Şimdi Ara

Haftaya kıl dönmesi ameliyatı olacagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler haftaya bugün kıl dönmesi ameliyatım var. Korkmuyorum desem yalan olur. Aranizdz bu ameliyatı olan varmı? Ne kadar zamanda tam toparlayabildiniz. Tamam koşacak uçacak duruma gelmem uzun sürebilir ama en azından rahat rahat oturacak duruma gelmeniz ne kadar zaman aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kıllar vücudun fetösüdür hepsinin kökü tamamen kurumadan insana rahat yok
  • ben oldum.

ameliyat 20 dakika falan sürdü. sonra odaya aldılar. öğleden sonra doktor geldi çıkabilirsin dedi. arabada oturarak gittim eve.

1 hafta dinlendim. sonra okula gitmeye başladım.

3.hafta halı saha falan yapıyodum
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınız beni çok mutlu etti.. ameliyatı devlettemi oldunuz özeldemi

• Ameliyat bittikten sonra kestaneyi kontrol et.
  • Gözümde canlandı koskoca mazi :D
    Ben bu ameliyatı 2 defa oldum. Birincisi kapalı ikinci açık ameliyattı. Kapalı ameliyatın iyileşme süreci hızlı ama tekrar etme olasılığı yüksektir nitekim bende tekrar etti ikinci ameliyatı oldum. Ameliyatla ilgili tek korkutucu birşey var onun dışında herşey gayet rahattı. İlk ameliyatımda 3 tane kıl dönmesi olduğu için ben 10 gün boyunca oturamadım rahatça ama bu bir sorun olmadı çünkü yaz tatiliydi yatıp dizi filan izliyordum. Yani doğal olarak bir süre yatıyorsun. Ikinci ameliyatta ise açık ameliyat olduğu için pansuman süreci biraz acılı geçiyor yalan yok çünkü çabuk iyileşmesi icin yarayı kanatiyorlar ve gazlı bezi gidebildiği yere kadar sokuyorlardı. Bu biraz acılı olsa da dayanılmayacak gibi degil işin korkutucu kısmı da bu değil. Yani genel olarak rahat bir ameliyat çekinecek pek fazla birşey yok.
    Korkutucu olan benim için sonda takılması oldu. Belinin altı uyusturuldugu için doğal olarak işeme organını hissetmiyorsun ve kullanamıyorsun. Ama ameliyat olduğun için sana sürekli serum takıyorlar ve idrarını atman gerekiyor. Idrari atamadığın noktada sıkıntı başlıyor. İseyemedigim için karnimda ve bobreklerimde şiddetli ağrı oluşmuştu. Yatağı tırmalayacak noktaya gelmiştim. Yani o noktada ağrıdan kurtulmak için herşeyi kabul eder insan. Bana da sonda takmışlardı. Sondanın takılması ve çıkarılması gerçekten büyük bir acı maalesef. Sondanın takılı olduğu sürede inanilmaz rahatsız edici sonucta kimse penisinden böbreklere kadar uzanan bir boruyla rahat edemez.
    Her neyse amacım seni korkutmak degil bu her ameliyatta yada her kişide olacak diye birşey yok. Sadece hazırlıklı olman acısından söylüyorum. Sondayı 2 saniyede hızlıca çıkartıyorlar, hayatındaki en acılı 2 saniyeyi yaşıyorsun ama sadece 2 saniye :)
    Şimdiden geçmiş olsun, kıl dönmesi hayat kalitesini ciddi düşüren bir rahatsızlıktır, ameliyat olmak her türlü daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10semih -- 2 Nisan 2018; 18:48:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• devlette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sonda yı nereye takıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah varikosel ameliyatı olmaktan korusun bro
    kıl dönemsi bir şey değil
  • Bel tarafindan iğne yi yediğimde, sağ ayağımda istek dışı bı refleks gerceklesmisti. Orda çok korkmuştum. İğneyi yaptıktan sonra iğneyi gördüğümde daha çok korkmuştum. Ulan bildiğin kalem gibiydi mubarek

1 hafta kadar hergun pansuman yaptırdım. Amelyattan sonra aynı yerden 4-5 kez iltihap çıktı. Şimdilik bı sorun yok.

• Bende de varmış.
    Bu çarşamba doluymuş haftaya kaldı, gerçi doktor ne zaman istersen gel dedi ama uzatmaya gerek var mı bilmiyorum.
    Beni ameliyattan çok öncesi sonrası korkutuyor. Lavman yapacak mısınız dedim? evet diyor. Pansuman var, dikiş var, sunta olabilir, sıkıntı. Totonun da yarısını alıyorlarmış, büyük boşluk oluyormuş.
    Zaten anksiyete var, iyice tırstım. Nasıl olacak bilmiyorum, Allah şifa versin.
  • 2 kez oldum kıl dönmesinden ameliyat narkozu sorarsa genel diyin spinalde bikaç saat uyuşuk kalıyor emaneti hissedemiyosunuz sanki yokmuş gibi. Basit bir operasyon.
  • Temiz tutun o bölgeyi sık duş alın bişey olmaz biiznillah

• feyy F kullanıcısına yanıt
    Neyyy lavman mi? Biriside çavuşa sonda sokuyorlar dedi valla elim ayağıma dolandı beyler yapmayın lan. Hem sonda hem lavman öldüm.

• Doktorunuz hangi yöntemle yapacak işlemi?

Çok basit bir ameliyattır,hiç korkmanıza gerek yok.Yapılma süresi 5-6dk ile 20-30dk arasında vakanın şekline ve uygulanış yöntemine göre değişiklik göstermektedir.
  • Valla ameliyat gününü aldığımda bunun birçok yöntemi olduğunu bilmiyordum. Sonradan bana baka öğrendim o günden sonrada doktoru hiç görmedim zaten. Nasıl bir yöntemle yapacaklar bilmiyorum.

• Kıl dönmesi nasıl anlaşılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam kuyruk sokumunda çok şiddetli bir ağrı yaşadım günlerce surdu. Öyle bir.seviyedeydiki yüzüstü yatarken bile inanılmaz acı çekmeye başlamıştım artık. Acile gittim orda çıktı kıl dönmesi olduğu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.