Şimdi Ara

HAKEMLER BAŞLADI YİNE FB FORMALI HAKEMLERE BAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpyanar

o sezon da FB şampiyon olmuştu değil mi??????????????????? O sezon da hakemler FB yi kolluyordu??????????? Araştır bakalım o sezon kim şampiyon olmuş. fazla ugraşma diye ben sana omaçın tarihini vereyim. Sen ordan kimin sampiyon oldugunu bul. Burdan ben vermiyeyim Tarih: 26 ocak 1997. yani 1996-97 sezonu.
    quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

metin tokat sergenin doksana giden topuna bir voleybolcu gibi smaç koyan vanlı oyuncuyu da görmemişti.arkadaş el körü galiba.

seni tebrik ederim kardeşim yukarıda adı geçen bazılarına kapağın kralını yapmışsın

• bana kapak mapak olmadı gs bir dönem kollandı diye sizin durum haklı mı oldu yani.O zaman hiç hava basmayın büyük takımız şampiyonuz diye Türkiye'de şampiyon sezon başı belirlenir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

o sezon da FB şampiyon olmuştu değil mi??????????????????? O sezon da hakemler FB yi kolluyordu??????????? Araştır bakalım o sezon kim şampiyon olmuş. fazla ugraşma diye ben sana omaçın tarihini vereyim. Sen ordan kimin sampiyon oldugunu bul. Burdan ben vermiyeyim Tarih: 26 ocak 1997. yani 1996-97 sezonu.
    quote:

metin tokat sergenin doksana giden topuna bir voleybolcu gibi smaç koyan vanlı oyuncuyu da görmemişti.arkadaş el körü galiba.

seni tebrik ederim kardeşim yukarıda adı geçen bazılarına kapağın kralını yapmışsın

• bişey yapma içinde yaşa biz yokmuşuz gibi davran
    quote:

biliyorum gs şampiyon oldu da napıyim kardeşim şimdi.
    quote:

quote:

• Ya ben anlamıyorum bu işi ya.Harbiden gülüyorum bi süperzeka çıkıyor hakemler diye zaten hastayız hakemlere,herkes cumburlop bir şeyler sallıyor.Siz oynadıgınz topa bakın hakemlere degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Ya ben anlamıyorum bu işi ya.Harbiden gülüyorum bi süperzeka çıkıyor hakemler diye zaten hastayız hakemlere,herkes cumburlop bir şeyler sallıyor.Siz oynadıgınz topa bakın hakemlere degil.

biz zaten buRDA futbolu tartışmadık hakemlerin yaptığını tartıştık yoksa fener rezil oynadı hakem kurtardı ya da biz oynadık hakem penaltıyı vermedi dedikmi şimdi
  • TÜRKİYEDE ŞİKE VAR ZATEN,BUNU BEN SÖYLEMİYORUM FUTBOLDAN AYRILAN BİÇOK TÜRK HAKEMİ BUNU İTİRAF ETTİLER,HALUK ULUSOYUN GELMESİYLE BİRLİKTE İŞLER BİRAZ DAHA DÜZELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
  • onun zamanındayken azıtmıştı bu işler zaten. ulusyo geldi diye duzelecek öyle mi? güldürme beni allhını seversen
    quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

TÜRKİYEDE ŞİKE VAR ZATEN,BUNU BEN SÖYLEMİYORUM FUTBOLDAN AYRILAN BİÇOK TÜRK HAKEMİ BUNU İTİRAF ETTİLER,HALUK ULUSOYUN GELMESİYLE BİRLİKTE İŞLER BİRAZ DAHA DÜZELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
  • quote:

bana kapak mapak olmadı gs bir dönem kollandı diye sizin durum haklı mı oldu yani.O zaman hiç hava basmayın büyük takımız şampiyonuz diye Türkiye'de şampiyon sezon başı belirlenir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

quote:

ben zaten sana dememiştim anlayan anladı sen üzme kendini

• quote:

onun zamanındayken azıtmıştı bu işler zaten. ulusyo geldi diye duzelecek öyle mi? güldürme beni allhını seversen
    quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

TÜRKİYEDE ŞİKE VAR ZATEN,BUNU BEN SÖYLEMİYORUM FUTBOLDAN AYRILAN BİÇOK TÜRK HAKEMİ BUNU İTİRAF ETTİLER,HALUK ULUSOYUN GELMESİYLE BİRLİKTE İŞLER BİRAZ DAHA DÜZELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

arkadaşım sen zaten fenerlisin yani karnın tok sırtın pek,ANLIYAN ANLADI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7matrax -- 23 Ocak 2006 21:15:05 >

• Bjk'yi de Gs'yi de kendi sahalarında aynı hakemlerle yendik ayıp ayıp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

Bjk'yi de Gs'yi de kendi sahalarında aynı hakemlerle yendik ayıp ayıp...

bu anelkanın elle attığı golü nizami mi yapıyor yada diğer hakem hatalarını görmezdenmi gelmemizi sağlar

anlamıyorum ki hakem hataları! son 2-3 senedir daha çok sizin lehinize oluyor bunu niye ve nasıl kabul

etmiyorsunuz ama verdiğiniz cevap hep aynı

1-sizi kendi sahanızda yenmedikmi

2-yine ağlamaya başladılar

soru:hakem hataları niye sürekli aynı takım lehine oluyor? biz bunu merak ediyoruz
  • geçen yıl Ali Sami Yen'de Ayhan hastronomi yapıyor herkes tv den bile rahatlıkla anlıyor fakat 1metreden hakem Cem Papila duymuyor.Ayrıca Nobre'nin golüne elle atıldı diyorsunuz evet elle attı ama maçta Rize'ye verilen penaltı,penaltı değildi.Bir de Anelka elle attığında 2-1 yenik durumdaydık Konya biraz hırs yapıp maçı kazanabilirdi.Hakem hataları herkese yapılıyor başına geliyor çok septiksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

bakın gene aynı şeyler, tek taraflı yorumlar

gençlerin sert futbolunu,hakemin bi tane sarı göstermemesi hakkında konuşan yok gene!serkan,alx ve tuncayın ayaklarına 3 kere bastılar hem de bilerek.deniz in burnumu ağzımı ne patladı oyundan çıktı adam.bi tane sarı kart yok.

nobre golü maç 1-0ken attı 0-0 ken değil.sanki maçı o golle kazanmışız gibi konuşmayın.ona bakarsan sölediğim tüm bu fauller maç 1-0 ken oldu ve gençler belki 10 kişi kalacaktı 2. yarıda.yada kırmızı görmemek için daha az basacaklardı.

evet nobrenin golü fauldü ve hakem kötüydü kabul ama tek taraftan bakmayın artık sıkmaya başladı....

.nobre golu attıgında bende üzüldüm.farkındaydım ki genclerbirligini bütün yaptıklarının unutulacagı belliydi o an.demekki maç yorumu yaparken insanların dikkat ettiği 2 husus var.fenerbahce ve rakipleri:)

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

Bjk'yi de Gs'yi de kendi sahalarında aynı hakemlerle yendik ayıp ayıp...

bu anelkanın elle attığı golü nizami mi yapıyor yada diğer hakem hatalarını görmezdenmi gelmemizi sağlar

anlamıyorum ki hakem hataları! son 2-3 senedir daha çok sizin lehinize oluyor bunu niye ve nasıl kabul

etmiyorsunuz ama verdiğiniz cevap hep aynı

1-sizi kendi sahanızda yenmedikmi

2-yine ağlamaya başladılar

soru:hakem hataları niye sürekli aynı takım lehine oluyor? biz bunu merak ediyoruz

anelka golü elle değil faullü attı tıpkı ümit karan ın son dk. da ankaragücüne attığı gibi ikisinide hakem ya görmedi ya görmek istemedi iki golün aralarındaki fark anelka attığında 2/1 oldu 15 dk vardı konya maçı kaybetmemişti sonra fb 1 net penaltısı verilmediği halde 3 tane daha nizami gol atıp maçı kazandı.ü.karanın attığı gol ise ankaragücünü gole karşılık veremeyeceği bir dk.dı ve gs maçı bu golle kazandı.
    işin kısacası hakem hataları sırf feneri lehine olmuyor lehine olduğu kadar aleyinede oluyor fb buna rağmen kazandığından gündeme gelmiyor son gençlerbirliği maçı en az 2 gençlerbirliği futbolcusunun atılması lazım sarı bile çıkmadı ama gündemde nobre golü faullü attı oldu ama nobre buna benzer bir pozisyonda trabzon ceza sahasında düşürüldüğünde penaltı değil denmişti :))

• ya geçen sezonki Ts maçında deplasmandakinde Nobre sakatlandı yürüyerek gidiyor diye Selçuk Dereli sarı kart gösterdi Nobre alkışladı adam da attı.Biz de bunları gündeme getirelim.Yine geçen sezon kupada yarı finalde Kadıköy'de Denizli ile oynanan maçta hakem yine Selçuk Dereli ve aynı senaryo...Giray Bulak saha çizgisine kadar geliyor küfürler ediyor..Kaptan Ümit de "sus lan" dediği için kırmızı kart görüyor..Ayrıca maç içinde hakem ve Denizlili oyuncular tribünleri tahrik ediyor ancak FB tribünlerinden sahaya tek bir şey atılmıyor,küfür edilmiyordu.Basında bunların hepsi yer aldı ama sizinki gibi sakız yapılmadı.
  • hep işinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz yazık..!!!
    nobre faul yaptı diyosun aynı pozisyonun onlarcası vardı ama kimse penaltı vermedi hatta yorumcular bunlara penaltı verilirse her korner bi penaltı olur diyolardı şimdi noldu
    haa fenerli nobre yapınca faul öylemi
  • nobreye sempatileri var oyüzden

• Evet hala anlamamakta inat eden insanlar var aramızda!! Şimdi karşılaştırmalı bakalım olaya!!Belki anlarlar..

1) Eğer bir maçta Fb aleyhine hata yapılıyorsa bu mutlaka lehine bir kararla düzeltiliyor.Bakınız Rize-Fb,Fb-Ts maçları.Her iki maçta da Fb aleyhine bir hata olduğunu iddia ediyorsunuz ama eğer bir hata varsa bile bu karşı takıma yapılan hata ile nötürlendi..

Galatasaray da ise durum çok çok farklı. Bir Ankargücü maçı dolamışsınız ağzına gidiyorsunuz.O Ankaragücü maçında GALATASARAY'ın son dakikaya gelene kadar net 3 PENALTISI VERİLMEDİ..1 2 değil tam 3 penaltı verilmedi.Necatinin omzu kırıldı..Hala kalkmış Ankaragücü maçını konuşuyorsunuz!!Yok efendim Ümit Karan faul yapmışmış.. Yazık valla..

2) Galatasaray aleyhine yapılan hatalara ise hiç ama hiç girmek istemiyorum çünkü bu saymakla bitmez artık..Ankaraspor maçındaki uydurma penaltıyı mı,Konya maçında verilmeyen penaltıyı mı,bitmek bilmez kart hatalarını mı,Gençler maçında İsmail Güldüren katilini mi sayıyım?

Aradaki farkı anlamak için SADECE VE SADECE Konya-Fb Konya-Gs maçlarına bakmanız yeterli olacaktır sanırım..

3)Kimse hakemlerin hata yapmasına laf etmiyor zaten..Bu hatalar bir gün bizim lehimize bir gün aleyhimize,bir gün Fbnin lehine bir gün aleyhine olursa kimse ağzını açmaz..Ama her zaman bizim aleyhimize sizin lehinize oluyorsa bu işin için de bir iş var demektir.. Ki bu hatalar sadece yeşil sahada değil MASA BAŞLARINDA bile oluyorsa bunun açıklanacak ya da savunalacak tarafı yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 24 Ocak 2006 15:58:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Şu iç dostum yüz yılın icadı
    Biz bulduk !

------bırakın bunları.. telefonuna 100.yıl yazıp 1905 e gonderiyosun gesenin 100. yılda şampiyonluk hayelleri cebine geliyo
    ------hırsiz yazip 1905 e gonderiyosun hırsız haci telefonuuna geliyo

nası ?yaaaaaaaa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.