Nuker için bicheon light cold en iyi yapılandırmadır bence..(full int için) Zaten cold olmadan nuker olmaz bence, snow shield olmadan çok kolay bir hedef haline gelebiliyor nuker..Sadece snow shield değil tabii phy defansı artıran buff ı ve pasif skilli de var.Yani cold str charlara karşı hayat kurtarıyor snow shield sayesinde intlere karşıda üstünlük sağlıyor. Gelelim lightninge.. Lightning açmayan bir nuker benim gözümde nuker değildir..Çoğu kişinin düşündüğünün aksine lightning grass walk tan ibaret değildir..Mag artıran buff ı nuker için çok önemlidir..Lion shout skillide kasarken yardımcıdır.Tek nuke te alamadıysa bu skille hızlı bir şekilde öldürebilir..Yeni bir nuke atmak hem mp kaybı he de zaman kaybı olacaktır..Concentration skilli ise parry ratio yu artırır.Skillerin üstünde örneğin mag. atk. pwr.100-200 yazar, parry rationuz yüksekse 100 e daha yakın bir hasar alırsınız..Gelelim nuke e nuke belki fire nukelerine göre zayıf gözükebilir fakat mag artıran buff ile fazlasını bile vurabiliriz.Pasif skill de parry ratio yu artırır..Bir de çoğu kişiye önemli görünmeyen ghost walk skill i var, bu bir yere ışınlanmamızı sağlıyor uzaktan vuran roguelara karşı çok etkili eğer koşarak yanına gidersek o süre içinde rogue bizi rahatlıkta yere sermiş olur.. Gelelim bicheona, spear da iyi bir alternatiftir, fakat kalkanımız olmadığı için daha kolay bir hedef oluruz.Bicheonda ilk açılan smashing serisi en başlarda güçsüz saçma bir hamle olarak görünebilir.Son skilline kadar öyledirde, fakat son skilli düşmana bleed verebilir.Bleed düşmana burnt statue gibi hasar verir ve mag. phy. defansını düşürür.Altındaki skill combolar, göz zevki dışında billow chain ve heaven chain bir işe yaramaz.Fakat lightning chain düşmana impotent divison ve bleed verebilir.İmpotent düşmanın mag ve pht saldırısını düşürür.Division sa mag ve phy defansını düşürür.Fakat bleede göre daha fazla düşürür. Kalkanla yapılan skiller ise phy defans artırır.birde block artıranlar var fakat onları çok yarlı görmüyorum, block artırmak yerine phy defansı yüksek bir şekilde artırmak daha iyi diye düşünüyorum. blade force serisi nuke ve lion shout ile alamadığımız canavarlarda işe yarar sp niz bol ise açın derim.. Geldik yatır-batırımıza nukerın can kurtaran skilli hp miz çok azaldığında kullanabiliceğimiz bir skil..Sword dancein çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.. Bicheon force ise ölmek isteyen nukerlar için idealdir phy defansı düşürüp phy atk ı artırır.Full int bir karakter için saçma bir skill. Pasif skillimiz ise block ratingimizi artırır yani daha fazla block yaparız..
İşte nuker da düşündüğüm yapılandırma budur. Pvp de karşımdaki çin karakter ise öncelikle saldırıya nuke atarak başlarım, sonra impotent division ve bleed tutturmaya çalışırım division tuturabilirsem 1-2 nuke atarım yüksek ihtimal rakip ölür ölmezse yatır-batır kullanırım.. Avrupa rogue wizz vs. ise direk yatır-batır yaparım çünkü nuke atana kadar beni yere serebilir.. Warrior ise kendine buff basmışsa o buff bitene kadar kaçarım buff bitince snow shieldi açar nuke atarım yüksek ihtimal yerde :)
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
Hızla ne alakası var yaw
tmm bn anlattıklarım sallamasyon
sence attack raiting ve parry ratio ne ?
Atack rating ilke dediği gibi parry ratioda vuruştan kaçma değeri.
Aslında Bu Konuya Bende Birşeyler Yazıcaktım Ama Malesef Geç Kaldım. Neredeyse Herşey Yazılmış.. Görmeyenler İçin Konuya ' Yukarı ' Diyelimde Bari Bu Yararımız Olsun.. Bir Dahaki Konuyu Kaçırmamam Lazım.. ^^
Ya bu arada,
Başlık çok saçma. Build yapılandırma Konusu .Build ve yapılandırma aynı anlama geliyor. Haftalık Build Konusu , yada Haftalık Yapılandırma Konusuna çevirirsen memnun olurum
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Ya bu arada,
Başlık çok saçma. Build yapılandırma Konusu .Build ve yapılandırma aynı anlama geliyor. Haftalık Build Konusu , yada Haftalık Yapılandırma Konusuna çevirirsen memnun olurum
Pardon herşeyi düşündük onu düşünemedik (: Aslında ben daha çeşit fikirler bekliyordum.Ama sadece düşündüğüm kişiler yorumlarıyla katıldı bütün konulara damlıyanları göremedim yazık oldu (:
eee 3 gündür nuker den konusuluo başka buildlere geçsek
@_RoSSi_
Haftalık konular olucak yoksa herkesin okulu var yürümez..Forumda nukerde şunu mu yapsam bunu mmu yapsam diye bir ton konu açılıyor sorusu olan gelsin burda sorgulasın çok mu kötü olur?
quote:
Orjinalden alıntı: __LP__
@_RoSSi_
Haftalık konular olucak yoksa herkesin okulu var yürümez..Forumda nukerde şunu mu yapsam bunu mmu yapsam diye bir ton konu açılıyor sorusu olan gelsin burda sorgulasın çok mu kötü olur?
ne kötüsü harika olur ii akıl etmişin Başarılar...
Benim kendime özgü bir yapılandırmam var
90 Lightning 89 Fire 73 Bicheon 48 Cold
8-1 hybrid olucaktır charımız şimdi böyle bir char için sp farm yapıyorum denemekten zarar gelmez =)
Arkadaşlar Ben Tibette Oynuyorum Ve Kime Sorduysam Garment Ol Diyo!!! Bende Garment Olucam Gibi Ama Pro da aklımın diğer köşesinde ben bicon-ligh-cold'um neye geçicemi hala bilmiyorum son kez bi söleseniz.
nukersen pro ama sun üstün varsa garment blade ve glavye olcaksan garment veya armor bow olcaksan garment armor
Soru sormak kaydı ile hortlatabilirsiniz (: Pro en mantıklısı ama ben colduma shieldime güvenirim diyorsan Garment kullanabilirsiniz.
gördüm ki bütün üstadlar burda... peki bende şöyle bir soru sormak istiyorum...???benim 83 level ful str bicheon fire lihgt yapılandırması olan skilleri maxlanmış ve 300k sp ye sahip bir çarım var.....
ben fire ve light daki nukeler hariç tüm skilleri maxladım....
peki fire ve light daki nuke skillerini maxlasam nasıl olur pvp uniq ve pvm lar için ne dersiniz......
quote:
Orjinalden alıntı: effsane_61
gördüm ki bütün üstadlar burda... peki bende şöyle bir soru sormak istiyorum...???benim 83 level ful str bicheon fire lihgt yapılandırması olan skilleri maxlanmış ve 300k sp ye sahip bir çarım var.....
ben fire ve light daki nukeler hariç tüm skilleri maxladım....
peki fire ve light daki nuke skillerini maxlasam nasıl olur pvp uniq ve pvm lar için ne dersiniz......
Ben kendi uzmanlık alanımdan yani forcede bahsedeyim biraz. kesinlikle 90a kadar hiç bi işe yaramayan bir build olur. çünkü forcenin amacı tamamen divison Yan fonksiyonları çok faydalı şeylerdir ama pvp de debufflardan başka kullancağımız birşey yok chinese charlarda başkasına yardım edebilen yegane chardır. pill alınca bi numarası kalmıyor diye birşey denemez. çünkü 6 tane debuff vardır ve hepsi önemlidir. en önemliside divisiondur. herkesinde bileceği gibi sadece division ile çoğu charı yatırabilriz. Kendi kanaatimce chineseler arasında en iyi builddir.(oynamasını bilene). holy spellilere karşı zorlansada sonuçta normal bi nuker kadar dmg yapabilir. bu konuda uniquelerdede wizardlardan sonra yine siz en iyisinizdir Genel olarak tüm buildler gibi artıları ve eksileri vardır. son laf: Force iyidir
Şu soruyu sormadan geçemeyeceğim light yerine heuksal açsak nasıl olur gözlemin veya deneyimin var mı? Buarada teşekkürler paylaşımın için (:
Nukerler Silkroad Online da belkide yeri değişmeyecek tek char tipi olması ile birlikte aşığı olduğum bir build olduğu içinde herkes için farklı bir önem arzeder
30 Heuksal vericeği yanlış hatırlamıyorsam 300hp (yanlış olabilir net hatırlamıyorum affedin ) Light sana az miktarda hız az miktarda mag atack ve az miktarda parry ratio kazandırır 90lv de 300hp yerine mag atack hız ve parry ratio bana daha mantıklı geliyor onun yerine eventten çıkan hp scrolller bile daha iyi
force ile lightı kapatıp bicheon pacheon heuksal açarakda iş yaparsın. ama bu seferde uniqueler için biraz ezik kalırsın
bence force90 light90 cold90a tek alternatif fire90 force90 cold60 light60dır
Bende fikirlerimi yazıyım bari..
90 da Lightın birçok faydası olduğu bi gerçek.. Ancak Cold + Armor giymiş bi nuker zaten Snow sheild ile Warriorlarıın altında bile dayanabiliyor..(Yanılış anlaşılacak)
Neyse kısa kesiyim Bence en uygun yapılandırma =
90 bicheon-90 Fire-80 Cold-40 light
80 Cold la pek bi kaybımız olmuyor yaklaşık olarak(yanlış hatırlamıyor isem)%3 snow sheild ve 10-15 phy def. kaybımız oluyr..
40 Light ile %8 Mag. Attack kaybımız oluyor ama %50ye yakın koşma hızı(kesin konuşamıyorum ama) %50yi biraz geçiyor bile hatırladığım kadarı ile..
%8 mag. attack okadar önemli değil:S 2 Bard birleşince verdiği %14lük( 1 lvl) Mag. attack ile 1.5k ya yakın damage artışı oluyor Yani %8 Mag. Attack eksiğinin 150 küsür Mag. Def. + güçlü bi imbue + Nuke zenginliği ve güçlü nuke ler...Fire Sheild+Güçlü bir Fire Walla feda edilebileceğini düşünüyorum..(Fire Wallın son sersi bizim için çok önemli,Hatta Maxlanmalı diğe düşünüyorum.. Hem Str Chinese Charlarla Hem de Özellikle ve özellikle Warriorlar olmakla Xbow vs. ile Pvp yaparken hayatını kurtarır.. Ve 100 lvl de Bowlara gelecek olan 6'lı combo +5 li combodan 4-5 defa kurtarır sizi:)
Fire Wallı Maxlamaya gerek yok, Zaten Warriorlar Phy. vuruyor,Chinese Charlarda da El yakma var..?
_____ _____ Evt ama 1h sword, Axe ve 2H swordda Fire wallı silecek skiller var.. (Daha önce warrior kullanmadığım için skillerin isimlerini bilmiyorum) 2H uzaktan kayıp vuran skill,1h Sheild Trash,Axe de Stun yapan Skill... 1 lvl Fire Wallı kolaylıkla yıkabiliyor.. Chinese Charlardan kaçış yok Her halukarda yıkacaklar ama yinede Max.larsanız bu biraz zaman alabilir.. 10-15 sn dayanabilir Str Chinese Charlara karşı Max. Fire Wall(Hatta daha fazla) 15 sn boyunca Knock down,Knock back,Stun vs hiç bir stasus yemeden pvp yaptığınızı düşünün..? Yani Karşınızda ki Char tüm özelliğini yitirmiş??? Sadece vuruyor:S Ne attack ınızı yarıda kesebiliyor ne geri itebniliyor ne yatır yapabiliyor vs..
Bence %8 O kadar da önemli değil bu saydıklarımın karşısında..
Sadece bilmeyenler için YAzıyorum; Fire Sheild sadece Mag. Attackları engellemekle kalmaz.. Aynı zamanda içinde iken (yıkılmadığı sürece)Str Charların bütün Statuslarından (stun,knock Back,Knock Down vs. vs...) kaçmanızı sağlar..
İyi forumlar..
@kasak Önerdiğin build mantıklı bir build olmasına karşın feci bir parry ratio kaybı olur. Ch buildler arasında parry ratioya en fazla ihtiyacı olan build nukerdir. Bence eğer standart dışına çıkmak istiyorsak force skill ağacını kullanmalıyız.Fire gereksiz demiyorum fakat nuke zenginliğine gerek yok bu devirde 2 light nuke+1lion shot bütün charlara karşı yetebiliyor.Bufflara karşıda pekala bicheon skillleri ile özellikle kd ile başa çıkabiliriz.