Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde HP ürün geçidi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop' mx110 ekran kartı yok desek daha doğru olurdu , fiyatı da 5000 TL azıcık aklı olan gider ryzen 5 sistem alır Vega 8 ve üzeri olan onu da 3.500-4000 liraya alır en fazla :)

• Bitmediniz gitti be!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryzen 3700u 512ssd 8ram hp15 modelini 1 hafta önce 4000 e aldım bilindik bir siteden. Buna neden 5000 verelim

• ben size bir güzellik yapın ihtiyacı olan varsa kaçırmasın, an itibarı ile 3699 tl; 1200 tl şuanda boşa harcanacak bir para değil bim de satılacak hp ile bu hp arasında %10 geçmez performans farkı

Haftaya BİM marketlerde HP ürün geçidi var
  • Mx110 5000 TL!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

O PC'ye 5k.... Bilemedim Altan

1.6 ghz mi yazıyor ?

• Eğitim şart...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt

Türkçe yazdık idrak edene kadar tekrar tekrar oku. Anlamadıysan adam gibi yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E5F5BDEA

Bilgisayarın fiyatı normal 700 tl lik makina vergiler osu busu şusu sana 5000 tl patlıyor.
    abarttığımı düşünen varsa 250 300 tl satılan renkli lazer yazıcılara baksınlar 1000 tl den aşağıya yok 300 tl lik yazıcı 1800 tl olmuş.

doların 7 tl olduğu bu ülkede artık fiyatlara şaşmıyorum. 9 10 tl çıkarsa o 5000 tl beğenmediğiniz bilgisayarı 7500 tl aşağıya zor bulursunuz.

10.000'e satılsa da bunu diyeceksin, her konuda olan bir tip. Laptop fiyatları pahalı ama bu bilgisayara bu para kesinlikle değmez. HP bir de. Seneye mangal yapar üstünde alanlar.

• Zamanında Lenovo L340 Gaming'i 4.399 TL ye süper fiyata almışız hem de GTX1650 kartlı

• işte en güzel örneği kendinle vermişsin....

• Elektronik eşya ucuz olur umuduyla peynirci dükkanının ilanlarını takip etmek de memleketime özgü bir faaliyet olsa gerek.

Not : Peynir de pahalı bu arada.

• Ben blokladım bunun gibilerle muhatap olmadığım için, şu arkadaşa biri söylesin vergisiz 100 dolara bilgisayar bulabiliyorsa birkaç tane alalım ondan.

• Vantilatör alınır mı

• Hala utanmadan 1366 768 Tn panelli laptop üretiyorlar . Yazık . bunların 10 yıl önceden tedavülden kalkması lazımdı

• Bende hp lv290 klavye mouse seti vardı. Aldıktan bir yıl sonra space tutukluk yapmaya başladı. Ayrıca tuşlara basarken gıcırdama gibi bir ses geliyordu. Halbuki 1 yıl çok erken bir süre klavye için.

Bu gelecek klavye de bunun bir türevi gibi duruyor. Alınmaması gereken bir klavye olabilir tabi düzeltmedilerse.

• 2015’in kataloğu mu? 1366x768 nedir

• mehmehcik_71 kullanıcısına yanıt

Saçmalamayı bırakın. Çünkü HP 15-da2002nt 2015 yılında yoktu, bunu aklınızdan çıkarmayın.

• 6 Ay önce HP Full Metal Kasa, 3700u, 16 Gb Ram, Full Hd ekran, Parmak izi Okuyucu, 256 M.2 Ssd, 1Tb Hdd 4250 TLye aldım :O

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.