Şimdi Ara

Haftasonu 2sinden birini alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba millet, bi kaç hafta önce fabia ile ilgili bazı sorular sormuştum. Bi çok kişi punto'ya da bakmamı önermişti. Seçenekleri 2 ye düşürdüm, para da hazır haftasonu inş ikisinden birini alıcam. Kıyaslama yapmak pek doğru olmayabilir belki ama, yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada fabia ilanda yazdığından biraz daha uygun fiyata alınacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-mukemmel-temizlikte-skoda-fabia-1-4-ambiente-dynamic-150038209/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-orj-b-o-y-a-s-i-z-84-000-km-abs-klima-yol-bilg-srs-150392278/detay/

• Bir kez fabia kiralamıştım,çık harika arabaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Bir kez fabia kiralamıştım,çık harika arabaydı
    3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun hocam =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Alıntıları Göster
    arada 7 bin lira fark var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Alıntıları Göster
    Walla bana da öyle geliyo, fabia alıcak gibi hazırladım zaten parayı. Ama nolur nolmaz diye puntoyu da alternatif olarak bekletiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

7bin yok, dedim ya fabia'nın fiyatı ilanda yazandan daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALCY

quote:

alacaksanız puntoyu dizel bakmakta fayda var. 1.4 ü 2 kere kullandım performansı vasattı iyiki dizellini almışım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BALCY

quote:

alacaksanız puntoyu dizel bakmakta fayda var. 1.4 ü 2 kere kullandım performansı vasattı iyiki dizellini almışım :)

Alıntıları Göster
    punto hayranı ve eski kullanıcısıyım ama fabia yakıyor 2 araç arasından fabia derim

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

punto hayranı ve eski kullanıcısıyım ama fabia yakıyor 2 araç arasından fabia derim

Alıntıları Göster
    Punto alacaksanız dizel almanızı öneririm. Isparta'da araç piyasası pek yok,alternatif olarak bu araçlara da bakılabilir:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-6-ileri-90-beygir-4-airbag-celik-jant-dijital-klima-full-150938834/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-songur-dan-2006-model-opel-astra-1.3-cdti-enjoy-118-bin-de-149302974/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-hatasiz-honda-jazz-1.4-elite-full-plusfull-150923154/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 20 Ocak 2014; 23:53:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Alıntıları Göster
    Fabia'yı boşverin..Dizel 90'lık Dynamic-Emotion GP bakın.Ayrıca 20.000'e Dynamic LPG'li 1.4 Punto bulunuyor bu km ve temizlikte, şanslıysanız Starjet bile bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Fabia'yı boşverin..Dizel 90'lık Dynamic-Emotion GP bakın.Ayrıca 20.000'e Dynamic LPG'li 1.4 Punto bulunuyor bu km ve temizlikte, şanslıysanız Starjet bile bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    2si arasından fabia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2si arasından fabia

Alıntıları Göster
    punto yu almadan önce muhakkak deneme sürüşü yapın süspansiyonları aşırı rahatsız bir araç, yakın zamanda bir arkadaşım aldı astra classic aracımdan sonra köy yollarında 70 lik dodge gibi geldi
  • Fabianın gerçek fiyatı ne peki fazla düşeceğini sanmıyorum hem de galeriden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Fabianın gerçek fiyatı ne peki fazla düşeceğini sanmıyorum hem de galeriden...
    uzun süre punto kullandım (şirket aracı)..

dizel almayacaksan fabia derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Fabianın gerçek fiyatı ne peki fazla düşeceğini sanmıyorum hem de galeriden...
    fabianın beyaz plastik kısımları başka bir arabadan emanet gibi duruyor tabi şahsi düşüncem , donanım farkı yok iki araba arasında o yüzden 6-7 bin lira vermezdim eğer 6-7 bin lira fark vereceksem başka bir araç düşünürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekaTRonikEmre

fabianın beyaz plastik kısımları başka bir arabadan emanet gibi duruyor tabi şahsi düşüncem , donanım farkı yok iki araba arasında o yüzden 6-7 bin lira vermezdim eğer 6-7 bin lira fark vereceksem başka bir araç düşünürdüm

Alıntıları Göster
    fabia'nın 1.2 tsi'larına bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

fabia'nın 1.2 tsi'larına bakın.

Alıntıları Göster
    tabiki punto
  • quote:

Donanım farkı nasıl yok anlayamadım ilandaki gp active donanımlı yani arka camları dahi elle çevirerek açıyosunuz fabiada digital çift yönlü klimaya kadar bütün donanımlar mevcut ikisi arasında kesinlikle fabia punto diyene anlam vermek imkansız ki aradaki fiyat farkındanda fabianın her yönden önde oldugu belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Donanım farkı nasıl yok anlayamadım ilandaki gp active donanımlı yani arka camları dahi elle çevirerek açıyosunuz fabiada digital çift yönlü klimaya kadar bütün donanımlar mevcut ikisi arasında kesinlikle fabia punto diyene anlam vermek imkansız ki aradaki fiyat farkındanda fabianın her yönden önde oldugu belli

yanlış fabiaya bakmış olmayasınız acaba ? ilandaki fabia'da manuel tek yönlü klima var , 2 araçta da çift airbag abs gibi güvenlik donanımları mevcut çok dolu dediğiniz fabia da esp bile yok yine çok dolu dediğiniz fabianın fazlaları çelik jant , sis farı arka 2 camda otomatik v.b küçük şeyler yani bunlardan dolayı 6-7 bin lira fazla vermezdim dedim

• aralarinda 5 yas fark var, arkadaslarin da yazdigi gibi 7 bin liralik donanin farki yok. fabianin km sine bakmadim ama daha azdir herelde, mantiken 7 bin lira farka daha az km li ve yeni arac almak isterdim ama fabia nedir Allah askina, sisman rus kadinlarini hatirlatiyor bana cok cirkin ve tipsiz arac, punto bu rengi ve jantlariyla bile daha iyi.

punto benzin var ben de ve yuklu seyehat ediyorsaniz dizel ve guclu bir motor bakin, 77 bg ler dolu arac icin cok zaman geciriyorsaniz yollarda ailenile birlikte sizi uzebilir.

27 bine olmadi baska araclar arayin, punto dizel vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.