Şimdi Ara

HAKEMLER BAŞLADI YİNE FB FORMALI HAKEMLERE BAN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cdemir

Artım umarım düzelirler kendilerine biraz çeki düzen verirler..

Son FB maçında çok şükür bir problem olmadı. İnşallah böyle devam ederler.

Ne diyelim cdemir hocam hayırlısı artık..İzleyip görücez
  • ABİİİ FENERİ TUTMAYAN HAKEMMİ VAR..
  • cdemir kardeşim Nobre ile ilgili yorumlarını bekliyorum..Samsun 10 kişi kaldıktan sonra olanlar ve aldığınız galibiyet içine sindi mi??

Ve sence hakem hatalarında hala KASIT yok mu??
  • NTV izliyorum...Rıdavan Dilmen eskiden bu kadar fanatik değildi, nobre'nin olmayan penaltısını ve fenerin kazandığı maçı hala savunmaya çalışıyor...Ayıp sende mi Rıdvan...NTV ye mail aticam ve tarafsız bir yorumcu koymalarını istiycem bu progam için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

cdemir kardeşim Nobre ile ilgili yorumlarını bekliyorum..Samsun 10 kişi kaldıktan sonra olanlar ve aldığınız galibiyet içine sindi mi??

Ve sence hakem hatalarında hala KASIT yok mu??

Serdar Tatlı Türkiye'de en beğendiğim hakemlerdendir. Bana göre Türkiye'nin Collinası
    o bile o pozisyonu süzemedi. Ona

Nobre ye de
    FB yönetiminin bence iyi bir şekilde uyarması gerekiyor Nobre'yi.

Hakemlerin kasıtlı yaptıklarına hala inanmıyorum. Bazen işler bir dönem hep ters gider bütün terslikler üst üste gelir. Artık bunalırsınız niye böyle oluyor diye. Bu dönemde bence öyle bir şey.

Galibiyet konusunda da . Ben FB'nin o pozisyon olmasa bile galip gelebileceğine inanıyorum. Çünkü O dakikaya kadar FB üstündü fakat galibiyetin bu şekilde alınmış olması beni üzdü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 13 Şubat 2006 8:30:31 >

• Artık hakemler fb formalarıyla maca çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

NTV izliyorum...Rıdavan Dilmen eskiden bu kadar fanatik değildi, nobre'nin olmayan penaltısını ve fenerin kazandığı maçı hala savunmaya çalışıyor...Ayıp sende mi Rıdvan...NTV ye mail aticam ve tarafsız bir yorumcu koymalarını istiycem bu progam için...

size stardaki serhat ulueren gibi tarafsızlar lazım onu seyredin tam istediğiniz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: turk907

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

NTV izliyorum...Rıdavan Dilmen eskiden bu kadar fanatik değildi, nobre'nin olmayan penaltısını ve fenerin kazandığı maçı hala savunmaya çalışıyor...Ayıp sende mi Rıdvan...NTV ye mail aticam ve tarafsız bir yorumcu koymalarını istiycem bu progam için...

size stardaki serhat ulueren gibi tarafsızlar lazım onu seyredin tam istediğiniz gibi

İmzandan seninde ne mal olduğun belli zaten, bozacının şahidi şıracı...Yanlız o imzandaki sözün gerçeğini neden kullanmıyorsun...Sen önce Türk müsün, yoksa önce fenerbahçelimisin?....

Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.