Şimdi Ara

Hakim-savcı maaşları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
9
Favori
66.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efe.1905se

ulan ben sevdigim meslegi kazanayım yapayım ömur boyu 3.000 almaya razıyım millet para derdinde ya

+1905

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler her savcı keşfe gitmiyo onu da soyleyim

sayginligi var dogru

sorulari alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On yılı doldurduktan sonra 1.sınıfa ayrılırsınız 2-3 yıl sonra da 1.sınıf olursunuz. 1.sınıf olan hakim savcı eşlerde eve giren maaş 10.000 lirayı çok rahat geçer. büyük şehirlerde yaşamaya başlamak için 2-3 yıl arayla ilçelerde gezer durursunuz. Küçük yerlerde de böyle adamların saygınlığı çoktur. Trafik cezasının silinmesi de doğru değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

quote:

Orijinalden alıntı: sünbülzademehmet

quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

quote:

maaşa göre iş yapacaksan git tüccar veya siyasetçi (milletvekilliği akar) ol.

edit: sözüm herkese, paraya tapmayın sevdiğiniz işi yapın.

Aynen sizin gibi adamlar sayesinde ulkemizi gelistiremiyoruz sayisalcilar basta olmak uzere

ne garip ben de aynı şeyi sizin gibiler hakkında düşünüyorum, adamın felsefeye ilgisi varsa felsefe okur, savcı olmak istiyorsa savcı olur , sana açıkça söyleyeyim mi, seçtiğiniz bölümlerin çoğu ailenizin ve çevrenin baskısı, başkaları ne der veya param iyi olsun evim,arabam olsun diye seçilen bölümler ve meslekler, bir kişi de çıkıp arkeoloji okuyup farklı şeyler yapacağım demiyor, ben mesela felsefe okumak istiyorum, sevdiğim şeyleri yapıp toplumun ve aşağılık geleneklerin dogmatik baskılarından kurtulup kendi gerçeğime ulaşmak istiyorum, herkes kendini tartsın bence , "ben ne istiyorum?", ayrıca, ülkenin gelişememe nedenini arıyorsan sosyoloji veya siyaset bilimi okumakla işe başlayabilirsin

Kardes sen beni cok yanlis anlamissin ben yazdigim yorum seninkini desteklemek amaciylaydi sen dokturmussun bi dur bismillah

Aynen mesela mühendis olanlar öylesine oluyor yani sadece okuyor,maaşı için vs aldığım maaş 2-3 bin ama eğer sen mühendisliği mühendislik sevdası için okuyorsan zaten o meslekte başarılı olursun buna paralel olarakta maaşın artar.Maaşı çok istiyorsanız ticaret yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: macondian

On yılı doldurduktan sonra 1.sınıfa ayrılırsınız 2-3 yıl sonra da 1.sınıf olursunuz. 1.sınıf olan hakim savcı eşlerde eve giren maaş 10.000 lirayı çok rahat geçer. büyük şehirlerde yaşamaya başlamak için 2-3 yıl arayla ilçelerde gezer durursunuz. Küçük yerlerde de böyle adamların saygınlığı çoktur. Trafik cezasının silinmesi de doğru değil.

Şurda düzeltiğim 1.sınıf hakim savcı 2 maaş şuan itibariyle 14.000 lira keşif otopsi fln katarsan 15.000 lira. Trafik cezası durumu ise Hakim-Savcı mobeseyle ceza yedi hız sınırı ihlali iptal davası açılır ve böyle ceza iptal olur olay bu :)
  • quote:

upss yanlış alarm, tamam dostum teşekkür ederim.

Kopyala da bir ara tartışmada lazım olur direk yapıştırsın boşa gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: chevythunder

quote:

upss yanlış alarm, tamam dostum teşekkür ederim.

Kopyala da bir ara tartışmada lazım olur direk yapıştırsın boşa gitmesin

Alıntıları Göster
    Yaptıkları işe göre aldıkları maaş çok az. Mesele az para çok para değil. Sarfedilen emeğe karşılık alınan paranın oranı.Bu arada Ben bu kadar az bilmiyordum emin misiniz 3000 olduğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMugi -- 28 Eylül 2013; 3:43:19 >

• Kuzenim 2011 yılında hakim oldu. Staj boyunca 3500 liraya yakın aldı. Şuan 4000 civarı aldığını söylüyor. Belki bir yararı dokunur

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMugi

Yaptıkları işe göre aldıkları maaş çok az. Mesele az para çok para değil. Sarfedilen emeğe karşılık alınan paranın oranı.Bu arada Ben bu kadar az bilmiyordum emin misiniz 3000 olduğuna

O ilk başlayanların maaşı ama yine az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 28 Eylül 2013; 11:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

O ilk başlayanların maaşı ama yine az...

Alıntıları Göster
    İşin gerçeği şu arkadaşlar. Savcılık hakimlik stajı 2 yıl sürüyor bu sürecin 6 ayında maaş alamıyorsunuz geri kalan süreçte ise 3850 Tl yani yarı maaş alıyorsunuz göreve başladığınızda ise maaşınız 7500 tl oluyor. İşin dogrusu yani öyle 2500-3000 falan değil :)

• quote:

İşin gerçeği şu arkadaşlar. Savcılık hakimlik stajı 2 yıl sürüyor bu sürecin 6 ayında maaş alamıyorsunuz geri kalan süreçte ise 3850 Tl yani yarı maaş alıyorsunuz göreve başladığınızda ise maaşınız 7500 tl oluyor. İşin dogrusu yani öyle 2500-3000 falan değil :)

Alıntıları Göster
    Devlette çalışan hemşire tanıdığa maaşını sordum 2850 tl alıyorum dedi.
    Eğer hakimler 3 bin tl alıyorsa gerçekten yazıkmış.
  • Vay be doktorlarin 2000 lira dis hekimlerinin 1500 lira aldigini soyleyenler var .3000 liraya burun kiviran var ote yandan

• Bizim dairede stajyer hakimler 3 bin aliyor

• quote:

İnşaatta çalışan vatandaşlarımız 15 bin alsın ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Maaşı sadece meslek belirlemez yaşı,meslekteki yılı, bitirdiği bölüm vs vs etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Maaşı sadece meslek belirlemez yaşı,meslekteki yılı, bitirdiği bölüm vs vs etkiler

Alıntıları Göster
    Arkadaşım stajyer savcı 2.800 civarı alıyor
  • quote:

+1 aynen böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Amarilla

quote:

+1 aynen böyle

Alıntıları Göster
    bugün haberlerde gördüm arkadaşlar hakim ve savcılık için yaş sınırı getirmek için çalışma yapıyorlarmış.''bakıyorsunuz 23-24 yaşında kızlar - 25 - 26 yaşında erkekler,bir yıl askerlik oldugu için geç kalıyorlar, bu yaşta hakim savcı oluyorlar.bu daha çok erken bir yaş.bu yüzden hakim ve savcılara 30 yaş sınırı getirmek için ugraşıyoruz hukuk egitimininde teoriden çok artık uygulamalı hukuk olması için ugraşacagız'' diye bir konuşma yaptı yetkili kişi.benim kanım dondu haha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

bugün haberlerde gördüm arkadaşlar hakim ve savcılık için yaş sınırı getirmek için çalışma yapıyorlarmış.''bakıyorsunuz 23-24 yaşında kızlar - 25 - 26 yaşında erkekler,bir yıl askerlik oldugu için geç kalıyorlar, bu yaşta hakim savcı oluyorlar.bu daha çok erken bir yaş.bu yüzden hakim ve savcılara 30 yaş sınırı getirmek için ugraşıyoruz hukuk egitimininde teoriden çok artık uygulamalı hukuk olması için ugraşacagız'' diye bir konuşma yaptı yetkili kişi.benim kanım dondu haha :)

biraz zor yaparlar. şu an bile dava yoğunluğundan bi mahkeme kaç yıl sürüyor. hakim savcı sayısı azalırsa çok daha uzun sürer davalar.

ayrica milletvekil olma yaşı bile 25. hakimlik için 30 yaş ne yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

biraz zor yaparlar. şu an bile dava yoğunluğundan bi mahkeme kaç yıl sürüyor. hakim savcı sayısı azalırsa çok daha uzun sürer davalar.

ayrica milletvekil olma yaşı bile 25. hakimlik için 30 yaş ne yahu.

Alıntıları Göster
    Sandığın kadar kolay değil biraz araştırırsan görürsün sürekli başka şehirlere tayinleri çıkıyor ve yapması çok zor bir iş sınavını kazanması daha da zor bir iş.Sandığın kadar fazla kazanmıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.