Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde Huawei Watch GT 2 var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya BİM marketlerde Huawei Watch GT 2 var
    Haftaya BİM marketler zincirinde dayanıklılık odaklı Huawei Watch GT 2 akıllı saat, giriş seviyesinde Vivo Y15S akıllı telefon modeli ve solar aydınlatma sistemi satışa sunulacak.

7 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri

7 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Huawei Watch GT 2 akıllı saat dikkat çekiyor. 1.39 inçlik AMOLED ekran, Kirin A1 yongası, 32MB RAM, 4GB depolama, 14 gün kullanım ömrü, GPS, 5ATM dayanıklılık gibi özellikleri olan akıllı saat 2599TL fiyat etiketine sahip.

Ayrıca Bkz.ŞOK marketlerde Yui S7 robot süpürge serisi satılacak

Diğer taraftan 6.51 inçlik HD+ ekran, Helio P35 yonga seti, 3GB RAM, 32GB depolama, Android 11 Go işletim sistemi, 13MP+2MP arka kamera, 8MP ön kamera, 5000mAh kapasiteli batarya gibi özellikleri olan Vivo Y15S akıllı telefon modeli 3299TL olarak satılacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Tabi Samsung ya da Apple'ın yanında bileklik kalır. Ama bileklik olmanında ayrı bir devasa avantajı var. 14 gün süre diyor yav. Hadi diyelim 10 gün olsun. Eşim watch 5 - 44mm kullanıyor, 1,5 gün maks süresi var. Aynı saat 1,5 gün yerine 3 gün gitsin, üste 1000 lira vermeye razıyım valla. Ancak 2 katı fiyatına pro'su sanırım 2 ile 3 gün arası gidiyor.

Ben de Honor band 5 ten 6 ya geçtim. Eşiminki ile birebir aynı inch ekrana sahip. Tamam özelliklerinin yarısından çoğu yok :) ama en azından zırt pırt şarjsız kalmıyorum.

Hayır sözde günlük yürüyüş takibi yapacak, uyku takibi yapacak. Ya tam yatacağı zaman şarj bitmiş oluyor ya kalkınca bitmiş oluyor. Sürekli bitmiş oluyor :)

Bugün yolda bir youtube açayım saatten dedi. Müzik dinliyordu, dedim bırak yarım saate bitecek öyle şarjı :D Özellik var ama kullanamıyoruz.
  • Zaten satılmıyor muydu? Ben geçen hafta görmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gt 2 için fiyat çok yüksek. 2800 civarına Samsung watch 4 classic bulunulabiliyor.
    Samsung ve Apple dan başka gerçi saat yok. Diğerleri sadece bileklik.

• lunique L kullanıcısına yanıt
    Tabi Samsung ya da Apple'ın yanında bileklik kalır. Ama bileklik olmanında ayrı bir devasa avantajı var. 14 gün süre diyor yav. Hadi diyelim 10 gün olsun. Eşim watch 5 - 44mm kullanıyor, 1,5 gün maks süresi var. Aynı saat 1,5 gün yerine 3 gün gitsin, üste 1000 lira vermeye razıyım valla. Ancak 2 katı fiyatına pro'su sanırım 2 ile 3 gün arası gidiyor.

Ben de Honor band 5 ten 6 ya geçtim. Eşiminki ile birebir aynı inch ekrana sahip. Tamam özelliklerinin yarısından çoğu yok :) ama en azından zırt pırt şarjsız kalmıyorum.

Hayır sözde günlük yürüyüş takibi yapacak, uyku takibi yapacak. Ya tam yatacağı zaman şarj bitmiş oluyor ya kalkınca bitmiş oluyor. Sürekli bitmiş oluyor :)

Bugün yolda bir youtube açayım saatten dedi. Müzik dinliyordu, dedim bırak yarım saate bitecek öyle şarjı :D Özellik var ama kullanamıyoruz.

• lunique L kullanıcısına yanıt
    Niye öyle mesela?Onların ne farkı var?

• Bunu alana kadar fit 2 alınır

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Uygulama yüklenebiliyor ve bu uygulamaları çalıştırabilecek çok daha atik, çok daha güçlü işlemcileri var. Fakat karşılığında da her gün şarja takıyorsunuz.

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Bu Fit 2'den çok daha iyi.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    akıllı saat işini çok yanlış anlamışlar...

• Donanimous kullanıcısına yanıt

evet. hatta bir kargo parası daha ucuza

Haftaya BİM marketlerde Huawei Watch GT 2 varepey
    Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) (Latona-B19S) Akıllı Saat
    https://www.epey.com/akilli-saat/huawei-watch-gt-2-sport-46mm.html
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

Tamam bunlar oluyor da bilekliğin fiyatı belli kalkıp daha pahalı bir ürün ile karşılaştırmak ne kadar doğru?

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum hazırda 6 aydır kullanıyorum gt2 modelini 10 gün deliksiz şarjı gidiyor..başka saatlere bakıyorum çok hoşuma gidiyor app yükleme ekstra özellikler vs şarjı ne kadar gidiyor diyorum günü çıkartıyor diyor böyle saat mi olur nasıl sağlıklı veri toplayacak bu..şu an için asla değiştirmeyi düşünmüyorum kesinlikle tavsiye ederim..

• oo bilekliğe istedikleri fiyata bak

• huawei watch fit 2 alın geçin

• Şu saatin fiyatı bir türlü düşmedi 2 yıldır hep bu seviyede. 2000 lirayı bir görse idi.

Bizim buradaki Bim de rafta kaldı da kaldı öyle alan yok kaldırmıyorlarda belki 3-4 aydır o dolapta duruyor

• PoleStar25 P kullanıcısına yanıt
    Bizim buradaki Bim'de de hala duruyor. Büyük ihtimalle durmaya devam edecek. Şahsen ben alacak olsam Bim'den almazdım.

• Nasıl iyi bi anlatırmısınız ?

• Yav marketlerden elektronik cihaz mi alınır. Bozulunca git kendin uğraş diyorlar.

Dönemlik indirim zamanında 2100e satmaya çalışmışlardı alan yoktu. Alıp almama arasında kalmıştım sonra da almamıştım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.