Konuyu dün açtım ancak Revival isimli yönetici kendi cevabından sonra hemen kapatmış. Şimdi biri alıntıya "Beynini ..." yazarsa ceza almayacak mı? Bende o zaman "Ananı ..." yazarım sonuçta fark eden birşey yok. Ayrıca ortada hakaret ve ya kışkırtma yokken taraftar bölümünden ceza almam komedi. Forum destek'e mesaj attım onlarda yoğun olduğundan dolayı herhalde hala cevap vermedi. Gerçi birazdan Revival gelir birşeyler yazıp bu konuyuda kapatır gider.
Dün konuya gelip bir kaç mesaj yazdıktan sonra sizi alıntılayan tüm üyeleri şikayet etmişsiniz. Şikayet sebepleri olarak da tahrik, şahsa hakaret küfür seçmişsiniz. Önce gelip konuyu trollüyorsunuz sonra da üyeleri şikayet ediyorsunuz. Amacınız net olarak açık ve hala bunu savunmaya çalışıyorsunuz. Aslında o mesajlara dahi işlem yapmamak gerekiyor çünkü konuyu karıştırma amaçlı giriyorsunuz.
Ayrıca " ananı " ile " beynini " kelimesinin ikisini de aynı kefeye koymak anlamsız. Duruma göre işlem yapılır. İkisi de düzeysiz mesajdır ama siz "ananı" derseniz ben veya admin arkadaşlarım bunu 4 güne çıkarabiliriz. Ancak burada ne hakaret ne de küfürden bahsedebilirsiniz.
Alttaki yazdığınız 4 mesajdan sadece 1'ine işlem yapmışım. Halbuki hepsine de işlem yapabilirdim. Haklı çıkmak için neden uğraştığınızı anlamak mümkün değil. Tekrar konuyu kilitliyorum çünkü haklı olduğunuz hiç bir nokta yoktur. Benimle ilgili şikayetiniz de var ise forum destek ile irtibata geçebilirsiniz.
1.Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'a fazla gelirdi zaten böyle daha iyi oldu.
2.Cesaretin olsa devamını getirirsin ama görünen o ki öyle birşey yok sende
3.Avrupa farklı. Ligde kötü gitsek bile orada tur atlayabiliriz. Bak bakalım Beşiktaş hiç 2.tur görebilmiş mi? Öyle ve ya böyle Galatasaray bu ülkenin Avrupa'ya açılan kapısıdır.
4.Yalansa yalan de Beşiktaş bu kadro ve futbol ile oraya gitse ne olurdu düşündünmü? Ülke ikinci Liverpool vakasını kaldıramaz.
Bu yazdıklarımdan sonra da özel mesaj ile " beynini " yazarak amacınızın ne olduğunu tamamen belli ettiniz. Size vakit ayırıp cevap veriyorum ama karşılığından özel mesaj ile bu şekilde yazmak pek hoş bir durum değil
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme