da Hakan Fidan reis in “2028’de Hakan Fidan’ın cumhurbaşkanı olacağı” fikri işleniyor: Hakan Fidan’ın görüntülendiği videolar veya fotoğraflarla verilen mesajların bazıları şöyle: *”2028 cumhurbaşkanı, Recep Tayyip’ten sonra gelecek olan daha güçlü olacak. Hiç şüphe edilmesin: Hakan Fidan.” *”14 yaşından itibaren devletin hassas hizmetlerinde Can Hakan Fidan. Geleceğin cumhurbaşkanı asil adam.” *”Hakan Fidan adım adım 2028. Gerçek vatan evladı. Adam gibi adam.” *”Geleceğin cumhurbaşkanı, garibanın babası”. *”Cumhurbaşkanımız ve veliaht Hakan Fidan. Ortamın güzelliği harika. Reis nasıl da bakıyor bayrağı teslim edeceği yiğide. 2028 Cumhurbaşkanı Hakan Fidan.” Yunan basınının “geleceğin reisi” olarak Fidan’ı gördüğüne ilişkin de paylaşımlar mevcut. Paylaşımlarda Fidan’ın başarılı dış temasları, güzel konuşması, İngilizce bilmesi, güçlü kişiliği gibi özelliklerine de işaret ediliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 23 Eylül 2024; 21:37:21 > |
Hakan Fidan'ın milliyetçi hayranlarınca” sosyal medyaya servis edilen bu paylaşımlar...
-
-
MI6 hakan tam adamı. gaza da gelir iran'a saldırtırlar olmadı bir rusya kıyılarını bombalatırlar.
-
Fidan siyasetçi değil, meydanlarda Kurum v.2 olabilir. Mitinglerde halka hitabet çok farklı konu.
-
Kim işliyor tam olarak bunu ?
Hakan Fidan da siyasetçi hamuru yok bence. Tam görev adamı Hakan Fidan. Ne görev verirsen 1. sınıf yapar ama siyaset çok farlı bir şey her bünyeye olmuyor.
Seçim zamanı meydanlara çıktımı halka kendini anlatabilmeli. Veya söylemleri ile halkı peşinden sürükleyebilmeli siyasetçi dediğin. Hakan Fidan Tam bir bürokrat. Gerek giyinişi duruşu söylemleri konuşması adam onun için doğmuş sanki.
Siyasetçi dediğin biraz halk tabiri ile yırtık olacak herkes ile muhattap olabilecek hazır cevap olacak. Anlık siyaset üretebilecek veya siyasi sorulardan kıvrakça sıyrılabilecek. Yoksa olmuyor.
Mesela Süleyman Soylu Tam sokak siyasetçisi veya Muharrem İnce öyleydi. Veya Teyfik Göksu mesela tam bunlar taşra siyasetçisi. Melih Gökçekte öyleydi mesela eskiden. Bunlar sokağa çıksın binlerce insanı peşinden sürükler. En hacı hoca ilede otursa konuşabilir. En ateist ilede otursa konuşabilir. Biri protesto etsede cevap verebilir kavga lazımsa dik alasınıda yapar sözünüde esirgemez. Bizim ülkede böyle siyasetçi tutuyor.
KK gibi oldumu veya Murat Kurum gibi Hakan Fidan gibi oldumu barınamıyorsun siyasette bu adamlar görev adamı çünkü Liderlik veya siyaset bam başka şeyler.
-
Muhakkak halkın ve milliyetçi gençlerin sesine kulak verilecek ve Hakan fidan aday olacak 2028 de. Mit ve dışişleri başkanlığı yaptı daha azı tatmin etmez bizi artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 24 Eylül 2024; 8:43:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ekonimistim diyip ulkenin icinden daha iyi gecen biri lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakan Fidan
kürdtür,
kürdçü - islamcıdır.
ümmetçi - ihvancıdır.
Abdullah Çatlı ile de alakası yoktur...
Polat Alemdar ile benzerliği yoktur...
Türkçü-Turancı-Toplumcuyum diye hiç kimse
bu adamın peşinden sürüklenmez !
Cahil muhafazakar anadolu türklerini kandırmak,
burunlarına halka takıp gezdirmek çok kolay maalesef...
bu ülkeyi Rumeli Türkleri kurtarmış ve kurmuştur.
anadolu türkleri ülkeyi bu hale getirmiştir...
-
Ak parti içindeki muhalifler seni örgütlemiş bırak bu işleri
Zamaninda stratejik derinlik diye diye Davutoglunu boyle parlattilar, suriye bataklığina saplanan Nijerya degil unutmayın.
Bataklik olmadığını dusunen, yakilan 2 askeri hatirlasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadoluda herhangi bir köy kahvehanesine girin tutun çekin birini = fidan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkeye bir gram faydan olmadığına kalıbımı koyarım
Dış politikada elimizi öpüyorlar
Terörü bitirdik senelerdir şehidimiz yok
Suriyeli kardeşlerimizi de gönderiyoruz
Ya allah bismillah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bosa mesaj kaşıp kirlilik yaratma.
Alıntı
metni:MI6’in başkanı Richard Moore, dostu ve eski meslektaşı Hakan Fidan’ı kutladı yahudi mi6 ajanının eski dostu bu ülkeye başkan olacak ha?
-
ırkçı değiliz müslümanız,
Ayrıca rumeli anadolu türkleri karşılaştırman da ziyadesiyle komik bir çıkarım olmuş
-
ben ekonomistim dolar 3 lira olursa nüfustan kaydımı bile sildiririm..
-
Ülkeye 1 gram faydan yok diyen üye var. Adamın 1 gram faydası olmayan senden zararlı değil. En azından torpille devlete girip bizim sırtımızdan maaş almıyor. Şimdi seni devletten atsalar faydayı boşver zararından kurtuluruz.
-
her Türk dendiğinde "ırkçı" demenize şaşırmadım, çünkü hepiniz aynısınız.
Arap'tan başka her kim milletini-soyunu söylerse ırkçı diyorsunuz.
Türk'lerin diğerlerinden üstün olduğunu
veya diğerlerinin Türk'ten alçak olduğunu yazmadım.
dolayısıyla ırkçılık yapmadım.
Türkler kendi mülkiyetinde olan vatanlarını korumaya çalışıyor sadece.
sen kendi evini, barkını, bağını, bahçeni, tarlanı, toprağını, ülkeni, vatanını Arap'lara peşkeş çekmeye razı olabilirsin, biz değiliz.
Rumeli Türkleri ile Anadolu Türkleri kıyaslamama tarihi gerçeklere dayanır.
bu ülkeyi kurtaranlar yönetim-komutan-kurmay-idare kadroları tamamen Rumeli Türkleridir.
bunun sebebi, Rumeli Türklerinin daha seküler-aydınlanmacı-eğitimli olmalarıdır.
Anadolu Türkleri ise, hemşehricilik yapan, muhafazakar, yeniliğe kapalı, ilerlemeye gelişmeye dirençli, dini anlayışı görünüşten ibaret, menfaatperest kişilerdir. içlerindeki arap-kürd evliliklerinin fazlalığından dolayı, arap-kürd isyanlarına müsamaha ile bakar, karşı çıkmazlar.
-
kürd müsün?
-
kürttür,kürtçüdür diyerek dışlıyor iftira atıyorsun zaten. onun Türk devletine yaptığı hizmetleri gram yapmamışsındır.
ayrıca insanları genelleme her toplumda iyi güzel insan olabilir, bu konuda dinimizden de referans bulunur, İsrail oğullarından peygamberler çıkmış ve bir sürü onların ashabı olan müslümanlar vardı, ama şu an için ekseriyeti kötü,
isyan konusunda dediklerin yine yanlış yine genelleme yapıyorsun, ayrıca kurtuluş savaşında komutanlardan çerkes olan bayağı var ayrıca kürt olan da , vatanı için mücadele eden insanları etnisitesine göre ayırman çok yanlış. Ayrıca o balkan / Rumeli Türkleri o dönem için geçerli olabilir şu an için bu durum yok. ülkenin her yöresinden insanlardan vatanını seven mühendisimiz askerimiz doktorumuız çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 25 Eylül 2024; 13:56:59 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hakan Fidan kürdtür, kürdçü - islamcıdır. ümmetçi - ihvancıdır. Abdullah Çatlı ile de alakası yoktur... Polat Alemdar ile benzerliği yoktur... Türkçü-Turancı-Toplumcuyum diye hiç kimse bu adamın peşinden sürüklenmez ! Cahil muhafazakar anadolu türklerini kandırmak, burunlarına halka takıp gezdirmek çok kolay maalesef... bu ülkeyi Rumeli Türkleri kurtarmış ve kurmuştur. anadolu türkleri ülkeyi bu hale getirmiştir... |
Zamaninda stratejik derinlik diye diye Davutoglunu boyle parlattilar, suriye bataklığina saplanan Nijerya degil unutmayın.
Bataklik olmadığını dusunen, yakilan 2 askeri hatirlasin. |
Benzer içerikler
- israil asgari ücret
- yılmaz argüden mason
- dream games maaş
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- izol aşireti tehlikeli mi
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- kaliforniyum nedir
- adresten fay hattı sorgulama
- bina yıkım kararı sorgulama
- özel numara bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X