Hakemler ne yapın edin bu FENER şampiyonluğa koşar.
arkadaşlar biz hakemler hakkında konuşmayalım nasılsa güçlü olan kazanır.
quote:
Orjinalden alıntı: KimBuFenerlee
herkes göreceğini görür hakem hakkında konuşmayalım arkadaşlar....
quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
quote:
herkes göreceğini görür hakem hakkında konuşmayalım arkadaşlar....
1907'de Doğdu Aşkımızzz Sarı Lacivert Renkleri Oldu Şarkımız Sporun her dalında bizim şanımızz Hiç Bitmedi Bitmeyecek Bizim Aşkımızzz
Sarı Lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz Hiçbirşeye değişmeyiz Ç Ü N K Ü * F E N E R B A H Ç E L İ Y İ Z
Bkz. İmzam
quote:
Orijinalden alıntı: o2.Design
1907'de Doğdu Aşkımızzz Sarı Lacivert Renkleri Oldu Şarkımız Sporun her dalında bizim şanımızz Hiç Bitmedi Bitmeyecek Bizim Aşkımızzz
Sarı Lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz Hiçbirşeye değişmeyiz Ç Ü N K Ü * F E N E R B A H Ç E L İ Y İ Z
Bkz. İmzam
Alıntıları Göster
helal olsun fenerbahçemmmmmmmmmm
quote:
Orijinalden alıntı: james_earl_cash
helal olsun fenerbahçemmmmmmmmmm
Alıntıları Göster
Yaw allahaşkına hakemle ilgili topic açmayın yaw...
Ben de Fenerliyim...Şimdi ne alakası var hakemlerle , yaktınız ortalığı anlamıyorum...Diğer takımlar gibi olacaksak gitti ay gitti galaksi
quote:
Orijinalden alıntı: oldboi
Ben de Fenerliyim...Şimdi ne alakası var hakemlerle , yaktınız ortalığı anlamıyorum...Diğer takımlar gibi olacaksak gitti ay gitti galaksi
Alıntıları Göster
Hala hakem diyo Rüştü ye vermediler işte kırmızıyı daha ne hakemi ya tövbe
quote:
Orijinalden alıntı: pyromor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Orviper
ne rüştü kırmızısı arkadaşım hangi pozisyonda rüştü kırmızı görmeliydi ??
quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
quote:
Orjinalden alıntı: Orviper
ne rüştü kırmızısı arkadaşım hangi pozisyonda rüştü kırmızı görmeliydi ??
Alıntıları Göster
Sarıyı olacak o
quote:
Orijinalden alıntı: pyromor
Sarıyı olacak o
Alıntıları Göster
Nobreye verilen ilk kartın herhangi bir şekilde açıklaması var mı cok merak edıyorum???
quote:
Orijinalden alıntı: Abuz
Nobreye verilen ilk kartın herhangi bir şekilde açıklaması var mı cok merak edıyorum???
Alıntıları Göster
Hakemin durdurmasına ne hacet siz bekleyin cok sürmez bu ivmeyle yakında kendi kendinize durucaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: skyjack
Hakemin durdurmasına ne hacet siz bekleyin cok sürmez bu ivmeyle yakında kendi kendinize durucaksınız
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: skyjack
çok beklersin dostumm çoooookkkk...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Abuz
bende merak ettim niye gösterdiğini ama bi sebep vardır ama 2. sarı doğru.bide anlamadığım o petkoviç ne kazma bi adam ya öyle dalınırmı adama ceza sahası içinde mahalle maçı sanki
quote:
Orijinalden alıntı: james_earl_cash
quote:
Orjinalden alıntı: skyjack
çok beklersin dostumm çoooookkkk...
Alıntıları Göster
Boşver biz böyle gidelimde, siz puan kaybetmeye devam edın.Biz memlunuz hayatımızdan.
quote:
Boşver biz böyle gidelimde, siz puan kaybetmeye devam edın.Biz memlunuz hayatımızdan.
Alıntıları Göster
Nobreye verilen kartı Tüm Türkiye şaşkınlıkla karşıladı.Lanet olsun yaa
quote:
Orijinalden alıntı: KimBuFenerlee
Nobreye verilen kartı Tüm Türkiye şaşkınlıkla karşıladı.Lanet olsun yaa
Alıntıları Göster
korktu hocalar, hakem seyirciden korktu. ziya dogan "ulan" demis 22 gun hak mahrumiyeti cezasi almis. ya emre'ye verilen ceza'yi kaldiran yonetim, ziya dogan'in da cezasini kaldirsaydi. bu lig yine moka sariyor. besiktas, ne yaptigini bilmiyor. gassaray, 6 kasim kutlamalari nedeniyle soktan kurtulamamis. fenerbahce ise tingir mingir gidiyor.
yakinda kiyamet kopacak bence.
quote:
Orijinalden alıntı: eucalyptus
korktu hocalar, hakem seyirciden korktu. ziya dogan "ulan" demis 22 gun hak mahrumiyeti cezasi almis. ya emre'ye verilen ceza'yi kaldiran yonetim, ziya dogan'in da cezasini kaldirsaydi. bu lig yine moka sariyor. besiktas, ne yaptigini bilmiyor. gassaray, 6 kasim kutlamalari nedeniyle soktan kurtulamamis. fenerbahce ise tingir mingir gidiyor.
yakinda kiyamet kopacak bence.
Alıntıları Göster
Avrupada boyle bı kart gosterse bı hakem, üzerine mac çıkışında bi dayak yer ayriyetten bı daha mac alamaz
quote:
Orijinalden alıntı: oldboi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: JeremY
jeremy hocam uzun zamandan berı yoktun ozlettın kendını
quote:
Lan şimdi sana bir küfrederim görürsün hakemi de feneri de
quote:
ŞİDİ NE alaka yav.. Bu hakemlerin çektiği yetmiyo zeten, İŞLERİ GÜÇLERİ YOK bi de fenerle uğraşalım onu şampiyon yapmayalım... Kim olsun TS yok yok! onlarda hakemlerden şikayetçi ... Bjk olsun. Onlarda her hafta bi hakemi asıp kesiyolar. GS olabilir yook o da olmaz. NE dİr hakem olayı Arkadaş. HANGİ BAHANEYLE BÖYLE ŞEYLER SÖYLENEBİLİYO Kİ.Bİ MAÇ İÇİN Mİ Bİ KART İÇİN Mİ. HİÇ AKLINIZ ALIYOMU.. FB GİBİ BU ÜLKENİNİ EN BÜYÜK ÜÇ TAKIMINDAN BİRİ VEYA BJK , GS , TS KİM BU TAKIMLARI KARŞISINA ALABİLİR. ORDUYA İSYAN ET BUNDAN DAHA İYİ.. BUNLARIN HEPSİNE HAKEMLER KOMPLE YAPIYO.. .. öYLEYSE KİMİ DESTEKLİYO KARDEŞİM BU HAKEMLER PANATİNAYKOSUMU, OLİMPİYAKOSUMU
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme