Şimdi Ara

HAKEMLER BAŞLADI YİNE FB FORMALI HAKEMLERE BAN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktan şöyle de bir sonuç çıkmıyor değil :

FB Formalı Hakemlere BAN,

Gs, Bjk, Ts ... Formalı Hakemlere Alkış...

Bütün hakemleri Fenerbahçeli yaptık beyler siz boşa konuşuyorsunuz ben size söyliyim, bütün hakemler sahaya artık Fenerbahçe Forması ile çıkacaklar, kendi evimizde 16 kişi oynayacaz yani maçları, deplasmanda 15. Boşa dil döküyorsunuz yani, bir takım sindiremediğiniz olayları farklı şekilde dışa vurmayın. En azından "biz sindiremiyoruz bunları" diyin biz de size hak verelim, oraya buraya laf, vb atmakla olmaz bu işler. Hadi bütün hakemler Fenerbahçeli taqılın siz kendinizce.
  • Koca bir sezonu Konya-Gs Konya-Fb maçına bağlamak olmaz tabi..Keşke tek bu maçta hata yapılmış olsa değil mi! Biz şimdi bunları hiç tartışmazdık..Neyse sen inatla anlamıyorsun ama iki senedir Fb ciddi manada hakemler tarafından kayırılıyor ve bu kayırılma Gs aleyhine sürekli oyunlarla tamamlanıyor..Sana kaç tane maç saydım.Hepsinde bana göre kayırılma yok deyip işin içinden çıktın.Hiç birine beni tatmin ya da ikna edici cevap veremedin bence..Geçen sezon ki Gençler maçında çıkmayan kartlar,Antep maçında 90. dakikada verilen sallama penaltı aklıma gelen ilk iki olaydı!!Hakem hocaları bile ilk defa mutabık kalmışken sen çıkıp bence değil diyorsun...

Valla 1 olur 2 olur 3 olur susarız ama artık işin cılkı çıktı ve sizin içinizde bile vicdanı olanların vicdanı emin ol sızlar olmuştur..En kaliteli kadroya sahip olmak demek kollanmayı doğurmaz artık bunu anlayın!!

Necati olayı 2 tane kendini blmez dengesizin yaptığı iştir.Bunları yapan kişilerde yakında açıklanır.Galatasaray yönetimi ile Fb yönetimini karıştırmışsındır ki bizde REİSLİK yoktur..Asmak kesmek adam dövdürmek bizde yoktur..Bi kaç dengesiz taraftarın yaptığını yönetime mal etmen çok yanlış.Ki Canaydının böyle bi şey yapmış olabileceğine hiç inanmamana rağmen yine de sırf Aziz yıl. korumak için bunu söylemişsin..

Valla artık anlaşılıyor ki ne senin ne de benim fikrim değişecek.Sen Aziz Yıldırımı melek olarak görmeye devam et hocam gün gelecek o melekten kurtulmak için çok çabalayacaksınız bence..Ve ne yazık ki artık ahlaksızlığı,tehditi ve santajı bile yetki dahilinde hareket olarak görür olmuşşun..Helal olsun bu yolda devam edin..

Son olarak da eğer illegal işin belgesi olsa Aziz yıldırım bugün burada olmazdı emin ol!

Neyse hadi kal sağlıcakla,bakalım daha ne rezillikler görüp sizin bunu nasıl savunduğunuza tanık olucaz!!

• OBJEKTİF OLALIM AZİZİN PARALARITÜM HAKEMLERİ SATIN ALIYOR İŞTE KABUL EDİN
  • bu teze bende destek veriyorum ve fenerasyona ban diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Koca bir sezonu Konya-Gs Konya-Fb maçına bağlamak olmaz tabi..Keşke tek bu maçta hata yapılmış olsa değil mi! Biz şimdi bunları hiç tartışmazdık..Neyse sen inatla anlamıyorsun ama iki senedir Fb ciddi manada hakemler tarafından kayırılıyor ve bu kayırılma Gs aleyhine sürekli oyunlarla tamamlanıyor..Sana kaç tane maç saydım.Hepsinde bana göre kayırılma yok deyip işin içinden çıktın.Hiç birine beni tatmin ya da ikna edici cevap veremedin bence..Geçen sezon ki Gençler maçında çıkmayan kartlar,Antep maçında 90. dakikada verilen sallama penaltı aklıma gelen ilk iki olaydı!!Hakem hocaları bile ilk defa mutabık kalmışken sen çıkıp bence değil diyorsun...

Valla 1 olur 2 olur 3 olur susarız ama artık işin cılkı çıktı ve sizin içinizde bile vicdanı olanların vicdanı emin ol sızlar olmuştur..En kaliteli kadroya sahip olmak demek kollanmayı doğurmaz artık bunu anlayın!!

Necati olayı 2 tane kendini blmez dengesizin yaptığı iştir.Bunları yapan kişilerde yakında açıklanır.Galatasaray yönetimi ile Fb yönetimini karıştırmışsındır ki bizde REİSLİK yoktur..Asmak kesmek adam dövdürmek bizde yoktur..Bi kaç dengesiz taraftarın yaptığını yönetime mal etmen çok yanlış.Ki Canaydının böyle bi şey yapmış olabileceğine hiç inanmamana rağmen yine de sırf Aziz yıl. korumak için bunu söylemişsin..

Valla artık anlaşılıyor ki ne senin ne de benim fikrim değişecek.Sen Aziz Yıldırımı melek olarak görmeye devam et hocam gün gelecek o melekten kurtulmak için çok çabalayacaksınız bence..Ve ne yazık ki artık ahlaksızlığı,tehditi ve santajı bile yetki dahilinde hareket olarak görür olmuşşun..Helal olsun bu yolda devam edin..

Son olarak da eğer illegal işin belgesi olsa Aziz yıldırım bugün burada olmazdı emin ol!

Neyse hadi kal sağlıcakla,bakalım daha ne rezillikler görüp sizin bunu nasıl savunduğunuza tanık olucaz!!

Hocam sen beni bazı konularda yanlış anlıyorsun.

Necati ile ilgili açılan topikte ben bu olayı yapan şahısları kınamıştım.

Yukarıda da ben o olayı yönetim yaptırdı diye söylemedim. Kim yaptırdı bu işi dedim. Sence yönetim mi anlamında sordum. Tabiki bu iş yönetim yaptırmadı. Taraftarın her yaptığı işi yönetim yaptırmış demek değildir. Taraftar da insan ve kendi kendine karar verme ve bunları uygulama yetisine sahiptir. Aynen tahkime mektup gönderen taraftarlar gibi.

FB ile ilgili her olayın arkasında yönetim arıyorsunuz fakat söz konusu GS olunca olayları gerçekleştirenler kendini bilmez taraftarlar oluyor.

Hakemler konusunda da ben kendi gördüklerime bakarım. Çakar şunu söylemiş, Toroğlu bunu söylemişe bakmam, ne gördüysem onu yorumlarım.
    Size göre FB 'ye verilen her penaltı haksız her karar yanlı.. O yüzden boşuna bana bir şeyler kabul ettirmeye çalışma.
    Bir soru sorayım sana FB hakem hataları yüzünden UEFA'ya bile katılamadığı zaman hakemler konusunda yine de bu kadar rahatsızmıydın?

FB senin söylediğin gibi hiç bir zaman rezil olmamıştır rezil işler yapmamıştır. Sizler öyle görmek istediğiniz öyle algılamak istediğiniz için FB ne yapsa size göre haksız hukuksuz yapıyor.
    Siz böyle düşünmeye devam edin siz bunlarla uğraşırken FB İNŞALLAH bu sene 3. şampiyonluğunu alacak.

Ben haksızlığa uğradığım konularda Aziz Yıldırırm gibi ne gerkiyorsa, (Hukuk'un dışına çıkmadan) yapmaya çalışırım. Aziz Yıldırım'ında kulününün menfaatlerini korumak istemesi doğal bir şey.

Aziz Yıldırım'ın san göre yaptığı bir sürü illegal işler nelerdir. Neler yapmış, ben merak ettim şimdi.
    Bunları tek tek söyleyebilir misin. Bu topikte tartıştığımız sana göre illlegal bana göre legal olan sözleri haricinde neler yapmış Aziz Yıldırım..

Son olarak ben ve çoğu FB'li gibi Aziz Yıldırım'dan memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 29 Ocak 2006 8:44:28 >

• @cdemir

Bak sana Aziz yıldırımın ne tarz bi adam olduğunu ve ne tarz işler yapabileceğinin örneklerini veriyim de sonra kalkıp ahlaksızlığı,tehditi ve santajı bile yetki dahilinde hareket olarak yorumlama... Legalliğin de sana göresi bana göresi olmaz..

1)fenerbahçe divan kurulu toplantısında,kürsüye çıkıp kendisiyle birlikte 3,5 yıl çalıştıktan sonra yönetimden ayrılıp kendisini eleştiren atilla kıyat'ı onlarca kamera önünde küçük düşüren "paşaa! paşaa! ne biçim adamsın sen!" kıvamıyla fırça çeken aziz yıldırım hızını alamadı,ilk önce ali şen'e,sonra tüm muhaliflere saçma bir gazla saldırdı.ardından olağan kongre'de başkanlığa tekrar aday olduğunu söyleyerek kürsüden indi.

Şimdi atilla kıyat'ı biraz tartışalım.bu adam,yanılmıyorsam,orgenerallik rütbesine terfi edecekken istifa etmiş ve kendisini fenerbahçe'ye adamıştı.aziz yıldırım'ın babası vasıtasıyla içli-dışlı olduğu tsk ile olan bağlarını daha güçlü kılmış,tsk ihalelerinin aziz yıldırım lehine sonuçlanmasında büyük rol oynamıştı..fenerbahçe'ye bilmem kaç yıl hizmet vermiş,yönetimin en değerli,en kıymetli,en efendi adamıydı.ama atilla kıyat sonunda aziz yıldırım'ın ne çeşit bir insan olduğunu anlamış olacak,yönetimden istifa etti.ve diktatörlük kıvamına gelmiş fenerbahçe yönetimindeki adaletsiz tutumu açıklayarak buna bir çözüm bulunmasına önayak olmaya çalıştı.oysa aziz yıldırım böylesine değerli bir adamı,hiç olmazsa "arkadaş"ını kameralar önünde,tüm türkiye'nin gözü önünde rezil etti.

Evet oldukça medeni bir insan kendileri buradan anlıyoruz..Çok efendi kibar beyefendi ve ahlaklı ki şantaj tehdit tarzında hareketlerde hiç bulunmaz..

2)besiktas taraftarı tarafından gelen silah olayını(korumalarının abdi ipekci de taraftara silah gostermesi) besiktas yonetimin dile getirmesi ile, olayı belaltı vurmaya goturup, besiktas stadında futbolla alakası olmayan, fakat asla olmaması gereken bir olayı tüm besiktas taraftarına mal ederek asıl tartısılması gereken konuyu(silah olayını) sumen altı etmistir.

3)İşini polise birakmadigini, polislik bir işi oldugunda bunu kendisinin hallettigini soyleyen şahsiyet...1907 derneginin toplantisinda, fenerbahçe kongre üyesi baris ertür, yildirim'a "sizin yüzünüzden beni polis aldi" demis, o da cevaben söylemis bunu..

Doğru Aziz bey hukuk dışı iş yapmaz.. Çünkü işini hukuka bırakmıyor kendi hallediyor...

4)'besiktas tarih yazmamistir, tarih galatasaray'a alti gol attigimiz maçta yazilmistir'

Vay vay ne özlü söz!!!Tam bir başkan..

5)"Galatasaray'in 2000 yilinda uefa kupasi'ni almasi tesadüftür"

Evet aziz bey denge çok önemli bir kavramdır!!!

6)"ilk yillarimda futbolun sahada kazanildigini saniyordum, zamanla bazi seyleri ögrendim"

Aziz beyin LEGALİTE BELGESİ!!

7)bir dönem basarisizliginin faturasini sürekli medyaya çikaran, herkesin içinde medya mensuplarina tehditler yagdiran, isten attirmaktan bahseden büyük baskan...
    bu olaylar üzerine hincal uluç'tan tarihi ayari almistir, tabi anlayana...
    "sayin baskan aziz yildirim,
    zorlukla bir is bulabilmis, kit kanaat geçinmeye çalisan ve yasamak için görevine sarilmak zorunda medya isçilerini tehditle sindirmek, isine geldigi gibi sorular sordurmak, isine gelmeyeni isinden attirmakla tehdit etmek kolay... hodri meydan aziz bey, ara benim patronumu, eger telefonu yoksa vereyim, kolaysa beni isten attir" demistir. bilindigi üzere aziz yildirim'dan ses çikmamistir...

E cdemir bu mu legal başkan..Bu mu hukuk anlayışın!!

8) Mhk başkanını tehdit ettiği açığa çıktığında basın toplantısında 'fenerbahçe'nin menfaatleri için ben istediğimi istediğim şekilde uyarırırm'

Doğru burada babanın çiftliği zaten!!

9)Yoneticisi kufur eden taraftari adina galatasaray'dan ozur dilerken, bu yoneticisinin beyanini yanlis olarak niteleyen, tahrik nedeniyle taraftarin kufur ettigini, bunun da kabul edilebilir oldugunu soyleyen; bu nedenle de gozumdeki saygin fenerbahce imajini gunden gune dusuren baskan. ya bi insan egosentrik olur da, bu kadar mi olur ya? nerde var bu kadar yuzsuzluk? tahrik olmus taraftar. ozur dilemek yersizmis. allah allah!

Küfüre karşıydı değil mi Aziz bey!!

Neyse cdemir kardeşim.Bak konu nerelerden nerelere geldi.. Asıl tartıştığımız şeyi atladık belki de!! Ama ne sen ne de ben bi şeyleri kabul etmediğimiz suretle bu olay kısır döngüye varıyor..

O yüzden sana göre melek olan Aziz Yıldırım bana göre Fbnin başarısı için her türlü davranış,ki bunların içine tehdit,şantaj ve müdahale de dahil, sergileyebilecek karakterde bi adam.. Gazeteciler sizi tokatlarım,Reis benim diyen bi insandan her şey beklenir bence..Bu da benim görüşüm!!Gün gelip Aziz yıldırımdan kurtulmak için çaba harcadığınızda ben sana hatırlatırım bu yazdıklarımı..

Sana illegaliteyi de belge belge kanıtlayamayacağım tabi ki..Ama bu ufak nüanslar her şeyi açıklıyor..Ayrıca unutma ki eğer illegal işin belgesi olsa Aziz yıldırım bugün burada olmazdı emin ol!

Sen hala hakem hatalarını tek taraflı görmeye ve bunlar küçük hata demeye devam et!! Vicdanı olan kimse bu emek hırsızlığını mazur görmez göremez. Artık elinizi vicdanınıza koyarak konuşun!!

Not:Yazımda katkısı olan bütün ekşisözlük yazarlarına şükranlarımı sunarım!!

• quote:

@cdemir

Bak sana Aziz yıldırımın ne tarz bi adam olduğunu ve ne tarz işler yapabileceğinin örneklerini veriyim de sonra kalkıp ahlaksızlığı,tehditi ve santajı bile yetki dahilinde hareket olarak yorumlama... Legalliğin de sana göresi bana göresi olmaz..

1)fenerbahçe divan kurulu toplantısında,kürsüye çıkıp kendisiyle birlikte 3,5 yıl çalıştıktan sonra yönetimden ayrılıp kendisini eleştiren atilla kıyat'ı onlarca kamera önünde küçük düşüren "paşaa! paşaa! ne biçim adamsın sen!" kıvamıyla fırça çeken aziz yıldırım hızını alamadı,ilk önce ali şen'e,sonra tüm muhaliflere saçma bir gazla saldırdı.ardından olağan kongre'de başkanlığa tekrar aday olduğunu söyleyerek kürsüden indi.

Şimdi atilla kıyat'ı biraz tartışalım.bu adam,yanılmıyorsam,orgenerallik rütbesine terfi edecekken istifa etmiş ve kendisini fenerbahçe'ye adamıştı.aziz yıldırım'ın babası vasıtasıyla içli-dışlı olduğu tsk ile olan bağlarını daha güçlü kılmış,tsk ihalelerinin aziz yıldırım lehine sonuçlanmasında büyük rol oynamıştı..fenerbahçe'ye bilmem kaç yıl hizmet vermiş,yönetimin en değerli,en kıymetli,en efendi adamıydı.ama atilla kıyat sonunda aziz yıldırım'ın ne çeşit bir insan olduğunu anlamış olacak,yönetimden istifa etti.ve diktatörlük kıvamına gelmiş fenerbahçe yönetimindeki adaletsiz tutumu açıklayarak buna bir çözüm bulunmasına önayak olmaya çalıştı.oysa aziz yıldırım böylesine değerli bir adamı,hiç olmazsa "arkadaş"ını kameralar önünde,tüm türkiye'nin gözü önünde rezil etti.

Evet oldukça medeni bir insan kendileri buradan anlıyoruz..Çok efendi kibar beyefendi ve ahlaklı ki şantaj tehdit tarzında hareketlerde hiç bulunmaz..

2)besiktas taraftarı tarafından gelen silah olayını(korumalarının abdi ipekci de taraftara silah gostermesi) besiktas yonetimin dile getirmesi ile, olayı belaltı vurmaya goturup, besiktas stadında futbolla alakası olmayan, fakat asla olmaması gereken bir olayı tüm besiktas taraftarına mal ederek asıl tartısılması gereken konuyu(silah olayını) sumen altı etmistir.

3)İşini polise birakmadigini, polislik bir işi oldugunda bunu kendisinin hallettigini soyleyen şahsiyet...1907 derneginin toplantisinda, fenerbahçe kongre üyesi baris ertür, yildirim'a "sizin yüzünüzden beni polis aldi" demis, o da cevaben söylemis bunu..

Doğru Aziz bey hukuk dışı iş yapmaz.. Çünkü işini hukuka bırakmıyor kendi hallediyor...

4)'besiktas tarih yazmamistir, tarih galatasaray'a alti gol attigimiz maçta yazilmistir'

6)"ilk yillarimda futbolun sahada kazanildigini saniyordum, zamanla bazi seyleri ögrendim"

7)bir dönem basarisizliginin faturasini sürekli medyaya çikaran, herkesin içinde medya mensuplarina tehditler yagdiran, isten attirmaktan bahseden büyük baskan...
    zorlukla bir is bulabilmis, kit kanaat geçinmeye çalisan ve yasamak için görevine sarilmak zorunda medya isçilerini tehditle sindirmek, isine geldigi gibi sorular sordurmak, isine gelmeyeni isinden attirmakla tehdit etmek kolay... hodri meydan aziz bey, ara benim patronumu, eger telefonu yoksa vereyim, kolaysa beni isten attir" demistir. bilindigi üzere aziz yildirim'dan ses çikmamistir...

8) Mhk başkanını tehdit ettiği açığa çıktığında basın toplantısında 'fenerbahçe'nin menfaatleri için ben istediğimi istediğim şekilde uyarırırm'

9)Yoneticisi kufur eden taraftari adina galatasaray'dan ozur dilerken, bu yoneticisinin beyanini yanlis olarak niteleyen, tahrik nedeniyle taraftarin kufur ettigini, bunun da kabul edilebilir oldugunu soyleyen; bu nedenle de gozumdeki saygin fenerbahce imajini gunden gune dusuren baskan. ya bi insan egosentrik olur da, bu kadar mi olur ya? nerde var bu kadar yuzsuzluk? tahrik olmus taraftar. ozur dilemek yersizmis. allah allah!

Neyse cdemir kardeşim.Bak konu nerelerden nerelere geldi.. Asıl tartıştığımız şeyi atladık belki de!! Ama ne sen ne de ben bi şeyleri kabul etmediğimiz suretle bu olay kısır döngüye varıyor..

O yüzden sana göre melek olan Aziz Yıldırım bana göre Fbnin başarısı için her türlü davranış,ki bunların içine tehdit,şantaj ve müdahale de dahil, sergileyebilecek karakterde bi adam.. Gazeteciler sizi tokatlarım,Reis benim diyen bi insandan her şey beklenir bence..Bu da benim görüşüm!!Gün gelip Aziz yıldırımdan kurtulmak için çaba harcadığınızda ben sana hatırlatırım bu yazdıklarımı..

Sana illegaliteyi de belge belge kanıtlayamayacağım tabi ki..Ama bu ufak nüanslar her şeyi açıklıyor..Ayrıca unutma ki eğer illegal işin belgesi olsa Aziz yıldırım bugün burada olmazdı emin ol!

Sen hala hakem hatalarını tek taraflı görmeye ve bunlar küçük hata demeye devam et!! Vicdanı olan kimse bu emek hırsızlığını mazur görmez göremez. Artık elinizi vicdanınıza koyarak konuşun!!

Aziz Yıldırım'la ilgili yazdıklarına bir şeyler yazmıyorum artık. Çünkü o söylediklerin konuları defalarca başka topiklerde ve burda tartıştık. Her insan 4 - 4'lük olamaz da demiştim sana. Ama senin yukarıda anlattıklarına göre de Aziz Yıldırım öcü sayılamaz.

Bak sen hala emek hırsızlığından bahsediyorsun.

Sana bir şey sordum onu cevaplamadın. FB hakem hatalarından dolayı liderin 30 küsür puan gerisinde kalmışken ve UEFA'ya bile katılamazken, (En azından FB UEFA'yı hakediyordu) , GS'ın 4 senelik meşhur döneminde (20 küsür penaltılar falan) de elini vicdanına koyup emek hırsızları diye bağırdıysan elini öperim ve istediğin kadar da bağırabilirsin bu konu hakkında sana artık tek laf etmem.

Yok ben o zamanlar bağırmadım onlar sadece hakem hatalarıydı yada daha kestirme o seneler hiç bir şey yoktu diyorsan. Orda dur derim. FB'ye hakemler konusunda her laf söyleyişinde yukarıdaki olayları tekrar hatırlatırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

@cdemir

Aziz Yıldırım'la ilgili yazdıklarına bir şeyler yazmıyorum artık. Çünkü o söylediklerin konuları defalarca başka topiklerde ve burda tartıştık. Her insan 4 - 4'lük olamaz da demiştim sana. Ama senin yukarıda anlattıklarına göre de Aziz Yıldırım öcü sayılamaz.

Bak sen hala emek hırsızlığından bahsediyorsun.

Sana bir şey sordum onu cevaplamadın. FB hakem hatalarından dolayı liderin 30 küsür puan gerisinde kalmışken ve UEFA'ya bile katılamazken, (En azından FB UEFA'yı hakediyordu) , GS'ın 4 senelik meşhur döneminde (20 küsür penaltılar falan) de elini vicdanına koyup emek hırsızları diye bağırdıysan elini öperim ve istediğin kadar da bağırabilirsin bu konu hakkında sana artık tek laf etmem.

Yok ben o zamanlar bağırmadım onlar sadece hakem hatalarıydı yada daha kestirme o seneler hiç bir şey yoktu diyorsan. Orda dur derim. FB'ye hakemler konusunda her laf söyleyişinde yukarıdaki olayları tekrar hatırlatırım.

Eğer o dönemde haksızlık yapıldıysa yapılmıştır...Bunun tartışmasına girmem.Mutlak suretle belli dönemlerde belli takımlar kollanıyor ligimizde!! Bu konuda haklısın...Yanlış olmasına rağmen oluyor!!

Ancak eğer bi takım sadece ve sadece kollanarak başarı elde ediyorsa orada hata var demektir!! GALATASARAY söylediğin dönemde tüm dünya tarafından takdir ediliyor ve gerçekten güzel futbol oynuyordu!! Bunu inkar edemezsin.. Hatta bu güzel futbolunun meyvesini avrupada 2 kupayla aldı!!Sizin meyveleriniz nerede cdemir!!Hakem hatalarıyla kazanılan 2 Türkiye lig kupası mı?

Fb sence Türkiye de ve Avrupada takdir edilecek bir futbol mu oynuyor 2 senedir? Avrupada kartsız maçı neredeyse geçmiyor..Ya Türkiye! Servet 3 maçta 2 kırmızı kart görmedi mi? Peki Türkiye de Fb kaç kırmızı kart gördü??

Her şeyi geçtim..Fb'ye yapılan hataları kabul etmiyorsun zaten ama ya GS aleyhine yapılan bariz hatalara ne diyeceksin? Biz yaptırmıyoruz deyip sıyrılıyorsun..Ve bu da bizi kısır döngüye sürüklüyor!!

• quote:

Eğer o dönemde haksızlık yapıldıysa yapılmıştır...Bunun tartışmasına girmem.Mutlak suretle belli dönemlerde belli takımlar kollanıyor ligimizde!! Bu konuda haklısın...

Hocma sen beni hala anlamıyorsun. Ben kollanıyor demiyorum. Hakem hataları bazen bir takımın lehine yada aleyhine fazla olabiliyor. Böyle olunca da malum Türkiye komplo teorileri cenneti olduğu için herkes senaryoları yazmaya başlıyor.
    Ben isterdim ki hiç bir takım lehine/aleyhine bu tip hatalar yapılmasın yada olabildiğince az olsun. Tabi bunun içinde hakemlik müessesinde köklü değişiklikler yapmak lazım.

Neyse hocam ben birşey yazmıyorum artık. Konu dediğin gibi kısır döngüye girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 30 Ocak 2006 8:38:57 >
  • ya arkadaş konu futbola gelince neden herkes saf düşünmeye başlıyor hemen?
    işine gelen o olduğu için mi?
    futbol dediğin rant demek,milyon dolarlar demek..
    dünyada ve özellikle de bu ülkede işin içinde para varsa insanlar her yolu mübah görüyor.
    siz görmüyor olabilirsiniz ama görenler var ve futbola yön veren kişiler bunlar.
    yani kuzgunun yavrusu kuzguna güzel görünürmüş,şampiyonluk başarı falan filan bunlar hoşunuza gidiyor,laf söyletmemeye çalışıyorsunuz ama ortada gerçekler var.

Fener seyircisi para harcıyor,işin içinde çok büyük paralar dönüyor.Fener galip geldimi,başarılı oldumu tvler iş yapıyor,gazeteler satıyor,merchandising sektörü canlanıyor.
    şimdi futboldan anlamayan birine gidin sorun kimin şampiyonluğu,kimin başarılı olması herkesin bir şekilde işine gelir eminim cevabı o bile verecektir size.
    bir de tabi Türkiye gibi tam gelişememiş,yeterli olgunluğa erişememiş ülkelerde siyasilere,bilhassa tuttuğu takımı açıkça söyleyecek,neredeyse fanatik derecede ilgilendiğini açıkça ortaya koyabilen siyasilere bir şekilde yaranma sevdasındaki insanların artık meslek haline getirdiği "yalakalık" eklenince durum iyice işin içinden çıkılamayacak duruma geliyor...

ne yani devlet dairesinde rüşvet,devlet içinde mafya derin devlet bilmemne,ülke insanının yaşadığı giderek büyüyen ahlaki çöküntü,mafyalar,adam kayırmalar bilmemnelerden bahsedince "ha evet bunlar var,çok kötü birşey"falan filan ama "futbol temiz değil"deyince "vay efendim olumuyduda olmazdıda biz acaiptikte hakettiktide"...
    daha önce de söyledim kendinizi kandıracaksanız buyrun devam edin...

ha biz kötü yönetiliyoruz,başarı bizim için şu anda uzak ihtimal.
    ama bu ortamda başarılı yönetilsen ne olur,başarısız yönetilsen ne olur.
    bir tarafta iyi yönetildiği iddia edilip durulan Fenerbahçe diğer tarafta artık sokaktaki 5 yaşında çocuğun eleştirdiği bir başkanın ve onun yönetiminin yön verdiği Galatasaray.
    kaç puan fark var arada?
    efendim?duyamadım?

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya arkadaş konu futbola gelince neden herkes saf düşünmeye başlıyor hemen?
    işine gelen o olduğu için mi?
    futbol dediğin rant demek,milyon dolarlar demek..
    dünyada ve özellikle de bu ülkede işin içinde para varsa insanlar her yolu mübah görüyor.
    siz görmüyor olabilirsiniz ama görenler var ve futbola yön veren kişiler bunlar.
    yani kuzgunun yavrusu kuzguna güzel görünürmüş,şampiyonluk başarı falan filan bunlar hoşunuza gidiyor,laf söyletmemeye çalışıyorsunuz ama ortada gerçekler var.

Fener seyircisi para harcıyor,işin içinde çok büyük paralar dönüyor.Fener galip geldimi,başarılı oldumu tvler iş yapıyor,gazeteler satıyor,merchandising sektörü canlanıyor.
    şimdi futboldan anlamayan birine gidin sorun kimin şampiyonluğu,kimin başarılı olması herkesin bir şekilde işine gelir eminim cevabı o bile verecektir size.
    bir de tabi Türkiye gibi tam gelişememiş,yeterli olgunluğa erişememiş ülkelerde siyasilere,bilhassa tuttuğu takımı açıkça söyleyecek,neredeyse fanatik derecede ilgilendiğini açıkça ortaya koyabilen siyasilere bir şekilde yaranma sevdasındaki insanların artık meslek haline getirdiği "yalakalık" eklenince durum iyice işin içinden çıkılamayacak duruma geliyor...

ne yani devlet dairesinde rüşvet,devlet içinde mafya derin devlet bilmemne,ülke insanının yaşadığı giderek büyüyen ahlaki çöküntü,mafyalar,adam kayırmalar bilmemnelerden bahsedince "ha evet bunlar var,çok kötü birşey"falan filan ama "futbol temiz değil"deyince "vay efendim olumuyduda olmazdıda biz acaiptikte hakettiktide"...
    daha önce de söyledim kendinizi kandıracaksanız buyrun devam edin...

ha biz kötü yönetiliyoruz,başarı bizim için şu anda uzak ihtimal.
    ama bu ortamda başarılı yönetilsen ne olur,başarısız yönetilsen ne olur.
    bir tarafta iyi yönetildiği iddia edilip durulan Fenerbahçe diğer tarafta artık sokaktaki 5 yaşında çocuğun eleştirdiği bir başkanın ve onun yönetiminin yön verdiği Galatasaray.
    kaç puan fark var arada?
    efendim?duyamadım?

İlker hocam yazdıklarınla ilgili olarak bir şey yazmıyorum. Söylediğin diğer şeyleri uzun uzun tartışmıştık.

Sadece şunu söylüyorum. GS'ın şu anki durumu her zaman olabilecek bir şey değil.
    Pek anlaşılamayan nedenlerden dolayı. (Bu nedenlerden birisi bence Gerest) GS kötü yönetilmesine rağmen başarılı. Ama bu durum şimdilik, geçerli. GS geçen senede iyi gitmiş fakat 3. lükle yetinmek zorunda kalmıştı.

Dediğim gibi bu olay her zaman olabilecek bir olay değil.

• GS ile fazla uğraşılmıyor,olan bu.
    zamanında bizimle uğraşıldığı kadar uğraşılsaydı şu anda puan farkı en az 10 olurdu.

3 senedir sezon sonuna kadar geliyorlar TS dahil ama sezon sonunda her ne hikmetse ulaşabilecekleri şampiyonlukları komik bir şekilde""al senin olsun,ben istemiyorum"diyerek geri çeviriyorlar.
    işte bu asıl anormal olan durum...

Fenerbahçe rakipsiz bırakılırsa iş iyiden iyiye aleni olacak,herşey ortada olacak...bunu bildikleri için suni rakip yaratıyorlar Fenerbahçeye...

Tayyip Erdoğan,başbakan oluşu,Fenerbahçeli olduğunu,futbolla ve Fenerbahçeyle ilgilendiğini aleni belli etmesi,Fenerin vasat bir takımken birden anormal bir şekilde tırmanışa geçmesi.
    bunların hepsi aynı zamanlara denk geliyor.hepsi bir tesadüf;yok ya!
    kusura bakmayın ama ortada olanı görememek için ya çok saf olmak gerekiyor ya da işine öylesi geliyor olması gerekiyor...

• gs lehine yapılanlar hakem hatası fbninkiler kasıtlı de gitsin..mesela bak örnek veriyim cdemir ümitin attığı bu sezonki faullu 2 gol hakem hatası oldu tartıştık yine aynı kişilerle.nobrenin attığı gol hakem kasıtlı verdi gördü ama çalmadı yani fenerasyon iş başında
  • sadece atılan goller,verilmeyen verilen penaltılar,çalınan çalınmayan ofsaytlarla olmaz bu işler.
    Fener kaç gol atmış duran toptan ve kaç tane ceza sahası yakınında lehine faul verilmiş,Fenerin saha içinde en iyi yaptığı şey ne,takdir hakları kimin lehine kullanılmış onlara bakacaksın daha çok.
    iceberg in görünen yüzü hakem hataları gibi görünen pozisyonlar...
    daha dikkatli izle bundan sonra maçları...
  • @cdemir

Hocam bu kayseri olayı için yorumlarını bekliyorum!! Artık Konya-Fb,Kayseri-Fb,Rize-Fb maçlarından bi derleme yapıp yorum yap bana..Ayrı ayrı da beklemiyorum...

Sence hala hakem HATALARI ile mi karşı karşıyayız? Hala kasıt yok mu?
  • cdemir nerelerdesin????
  • up...
  • quote:

@cdemir

Hocam bu kayseri olayı için yorumlarını bekliyorum!! Artık Konya-Fb,Kayseri-Fb,Rize-Fb maçlarından bi derleme yapıp yorum yap bana..Ayrı ayrı da beklemiyorum...

Diğer maçları defelarca tartıştık.. Onlar için artık bir şey yazmıyorum.

Son kayseri maçında Luciano'nun eline değen top Penaltıydı. Hatta bu maçla ilgili topikte hakeme ban yapmış ve oynanan futbol ve bu pozisyonları değerlendirerek FB'nin 1 puanı haketmediğini söylemiştim.

Ama yinede hakemin bunu kastılı yaptığını inanmıyorum. Eğer hakem yardım etmiş olsaydı işin tam yapardı. O maçta alınan beraberlik FB'nin pek işine yaramayacak gibi gözüküyor. Bence bir üst tura çıkma şansı epey azaldı. Yani hakem eğer yanlı olsaydı FB'yi mutlaka galip getirmeliydi.

BJK'nın son maçında BJK lehine verilen penaltı da penaltı değildi ama hakem öyle görmüş hakem hatası bu seferde o maçta oldu.

Ayrıca ben dikkat etmedim ama GS Malatya maçında son dakikalarda Malatyaspor lu bir futbolcunun ceza sahası içinde eline top değmiş. Bu pozisyonuda hakem görmemiş.

Görünen oki sizin hakemlerle olan sorunlarınız hala devam ediyor. Daha önce söylediğim gibi gidin onlarla bir konuşun niye böyle oluyor diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

@cdemir

Diğer maçları defelarca tartıştık.. Onlar için artık bir şey yazmıyorum.

Son kayseri maçında Luciano'nun eline değen top Penaltıydı. Hatta bu maçla ilgili topikte hakeme ban yapmış ve oynanan futbol ve bu pozisyonları değerlendirerek FB'nin 1 puanı haketmediğini söylemiştim.

Ama yinede hakemin bunu kastılı yaptığını inanmıyorum. Eğer hakem yardım etmiş olsaydı işin tam yapardı. O maçta alınan beraberlik FB'nin pek işine yaramayacak gibi gözüküyor. Bence bir üst tura çıkma şansı epey azaldı. Yani hakem eğer yanlı olsaydı FB'yi mutlaka galip getirmeliydi.

BJK'nın son maçında BJK lehine verilen penaltı da penaltı değildi ama hakem öyle görmüş hakem hatası bu seferde o maçta oldu.

Ayrıca ben dikkat etmedim ama GS Malatya maçında son dakikalarda Malatyaspor lu bir futbolcunun ceza sahası içinde eline top değmiş. Bu pozisyonuda hakem görmemiş.

Görünen oki sizin hakemlerle olan sorunlarınız hala devam ediyor. Daha önce söylediğim gibi gidin onlarla bir konuşun niye böyle oluyor diye.

Ya cdemir hocam senin tabirine göre hakemin topu eline alıp gol atması lazım.. Yardım ediyorlar,yok efendim etseler maçı kazandırılar diyorsun..Maçı kaybettirmemekten büyük yardım mı olur sence? Daha ne yapsınlar!! Bu hakemler de size yaranamadılar gitti valla

Neyse şaka bi yana biz hakemlerle puanlar kaybederken(ki Malatya maçında 1 puanı hak ettik ama hakemin görevi olanı vermek bu oyun kalitesi onu bağlamaz) Fb eller kollar hakemler yardımıyla maç kazanmaya en azından puan kaybetmemeye devam ediyor.Ve hala sana yaranamıyorlar o da ilginç

• Artım umarım düzelirler kendilerine biraz çeki düzen verirler..

Son FB maçında çok şükür bir problem olmadı. İnşallah böyle devam ederler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.