|
Haftaya A101 marketlerde Xiaomi ve Lenovo geçidi var
-
-
Nerde çöplük var getirmiş A101 bravo devam 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçide bak 1 gm ramli 2010 model tablet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
artık avrupada dönüp bakılmayan hatta uzak durulan tabletleri kakalama politikası resmen
-
Şunları alanlara yazık resmen. İnsanlar kandırılıyor.
onvo tv nasıl alınır mı
-
kampanyayı gördüyseniz 50 tl de indirime giriyor ayrıca
-
pandemi başından beri aynı teknolojik ürünler, zannediyorum kimse almıyor. ellerinde kalmış
Böyle rezil çöp ürünleri kimse almaz umarım çooooook yazık olur
Ne geçidi birader 3 xiaomi, 3 lenovo ürünü var. Bizle bişeyler geçiyor ama bu teknoloji geçişi değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onvo iyi mi
Zaten ekonomi sürünüyor bir de böyle kısa ömürlü teknolojik çöplük ithal edip cari açığı körüklesinler...
-
Aynı kalite tabletleri hükümet Fatih projesi altında satın alıp depolarda yatırıyordu. Tüm öğrencilere yetecek kadar satın almışlardı zamanında. Onları bu tür firmalar beleşe atıp markayı çakıp satmaya çalışıyorlar galiba.
-
Herkesi kendisi gibi refah sananlar toplanmış yine.
Halkın büyük bir kısmı bile zar zor bütçe ayırabiliyor bu ürünlere. Bazıları yazmış "Almayın bunları." diye. Asgari ücret alan, kredisi ve borcu olan insanlar gidip 10 bin TL'lik Apple, Samsung vs. mi alsın?
Çocuğuna lazımdır, alır. Zaten bunları PUBG, COD vs. oynayacaklar almaz. Whatsapp çalışsın, arada bir sosyal medyaya girerim, internette dolaşırım, diyenler alıyor.
Bir telefon veya tablet için kredi çekmek istemiyor insanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 GB RAM'li tablet satmaya utanır insan.
-
+1
Artık 1 GB ram hiç bir ihtiyacı minimum bile karşılamaz. Alınır, sayfalara girmek için bile uzun uzun beklenilir. 1 ay sonra 3-5 fazla verseydimde daha iyisini alsaydım denilir.
-
1 GB ram ile chrome açın bakalım, sonra chrome arka planda whatsapp açın bakalım ne oluyor? Adamı kanser eder bu tablet.
UZAK DURUN
Android sistemi boştayken bile bunun yarısına yakın ram tüketiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 15 Ağustos 2021; 1:28:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HighDynamicRange1 GB ram ile chrome açın bakalım, sonra chrome arka planda whatsapp açın bakalım ne oluyor? Adamı kanser eder bu tablet.
UZAK DURUN
Android sistemi boştayken bile bunun yarısına yakın ram tüketiyor.
Yazdıklarımı anlamamışsın. Ben çok iyi tablet hemen alın, demedim. İnsanlar bütçesi nedeniyle zoraki olarak alıyorlar dedim.
Tofaş arabaların güvenliğini biliyoruz. Peki neden on binlerce insan hâlâ bu arabayı kullanıyor? Keyiften mi sanıyorsun? Mecbur biniyorlar. Çünkü paraları ancak buna yetiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Band 5 229. HB'den 149 aldık dalga geçiyorlar galiba
Geçide bak 1 gm ramli 2010 model tablet
|
Nerde çöplük var getirmiş A101 bravo devam 😃
|
Şunları alanlara yazık resmen. İnsanlar kandırılıyor.
|
artık avrupada dönüp bakılmayan hatta uzak durulan tabletleri kakalama politikası resmen
|
1 GB RAM'li tablet satmaya utanır insan. |
Zaten ekonomi sürünüyor bir de böyle kısa ömürlü teknolojik çöplük ithal edip cari açığı körüklesinler... |
Ne geçidi birader 3 xiaomi, 3 lenovo ürünü var. Bizle bişeyler geçiyor ama bu teknoloji geçişi değil
|
+1 Artık 1 GB ram hiç bir ihtiyacı minimum bile karşılamaz. Alınır, sayfalara girmek için bile uzun uzun beklenilir. 1 ay sonra 3-5 fazla verseydimde daha iyisini alsaydım denilir. |
Böyle rezil çöp ürünleri kimse almaz umarım çooooook yazık olur
|
Benzer içerikler
- telefonu webcam olarak kullanma
- instagram beğenileri görme
- instagram okundu bilgisi kapatma
- whatsapp kendine mesaj atma
- numara sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X