|
Haftalık Epic Games hediyelerinde bu hafta farklı bir hediye var
-
-
Haftaya " Pine " isminde bir oyun.
Oyunu indirdim 700 mbyte kadar
Giriş yaptığımda " Epic Champions of Renown Pack" 'i direk verdi.Hero lar Kutular vs. şeklinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Nisan 2021; 19:17:42 >
-
Ben alamadım oyunu yükledim açtım ancak gelmedi ayrıca oyun 541 mb civarı indi 1.8 gb değil.
-
Böyle çöpleri almaya uğraşmıyorum bile. Haftalardır Epic'e bakmıyorum. Haber sitelerinin 5 lira verip alınmayacak oyunlara 200+ liralık oyun bedava oldu şeklinde haber yapması da beni sinir ediyor. Güzel bir şey var mı diye bakıyoruz, yok. Para mı alıyorlar acaba diye düşünüyorum artık.
-
Adamların sürekli büyük oyun vermesini mi bekliyorsun cidden ?
Aşağıda linkini bırakacağım verilen oyunların. En basit olarak aklıma gelen, gta 5, watch dogs 2 ve 1, assassin’s creed syndicate.
Adamlar her zaman nasıl büyük yapımların oyunlarını versin ki ? Bugün büyük bir oyun verdiyse 10 gün çöp oyun verir tabi.
https://www.turunculevye.com/epic-games-store-ucretsiz-oyunlari-degeri-ve-tam-listesi/
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAdamların sürekli büyük oyun vermesini mi bekliyorsun cidden ?
Aşağıda linkini bırakacağım verilen oyunların. En basit olarak aklıma gelen, gta 5, watch dogs 2 ve 1, assassin’s creed syndicate.
Adamlar her zaman nasıl büyük yapımların oyunlarını versin ki ? Bugün büyük bir oyun verdiyse 10 gün çöp oyun verir tabi.
https://www.turunculevye.com/epic-games-store-ucretsiz-oyunlari-degeri-ve-tam-listesi/
Sürekli güzel oyunlar vermesini beklemiyorum zaten. O konuda iyi iş yaptı. Ama uzun zamandır güzel oyun yok. Saçma sapan mobil oyun gibi oyunlar veriyor.
Ayrıca bu değer hesaplamasının bir mantığı yok. Ben oyun yapayım, 5000 TL diyeyim. Ama ederi 5 TL olsun. Epic bedava versin, 5000 TL'lik oyunu bedava veriyoruz diye reklam yapsın o zaman. Zaten yaptıkları bu. Çöp oyunlara 200 yazıp indirim yapıyorlar. Bizim haber siteleri de boş boş okunma kasıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haber siteleri gereksiz abartıyor orasında haklısın.
Ama adamların da yapacağı birşey yok, gta 5 verdiler mesela, oyunun piyasa değeri şuan 160 lira galiba, ve bunu tüm dünyaya veriyorsun, binlerce kişi bir sürü hesap açıp bir sürü hesap aldılar mesela.
Bunlar basit şeyler değil, koskoca bir sürü oyunu tüm dünyaya 1 hafta bedava yapmak için kim bilir ne kadar ödemişlerdir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHaber siteleri gereksiz abartıyor orasında haklısın.
Ama adamların da yapacağı birşey yok, gta 5 verdiler mesela, oyunun piyasa değeri şuan 160 lira galiba, ve bunu tüm dünyaya veriyorsun, binlerce kişi bir sürü hesap açıp bir sürü hesap aldılar mesela.
Bunlar basit şeyler değil, koskoca bir sürü oyunu tüm dünyaya 1 hafta bedava yapmak için kim bilir ne kadar ödemişlerdir ?
Ben çok para ödediklerini düşünmüyorum.
Zaten GTA 5 100 milyon üstü satışa ulaşmıştı, bu saatten sonra çok az satardı. Böyle bir yol izleyerek (ben alan görmedim ama sanırım yine var) oyun içi para satışını arttırmıştır, aktiflik sağlamıştır (unutulup gitmesin diye). Bunun yanında, Rockstar oyunu oynamayanları çekmeye çalışmıştır. GTA 5'i beğenir eleman, RDR2 alır gibi. Burada karşılıklı çıkar var. Epic çok para ödememiştir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Epic gamesden gta 5 alanların sayısı çok fazla, almayan bir çok insan vardı.
Sonuç olarak ne kadar az ödeyebilirler ki ?
Koskoca gta 5 oyununu ücretsiz veriyorsun öyle ucuz da olmaz yani.
-
Piyasada zaten yeni oyun sayısı belli. Verilebilecekleri verdiler, bundan sonra RD2 de verecek değiller.
RD3 çıkınca, 2 yi verirler artık :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayadır Epic Games üzerinden bedava oyun eklemiyordum, bir bakalım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adamların sürekli büyük oyun vermesini mi bekliyorsun cidden ? Aşağıda linkini bırakacağım verilen oyunların. En basit olarak aklıma gelen, gta 5, watch dogs 2 ve 1, assassin’s creed syndicate. Adamlar her zaman nasıl büyük yapımların oyunlarını versin ki ? Bugün büyük bir oyun verdiyse 10 gün çöp oyun verir tabi. https://www.turunculevye.com/epic-games-store-ucretsiz-oyunlari-degeri-ve-tam-listesi/ |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X