Şimdi Ara

HAFTALIK KONSOL SATISLARI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 14000 uniteyle xbox360in önünde kaynak= http://www.n4g.com/industrynews/News-59616.aspx

• Site çok güvenilir yalnız.

Microsoft 12 milyon satıldı diye açıklama yapmıştı.10,434,881 yazmışlar.1 konsolun bile hesabı yapılmış.Bunlar nasıl öğreniyor bunları ya da sallıyorlar bilmiyorum.

Ama PS3 çok satmış bu ay gözüktü diye böyle bir şey dedim sanmayın tartışma çıkarmayı sevenler. Umrumda değil,100'e katlasın isterse....
  • vgchartz dan geliyor rakamlar..
  • Video Game Chartz'ın listesi ne kadar güvenilirdir veya değildir tartışılır.Zaten beni alakadar etmiyor.Ama bu listeye göre Wii ve DS yine almış başını gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 16 Ağustos 2007; 17:00:30 >
  • inanip inanmak size kalmis 4 siteyi dolastim. Hepsinde ayni rakamlar Famitsu dada ayni en kisa Link bu sitedeydi bunu yazdim. PS3 ten girdigim icin sixaxisle yazmak zor okuyor Linki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: patriotzero

PS3 14000 uniteyle xbox360in önünde

Wii, PS3'ü de X360'ı da almış 3e katlayıp paket yapmış, DS ise ikisinin 5 katı satmış, şu üstteki mesajı yazan adam ise utanmadan X360'dan 10000 adet fazla satmış diye fikrince seviniyo , PS3'çünün küçücük dünyası işte...
  • Bence PS3, Xbox360'ı Wii gibi bir alet ile karşılaştırmak çok yanlış...

Wii'de olan oyunlara bakın birde diğer konsollara. Wii 'nin çok satması normal tabi ciddi oyuncuların alacağı bir konsol değil ama mesela Ps3 ve ya Xbox'ın yanına zevk için alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xbox360 PS3 ün rakibi diyorlar diye Xbox360 i baz alarak degerlendirdim konusmalarina dikkat et komaya sokarim yoksa seni LEO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.