Şimdi Ara

HAKEMLER BAŞLADI YİNE FB FORMALI HAKEMLERE BAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • federasyon değişti ama ulusoy henüz mhk'ya el atmadı bir kaç hafta bekleyelim bakalım neler olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Federasyonu da değiştirdik ama. Niye devam ediyor bu hatalar.

Eee adı üstünde hata zaten. Hatalar her zaman olabiliyor.

Hata ne Bıçakcı nede Ulusoy federasyonu dinliyor. Olacağı varsa oluyor.

Artık şu hakemler kendilerinie iyice çeki düzen versinler bu tip hatalar yapmasınlar..
  • mhk başkanı hilmi ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

federasyon değişti ama ulusoy henüz mhk'ya el atmadı bir kaç hafta bekleyelim bakalım neler olacak.
    quote:

Artık şu hakemler kendilerinie iyice çeki düzen versinler bu tip hatalar yapmasınlar..

Ne olacaksa olsun artık. Şu uyuz hakemlere iyice uyuz kapmaya başladım..
    Bir kerede görün artık. Onların yüzünden kazandığımız bazı maçlar şüphe altında kalıyor.

Bence hakemler profesyonel olmalı ve hatasız yönettikleri maçlar için ekstra primler almalı. Ama benim bildiğim dünyada hiç bir örneği yok ki bizim ülkemizde böyle bir uygulama yapsınlar.

• quote:

quote:

federasyon değişti ama ulusoy henüz mhk'ya el atmadı bir kaç hafta bekleyelim bakalım neler olacak.
    quote:

Bir kerede görün artık. Onların yüzünden kazandığımız bazı maçlar şüphe altında kalıyor.

Bence hakemler profesyonel olmalı ve hatasız yönettikleri maçlar için ekstra primler almalı. Ama benim bildiğim dünyada hiç bir örneği yok ki bizim ülkemizde böyle bir uygulama yapsınlar.

Bir gol elle atıldı da öbürleri de mi elle atıldı ?

Söyleyen ? kim söylediydi yahu bu ünlü sözü. alla alla birden hatırlayamadım ? Hatırlayan var mı arkadaşlar ? Hatırlayan varsa hele yazsın buraya ....

• hatırladım tayyip! onun iktidara gelişi ile fenerin yükseltilişi aynı zamana denk geliyor ne TESADÜF!
    quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

quote:

quote:

Söyleyen ? kim söylediydi yahu bu ünlü sözü. alla alla birden hatırlayamadım ? Hatırlayan var mı arkadaşlar ? Hatırlayan varsa hele yazsın buraya ....

• bakın gene aynı şeyler, tek taraflı yorumlar

gençlerin sert futbolunu,hakemin bi tane sarı göstermemesi hakkında konuşan yok gene!serkan,alx ve tuncayın ayaklarına 3 kere bastılar hem de bilerek.deniz in burnumu ağzımı ne patladı oyundan çıktı adam.bi tane sarı kart yok.

nobre golü maç 1-0ken attı 0-0 ken değil.sanki maçı o golle kazanmışız gibi konuşmayın.ona bakarsan sölediğim tüm bu fauller maç 1-0 ken oldu ve gençler belki 10 kişi kalacaktı 2. yarıda.yada kırmızı görmemek için daha az basacaklardı.

evet nobrenin golü fauldü ve hakem kötüydü kabul ama tek taraftan bakmayın artık sıkmaya başladı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 23 Ocak 2006 16:52:17 >
  • Hoobastank hoşgeldin hocam
  • yorumlarınıza hasta oldum resmen. siz hollywood'a neden gitmiyorsunuz? Bu senaryolarla iyi para kazanırsınız.
    quote:

hatırladım tayyip! onun iktidara gelişi ile fenerin yükseltilişi aynı zamana denk geliyor ne TESADÜF!
    quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

quote:

quote:

• Oooooo Hoooo gezegeninden, Hoobastank gelmiş.

Hoşgeldin hocam.

Benim anlatmak istediğim şunlar

Hakemler FB'nin yakasından düşsün artık.

Onların yüzünden hakkıyla aldığımız bazı galibiyetlere sizlerin tarafından şüphe ile bakılmaya başlandı.

Bende bu durumdan iyice sıkılmaya başladım. Artık ne olacaksa olsun. Şu hakemler neyi görmeleri neyi çalmaları gerekiyorsa çalsınlar. FB'nin bu tip yardımlara zaten ihtiyacı yok.

GS-BJK ve TS' yöneticileri ellerinden geldiğince kendi takımlarını sabote ediyorlar zaten.

Yanlız anlayamadığım bir nedenden dolayı GS'lı futbolcular hala ayakta ve bu direnişi hayretle gıptayla seyrediyorum.

Bence GS bu kadar karmaşıklığa rağmen hala ligde sadece 4 puan geriden lig ikincisiyse bu büyük bir başarıdır. Zaten GS bu kadar başarılı olmasaydı. FB çoktan şampiyonluğu ilan etmişti. O yüzden hakemdi şuydu buydu FB hakemlere böyle falan laflarına hiç kulak asmıyorum.

FB'yi tek zorlayan GS onun da zorlaması bence bir mucize.

Ama GS böyle giderse bir yerde teker patlatacak ve o tekeri tamir edinceye kadar atı alan üsküdarı geçecek diye umuyorum.

Ama bellide olmaz futbolcular ilk yarı gösterdikleri gayreti bu yarıda da gösterebilirler ve bir süpriz yapabilirler.

• quote:

Oooooo Hoooo gezegeninden, Hoobastank gelmiş.

Hoşgeldin hocam.

Benim anlatmak istediğim şunlar

Hakemler FB'nin yakasından düşsün artık.

Onların yüzünden hakkıyla aldığımız bazı galibiyetlere sizlerin tarafından şüphe ile bakılmaya başlandı.

Bende bu durumdan iyice sıkılmaya başladım. Artık ne olacaksa olsun. Şu hakemler neyi görmeleri neyi çalmaları gerekiyorsa çalsınlar. FB'nin bu tip yardımlara zaten ihtiyacı yok.

GS-BJK ve TS' yöneticileri ellerinden geldiğince kendi takımlarını sabote ediyorlar zaten.

Yanlız anlayamadığım bir nedenden dolayı GS'lı futbolcular hala ayakta ve bu direnişi hayretle gıptayla seyrediyorum.

Bence GS bu kadar karmaşıklığa rağmen hala ligde sadece 4 puan geriden lig ikincisiyse bu büyük bir başarıdır. Zaten GS bu kadar başarılı olmasaydı. FB çoktan şampiyonluğu ilan etmişti. O yüzden hakemdi şuydu buydu FB hakemlere böyle falan laflarına hiç kulak asmıyorum.

FB'yi tek zorlayan GS onun da zorlaması bence bir mucize.

Ama GS böyle giderse bir yerde teker patlatacak ve o tekeri tamir edinceye kadar atı alan üsküdarı geçecek diye umuyorum.

Ama bellide olmaz futbolcular ilk yarı gösterdikleri gayreti bu yarıda da gösterebilirler ve bir süpriz yapabilirler.

Valla bu kadar olumsuzluk arasında,başkansız,yönetim kurulu olmadan,parasız ancak bu kadar oluyor!!

Hele bir de basının türlü pislikleri, HAKEMLERİN TÜRLÜ AHLAKSIZLIKLARI arasında bu takım ayaktaysa bunu takdir etmek lazım!! Fb'nin ise bir kere bu ahlaksızlıklara ihtiyacı olmadan ligde ki konumunu görmek istiyoruz!!

• tırsak Daaaaum,tırsak Daaumm...
  • quote:

hatırladım tayyip! onun iktidara gelişi ile fenerin yükseltilişi aynı zamana denk geliyor ne TESADÜF!

şiiişşt.
    o benim komplom teorim şeyim bi kerem

ama harbiden müslüman adam yahu herhalde.
    baksanıza iktidar oluyor,hastası olduğu takım rekorlara koşuyor.
    Allahtan ne istese oluyor

tırsarım abi,aman aman.pü pü püüüü....

• 40. dakikada öyle bir penaltı hareketi oldu ki, futbolu anlamayan bile düdüğünü çalardı. Ömer havaya kalktı, gelen topu elle kesip istikametini değiştirdi. Ama Metin Tokat’ın herhalde gözlerinde miyop falan var, vermedi.

Cuma akşamı da Yunus Yıldırım Nobre’nin iterek attığı golü nizami diye vermişti. İşte aradaki fark bu. Fener’e öyle, Galatasaray’a böyle.

Bir de şu var herkese BÖYLE ...

- Golden sonra Galatasaray yakında kapısına kilit asabilir diyen Aykut Kocaman -
     HAKEMLER BAŞLADI YİNE FB FORMALI HAKEMLERE BAN

• ya arif zamanlarınızı unuttunuz herhalde siz.bence ilk önce adam akıllı transfer yapın ondan sonra eleştiri yapın bu arada bu sene şampiyon fenerbahçe heveslenmesin kimse.
  • Şu iç dostum yüz yılın icadı
    Biz bulduk !

HAKEMLER BAŞLADI YİNE FB FORMALI HAKEMLERE BAN
  • Yanlız o su buzdu gol olduktan sonra Aykut Kocamanın elinde eridi

@sepgordo
    Burda yeni olduğun çok belli oluyo,olaya en baştan başlamışsın biz onu tartışmıyoruz bak hakemleri yanınıza almışsınız onu tartışıyoruz.
    Bu arada hakemleri yanına Akçaabat alsa o da şampiyon olur hem hakem hatalarıyla şampiyon olun hemde şampiyon biziz diyin
  • metin tokat sergenin doksana giden topuna bir voleybolcu gibi smaç koyan vanlı oyuncuyu da görmemişti.arkadaş el körü galiba.
  • vendeta
    kesinlikle. Ben o pozisyonu gördüğüm de ilk tepkim "ohaa" olmuştu. Adamın ellere karşı özel bir ilgisi var anlaşılan.
  • o sezon da FB şampiyon olmuştu değil mi??????????????????? O sezon da hakemler FB yi kolluyordu??????????? Araştır bakalım o sezon kim şampiyon olmuş. fazla ugraşma diye ben sana omaçın tarihini vereyim. Sen ordan kimin sampiyon oldugunu bul. Burdan ben vermiyeyim Tarih: 26 ocak 1997. yani 1996-97 sezonu.
    quote:

metin tokat sergenin doksana giden topuna bir voleybolcu gibi smaç koyan vanlı oyuncuyu da görmemişti.arkadaş el körü galiba.
  • biliyorum gs şampiyon oldu da napıyim kardeşim şimdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

o sezon da FB şampiyon olmuştu değil mi??????????????????? O sezon da hakemler FB yi kolluyordu??????????? Araştır bakalım o sezon kim şampiyon olmuş. fazla ugraşma diye ben sana omaçın tarihini vereyim. Sen ordan kimin sampiyon oldugunu bul. Burdan ben vermiyeyim Tarih: 26 ocak 1997. yani 1996-97 sezonu.
    quote:

metin tokat sergenin doksana giden topuna bir voleybolcu gibi smaç koyan vanlı oyuncuyu da görmemişti.arkadaş el körü galiba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.