Bildirim
Haftaya Hamza Hoca İstifa Edicek
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence Fenerbahçe'nin alacağı tarihi galibiyete kadar gitmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galatasaray ballı takımdır konya yı %99.9 yenecek bu hafta
Başkan umarım tutmaya çalışır. Sıkı tutsun. Birlikte, el ele tutuşarak uzaklaşsınlar kulüpten.
Aryaya bağladım gece isim sayıklıyorum;
Dursun Özbek, Mehmet Özbek, Umut Bulut, Sabri Sarıoğlu, Hamza Hamzaoğlu, Hamit Altıntop, Dursun Özbek, Mehmet Özbek, Umut Bulut, Sabri Sarıoğlu, Hamza Hamzaoğlu...
Valar Morghulis ulan hepiniz gideceksiniz tek tek! -
Dün gece gördüm ki GS nin iç işleri güney sınırımız kadar karışlık.
Son 2 sezonda 4. hoca gidecek, son 4 sezonda da 4. başkan gelecek. Ve hala en önemli sorunun bu olduğunu sananlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: MinPayne
Bence Fenerbahçe'nin alacağı tarihi galibiyete kadar gitmez.
Yav he he -
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Son 2 sezonda 4. hoca gidecek, son 4 sezonda da 4. başkan gelecek. Ve hala en önemli sorunun bu olduğunu sananlar var.
Bunu anlamıyorlar hamza gitti x geldi ama selçuk burak olcan falan yerinde duracak
quote:
Orijinalden alıntı: SetrekiaN
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Son 2 sezonda 4. hoca gidecek, son 4 sezonda da 4. başkan gelecek. Ve hala en önemli sorunun bu olduğunu sananlar var.
Bunu anlamıyorlar hamza gitti x geldi ama selçuk burak olcan falan yerinde duracak
Aysal zamanında yazdım yazdım, defalarca konusunu da açtım. Hepsi silindi, kaldırıldı. Gökhan Töre mi Olcan Adın mı konusunda Olcaaaan diye bağıranlar şimdi yönetimi ve teknik heyeti eleştiriyorlar.
Ne transfer yapmayı biliyorlar ne de kiminle sözleşme uzatılacağını, futboldan anlayan, takım içi huzur sağlayan adamları gönderip yerine overated adamları bize getirirsen, 2 sene sonra işin suyu böyle çıkar, şimdi yana dolana bunları göndermeye uğraşırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X