Şimdi Ara

Hakettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laubali hareketler rakip oyuncuyla dalga geçmeler oley çekmeler 2-0 iken gol yiyeceğimiz o kadar barizdiyki göz göre göre maç gitti . Hoca müdahale etmedi bu saçma tavırlar çok belliydi golü getireceği , Terimde formsuz iki aydır.

Buradan bir sözümde belhanda ya lanet olası hem faul yapmışsın hem yerden kalkmıyorsun adaman kaçıp asist yapıyor , bu güne dek savundum ama devre arası gönderilmeli

• Hocam kusura bakmayinda takimdaki en iyi isim Belhandaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem maçı katletti. 2. golden önce taçı bize vermedi baskıyı iyice hissetmemizi sağlamaya çalıştı.

Alperin uçan tekmesine kırmızı kart veremedi. 2. yarı resmen beraberliğe kitletip feneri küme düşme hattından uzaklaştırmaya çalıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Hakem maçı katletti. 2. golden önce taçı bize vermedi baskıyı iyice hissetmemizi sağlamaya çalıştı.

Alperin uçan tekmesine kırmızı kart veremedi. 2. yarı resmen beraberliğe kitletip feneri küme düşme hattından uzaklaştırmaya çalıştı.
    2-0 öndesin bahane üretme ben 5 - 0 bitecek diye beklerken 2. yarı fener galibiyeti kaçırdı yatın kalkın beraberliğe şükredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

2-0 öndesin bahane üretme ben 5 - 0 bitecek diye beklerken 2. yarı fener galibiyeti kaçırdı yatın kalkın beraberliğe şükredin

Alıntıları Göster
    Bahane değil gerçekler. Bunu birde namoğluistifa diyen kesin diyor. Nerden baksan elde kalıyor.

• quote:

Hakem maçı katletti. 2. golden önce taçı bize vermedi baskıyı iyice hissetmemizi sağlamaya çalıştı.

Ligin en rezil takımıyla oynuyorsun. Rakip 15 sırada. Şampiyonluktan tamamen uzak , 2-3 pas atamayan bir takım. 2-0 öne geçmişsin. Bundan sonra bahane üretemezsin.

Yakın çekim olmasa taç pozisyonunu biz bile anlamayız. Boşuna hakem nasıl görmedi gibi şeyler söylemeyin.

• quote:

neyle avunuyorsun yahu...Kendi sahanda 2-0 dan maç vermişsin hala taç diyorsun
    Attığın 2. goldede korner yok, o ne olacak ? FB nin net penaltıyı VAR la zar zor verdi ?
    Taç dediğin pozisyonda Belhanda nın faulü var zaten..Gereksiz şeylerle avunacağına rezil oyun ve motivasyonuna bak. Daha çok puan kaybedersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CUMHURİYETİ BÖYLE KAZANDIK!!!
    19 yıl önce açıldı
    Ülkece dertliyiz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

Hocam kusura bakmayinda takimdaki en iyi isim Belhandaydi
    sorun bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Ligin en rezil takımıyla oynuyorsun. Rakip 15 sırada. Şampiyonluktan tamamen uzak , 2-3 pas atamayan bir takım. 2-0 öne geçmişsin. Bundan sonra bahane üretemezsin.

Yakın çekim olmasa taç pozisyonunu biz bile anlamayız. Boşuna hakem nasıl görmedi gibi şeyler söylemeyin.

Alıntıları Göster
    Hakem de zaten bizimle beraber TV'de izliyor maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

neyle avunuyorsun yahu...Kendi sahanda 2-0 dan maç vermişsin hala taç diyorsun
    Attığın 2. goldede korner yok, o ne olacak ? FB nin net penaltıyı VAR la zar zor verdi ?
    Taç dediğin pozisyonda Belhanda nın faulü var zaten..Gereksiz şeylerle avunacağına rezil oyun ve motivasyonuna bak. Daha çok puan kaybedersin

Alıntıları Göster
    Yav he he
    Kümeye dusmeyin diye verilmiş 1 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 3 Kasım 2018; 10:57:3 >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam takim iyiyken belhanda kotuydu takim kotuyken belhanda iyi ama ben belhanda geldiginden beri elestiren biri olarak dun cok ozverili buldum taki 60a kadar zaten 60 dan sonra takim havlu atti

• Bugüne kadar hiçbir zaman kaybedilen maçı hakeme bağlamadım çünkü iyiysen hakemi de yenersin derdim. Fakat dün Aydınus o kadar açıkça beraberlik için uğraştı ki sinirden deliye döndüm TV karşısında. Bakın hakemi ben gol pozisyonları haricinde değerlendiriyorum. Öne geçtiğimiz anda kararları tamamen değişti hatta ben 2. yarı başladığında tamam bu hakem FB ye gol attıracak dedim ama bir anda 2-0 oldu. Bu kez hakemin kararlar iyice komediye döndü. Tüm ikili mücadelelerde aleyhimize foıl çaldı. Çok uzun sürmeden de 2-2 olunca rahatladı. Eğer dk 80 e kadar falan 2-1 kalsaydı maç emindim ki daha bir çok saçmalık yapacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 3 Kasım 2018; 11:54:10 >
  • Ya bırakın bu işleri taraftar oley çekti diye mi maç buraya geldi.Adamlar yemiyor içmiyor takımın maçına gidiyor siz de utanmadan çıkıp adamlara laf söylüyorsunuz.
  • fenerin attığı tacı konuşuyosan
    gsnin attığı ikinci gol öncesi verilen kornerde top ozan kabaktan çıkıyo, onu da konuşmalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.