Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde Voit akıllı koşu bandı, A101 marketlerde Xiaomi Mi Stick var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
11.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VOİT BASKUL ALMAYİ DÜŞÜNEN ARKADASLARA UYARIM.

almayın. Ben aldım siz almayın. Ürünü araştırınca anlarsınız zaten. 2-3 şarjdan sonra bir daha şarj olmuyor bozuluyor.
    Buna vereceğinize Amazon'dan 3 taksitle mi body scale 2 alın. Ömürlük kullanın arkadaslar.
  • Mi stick ederi 50₺ bişey ne saçma fiyat
  • Ben de şunu merak ediyorum, Bim online satışı yok ve daha önce mağazasından böyle büyük bi' ürün almadım. Eğer mağazaya gelmemişse ya da kalmamışsa barkod okutarak falan mı satıyorlar; çünkü eve teslim görünüyor. Süreci bilen birisi varsa bilgi verebilirse sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Yok hocam maalesef ya. Şöyle uygun 2.el bir lcd TV alım diyorum ama yok bütçe berbat bu aralar borç batağındayım yoksa güzel bir Android TV alacaktım.

Tüplü televizyonunuzun arkasında scart girişi var mı? Scart to hdmi gibi bir aparat ile scart girişini hdmi'a dönüştürebilirsiniz. Ama dediğiniz ürün çalışır mı bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt

Fiyat iyi ama 2.0 olmasın. 3'den aşağısı kurtarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asigenc19

Koskoca DH bile Xiaomi adını yanlış yazıyor :) (Haftaya BİM marketlerde Voit akıllı koşu bandı, A101 marketlerde Xiami Mi Stick var)
    Yazımda alıntı yapılmış olsa bile, parantez ile biten cümlelerin sonu nokta işareti ile biter.
  • Voit bisiklet hakkında fikri olan var mı?
  • Bime gelen dijitsu daha 1 ay once 3899 tl ye gelmedi mi 65 inc olan ?
    Cogu yerde de haftalarca durdu satilmadi hatta.
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    İki gün koşarsın, sonra çamaşır asmaya yarar.

Alt komşun sık sık gelir tepemde koşma diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Tüplü televizyonunuzun arkasında scart girişi var mı? Scart to hdmi gibi bir aparat ile scart girişini hdmi'a dönüştürebilirsiniz. Ama dediğiniz ürün çalışır mı bilmem.

Alıntıları Göster

Valla sanmam çalışmaz hocam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi için dronelar Koşu bantları bir heves. Paraya yazık olur. Sonra nasıl satcam olayına dönüyor
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

hocam alt komşu almancı yazın geliyor. Ben spor salonunda 20 kilo verdim pandemi döneminde geri aldık kiloları. Alsam kullanırım yani çamaşır asmam

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881sayılısefer

Mi stick Amazon da 299 tr garantili hemde Ne 101 i

Link alayım.

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Bukadar olmaz arkadaş 299 dan sepete ekledim akşama 300+ olmuş hatta onunda üzerine zam gelmiş
    Sana yalancı çıktım üstad kusura bakma

Haftaya BİM marketlerde Voit akıllı koşu bandı, A101 marketlerde Xiaomi Mi Stick var
  • Stike para vermeyin. Dost tavsiyesi. Mi box bile eh işte anca çalışırken stik... Az daha ekleyin box alın.

• Hocam o koşu bandı smartfit olacak. Broşürde net bir şekilde yazıyor. Mesajı da ona göre düzenlerseniz iyi olur. Piyasaya yeni sürecekler galiba smart fit i.. Superfit daha kaliteli bir alet fiyat olarak da onun iki katı sanırsam. Arada baya fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asigenc19

Koskoca DH bile Xiaomi adını yanlış yazıyor :) (Haftaya BİM marketlerde Voit akıllı koşu bandı, A101 marketlerde Xiami Mi Stick var)

Okurken şami diye okunuyor xD

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881sayılısefer

Bukadar olmaz arkadaş 299 dan sepete ekledim akşama 300+ olmuş hatta onunda üzerine zam gelmiş
    Sana yalancı çıktım üstad kusura bakma

Est. hocam uygununu bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

işim gücüm yok
    ekonomik kriz var
    altın bir sonraki dalgada
    570i göre bilir diyorlar.
    hemen koşup gidip alayım

aynen bimin abuk sabuk ürünlerine para verene kadar altın almak daha mantıklı olabilir. zaten bu sıra alım fırsatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

koşu bantları herkesin ilgisini çekiyor ama kimse istikrarlı koşmuyor çünkü evde koşmak feci bıktırıcı bir aktivite.. abi sözü dinleyin o parayı gidin güzel bir bisiklete verin.. güzel havalarda dışarıda pedallamak gibisi yok yeminle..

Katılıyorum . Alıpta ısrarlı bir şekilde kullanan bir elin parmağını geçmez .

Yine katılıyorum , bisiklette gezip görmekte cabası.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.