@kasak Önerdiğin build mantıklı bir build olmasına karşın feci bir parry ratio kaybı olur. Ch buildler arasında parry ratioya en fazla ihtiyacı olan build nukerdir. Bence eğer standart dışına çıkmak istiyorsak force skill ağacını kullanmalıyız.Fire gereksiz demiyorum fakat nuke zenginliğine gerek yok bu devirde 2 light nuke+1lion shot bütün charlara karşı yetebiliyor.Bufflara karşıda pekala bicheon skillleri ile özellikle kd ile başa çıkabiliriz.
Pary ratio da birnevi defence buff Kd lerle bu açığıda kapatabiliriz... Force u hiç düşünmedim aslında.. Standartın dışına çıkalım derken build berbat oluyor gibi 90 Bicheon-90 Cold(%100)-90 Force olr Force u düşünür isek..
Bu durumda Cold elyakma,Cold nuke leri diycektim Nuke si diyim bari Ve Bicheon skilleriyle yapılacak bir pvp den konuşuyoruz Tmm Debuffları yedirme şansın bayağı artıyor (Yan Build CLeric değilse karşıdaki nin..)İmpontend ve Division uda verdin.. Cold elyakma ve Kd larla götürücen pvpyi o zmn:D? %18 Mag. attack kaybı vs. cabası.. Eğer light 90-cold90-Force 90 diyorsan da yine bicheon daha mantıklı.. En azından küçükte olsa Forcetaki Debufflardan herhangi birini yedirme şansın var..Ve oyalayıcı skillere sahipsin.. + Bicheon pasivi vs. vs.. Neyse Tahmin yürütmeyi bırakayımSenin aklındaki ''Standartın dışına çıkarılmış Force lu Nukerin Yapılandırmasını bi anlatırmısın:))? Ben şahsen bowman im (Force,Çok memnunum) Ama Öyle bir yapılandırma başında kendimi hayal etmek.. Yapılandırmanın gücünü düşünmek isterim:))
Force kullanan bir int için silah skilleri gereksiz diye düşünüyorum.En azından 2sni birden kullanacak kadar profesyonel olmadığımdandır heralde. Ama her 2sinide kullanan biri çok profesyoneldir kullanır.Sanırım heuksal+force+cold kullanan biri vardı eğer bulabilirsem koyarım videolarını.
Walla daha önce karşılaşmadım açıkçası.. Force Debuffları Tutmassa %53 snow Sheild işe yaramaz ki O Debuffların tutmaması halinde adamı oyalayacak skiller olmalı diğe düşünüyorum... Aslında pekte o kadar mantıksız değil:S Ama Force kullanıp üstüne Spear olması mantıksız..
(Hala üstteki yapılandırmayı savunuyorum)
PS: light 40 lvl olduğunda sadece ve sadece 17 fln kadar pary ratio eksiğiniz oluyor..
Hala ısrar ediyorum
Fire 90--Bicheon 90-Cold 80--Light 40
benim bildigim her skillin bi max bide min vuruşu vardır şimdi hit scroll açtıgımızda hit raito artar buda bizi skillin max vuruşuna dahada yakınlaştırır parry ratio dediginiz olay iste max vuruştan uzaklaştırır min vuruşa dogru çeker olay budurBazı arkadaşlar lightın parry düşürerek fire kadar vurabilcegini kabul eder bu dogrudur ama atladıgını bi yer vardır oda universal pill lerin oldugudur.
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
parry ratio charın hızlı harekt etmesi
hani şu kullandığımız silahtaki attack raiting gibi atack raiting de napıyordu
diyelim bladersın yere yatrdığın zmn seri şekilde batırıyor
parry ratio ise stun yedikten sonra char afallıyor koştuğun zaman biri sana wurduğu zaman duruyor
işte parry ratio yüksek olursa bunlar olmaz..
+1
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
+6 +7 veya sun dizicekseniz full int nuker garment giymeli o kadar sağlam değilse itemleri protector olmalı armoru hiçbir buildde önermiyorum ben. Skill konusuna gelince en çok light-cold-bicheon bu zaten standart bunun dışında weapon 90 fire 90 cold 90 light 30 görüyorum ve gördüğüm kadarıyla pvpde gayet başarılıydı bu char +6 pro seti +7 spearı vardı çoğu charı yatırıyordu hybridler içinde weapon 90 fire 90 cold,light 60 ideal bence.Force 90 light 90 cold 90 da güzel build oluo zehirleri yediyiğimde tam 24-25k vuruodu karşımdaki ancak fire wall ve snow kullanarak oyalabilirsiniz 2dk boyunca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme