    - parry ratio
    - hız ve ışınlanma

cold

- phy defans
    - cold un freeze ve frosbitten etkileri (takıları sağlam değilse ağlatır karşı tarafı)
    - snow shield ( cold u nuker için vazgeçilmez kılan şey

fire

-mag defans
    - phy attack
    - firenin güçlü imbuesi ve güçlü nukeleri

force

-yediği status u giderebilme özelliği
    - ek mana (nukerler için pek önemli olduğunu sanmıyorum ama str çarlar için önemli)
    - çeşitli statuslar (impotent , divisyon , bleed , ve dahası )

heuksal

- ek hp
    - dull stun, kb gibi özellikler
    - spear kullanacağını varsayarsak fazladan atak

bicheon

-shieldden dolayı ek defans
    - br arttırıcılar
    - sıkıştığımız zaman kullanabileceğimiz 15 saniyelik shieldler (ironwall özellikle bir rogue düşmanı)
    - status veren combolar (bleed , impotent , divisyon)
    - yatır ve batırlar

pacheonl

- attack rating ile nukerin daha güzel vurmasını sağlamak
    - combolarla rakibi uzaklaştırmak
    - bol bol crit özelliği bulunan skiller (intlerin ne kadar işine yarar o bilinmez )
    - stun özelliği bulunan skill

nukerin tanımına bakarsak : Az olan Hp sini muhafaza ederse ölüm makinası olabilicek build
    olduğunu görürüz ( nerden duydum bu tanımı acaba unuttum)

kısacası bu yüzden bana bicheon ağır basıyor
    vede light + cold vazgeçilmez olduğundan bic,light,cold diyorum
    30 olarakta istenen verilebilir

nuker hakkında daha çok şey konuşulur fakat aklıma yazcak şey gelmiyor malesef :(
    aslında şu olay şöyle olsa
    nuker hakkında merak edilen Tüm sorular sorulsa ve cevaplansa
    SSS olayında süper birşey olur

herşey tartışıldıktan sonra SSS yapılır ve NUKER hakkında tüm soru ve cevaplar üst konusu açılır

• quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

bu yüzden fire/cold/light nukere pek iyi gözle bakmıyorum
    Str bir rakip karşısında zorlanabilir gibi duruyor.

aslında şu olay şöyle olsa
    nuker hakkında merak edilen Tüm sorular sorulsa ve cevaplansa
    SSS olayında süper birşey olur

herşey tartışıldıktan sonra SSS yapılır ve NUKER hakkında tüm soru ve cevaplar üst konusu açılır

fire/cold/light nukerler malesef en kolay kesebildiği charlar glavierler (:

bu konuların bu özelliği olacak zaten hocam cevaplanmayan soru kalmasın her charın bütün işlevleri dile getirilsin diye açıldı

• Ad Geçmediği İçin Yazmadım Yazım Hadi

Parry Ratio Verilen Hasari Azaltır Ornek Stunun verdigi hasarı azaltır daha cabuk kaybolmasına neden olur sana vurulan atacklarda azalma olur

atack rattıng senın reforce %leri atacklarda %leri daha yuksek sewiyede vurmasını sağlar zorlar diyebilirim

suan Light Cold Bicheon Yapılandırmam war farmda 80 lvl bitince tanıtım yapıcam 11-1 ss pro 1 parcam armor maksat phy acığı için

Cold Light Bicheon Pro giymeli İsim Diyorsan +5 set Şart ustude olabilir silahlarda +5den altı kurtarmaz +7 gerekirse
    Spearlar için Fire Cold Heuksal Armor yada garment senın zevkine kalmış

bluelerde bunlar yeterli takıları soylemicem onlar baska zehirler ztn bilir herkes
    str int hp mp parrry attack rattıng ve durabty stedy unutmayın ozellikler için

sanırım açıklayıcı olmusumdur saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.