|
Haftalık Film Önerisi 05: The Man From Earth
-
-
sakın hea.. vakit kaybı -
tek mekanda geçen filmler arasında ilk 5 e girer.
bu tür bazı kişilere sıkıcı gelsede ben tek mekan filmlerini severim.
-
Tek mekanli sağlam bı film tavsiyemdir -
Acayip sarıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
favori filmlerinden biriydi. dinsel eleştiri ve melankolik atnosferi sonuna kadar izlettiriyor..
-
niye? -
Her yerde bahsedildiği için izlemek istemiştim fakat abartıldığı kadar iyi değil. Tarih kitaplarından alınan kronolojik bir anlatıyla gidiyor ve olayın gizi öğrenildiğinde çevredeki kişilerin tutumu mantık dışı. Vasat geldi bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
tek mekanda geçen filmler arasında ilk 5 e girer.
bu tür bazı kişilere sıkıcı gelsede ben tek mekan filmlerini severim.Çok keyif alarak izlemiştim bende.
Başka öneriniz var mı? Tek mekanda geçen
-
Inside no:9 dizisini izleyin bence ; şuna ayıracak vaktin varsa hem o tamamen bağımsız ve kısa kısa hem de zekice kurgusu, yine de siz bilirsiniz
-
adam 5 vakit namaz kılıyor. 5000 yıllık dinler tarihini adam kendine bağlamış normaldir.
-
Bir odada 5-6 kişi ile geçen ve lazer ışını, elektronik zımbırtı vs. kullanmadan çekilen bilim-kurgu kategorisinde ya da ejderha kullanmadan fantastik kategoride bir film. Bence çok başarılı. İkinci filmi da var ama bunun kadar iyi değil.
-
Bende izlediğimde şaşırmış kalmıştım. Bilim kurgu ama efekt yok. Çok güzel bir film.
Bütçesi ise 200 bin dolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 12 Aralık 2020; 11:36:3 > -
Çok güzel bir film, devam filmi ilk filmin çok altında kaldı. Ama yönetmeninin de belirttiği gibi 2. Filmin sonu ucu açık bırakılmış. İyi bir yapımcıyla güzel bir dizi gelebilir.
Bu filmin kalitesi konusunda her kitleye hitap edecek film değil. Seven çok sever sevmeyen hiç sevmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NymphetaminêÇok keyif alarak izlemiştim bende.
Başka öneriniz var mı? Tek mekanda geçen
Alıntıları Gösterünlü 12 angry men izlemediyseniz öneririm.
-
Sağlam bir film tavsiye ederim.
-
Gayet güzel bir film, aksiyon, klasik bilim kurgu ögeleri olmadan güzel işlenmiş bir bir bilim kurgu. Hele ki bütçesine göre boyundan büyük bir yaptı. Ancak 2. si için aynı şeyi söyleyemeyecem. Bırakın 1 de tadında kalsın.
-
Man from Earth kesinlikle izlenmeli. Hatta 3-5 kere izlenmeli -
Yıllar evvel izlemiştim 2007-2008 gibi. Sonra aradan yine bir bu kadar geçince bir daha izlemiştim. Güzel filmdi. Ama bunun ikincisi çok tıraştır. 2. filminden uzak durun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir odada 5-6 kişi ile geçen ve lazer ışını, elektronik zımbırtı vs. kullanmadan çekilen bilim-kurgu kategorisinde ya da ejderha kullanmadan fantastik kategoride bir film. Bence çok başarılı. İkinci filmi da var ama bunun kadar iyi değil.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X