Şimdi Ara

Hakim-savcı maaşları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
9
Favori
66.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AkAkce

Aile dostu kardiyolog profesör vardı o bir ara özel muayenehaneme gelen her hastadan 400 tl alıyorum günde ortalama 10 hastam oluyor demişti yani adam günde 4000 tl kazanıyor ayrıca haftanın bazı günleri özel bir hastanede de çalışıyormuş. Aylık 150bin tl kazancı var adamın. Çok para kazanmak istiyorsanız Tıp okumalısınız

1- adamlar tm mesleğinden bashediyor sen mf'den
    2- biraz az sallada laflar havada kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrıshCream

hayal aleminde olmayalım arkadaşlar bunlar hayatın gerçekleri. bir de hukuk öğrenci sayısının da her gün katlanarak arttığını da unutmayalım eski avukatlar bile eskisi kadar kazanamıyoruz diyor. Genel anlamda ilk maaşa baktığında ortalamanın üstünde,trilyonları okuyarak kazanamazsınız

Bodrumda stajdan yeni çıkıp işe başlamış bir avukat tanıyorum.para kazanamadığından sitem ediyordu.bende yeni mezun 1-2 alır diye düşünüyordum.avukatın yanında çalışıyor.aylık 4.500 geliri varmış.
    Yakın bi akrabamız şehrimde, kayseride avukat. mezun oldutan sonra 1-2 avukatın yanında 2 sene çalıştı iş öğrendi.az çok cevre yaptı.suan 12 yıllık avukat bi fabrikanın arsa davasını aldı, davayı kazanırsa 1.2 milyon lira para kazanacağım soran olursa çok örnek var anlatabilirim.

Yani Aileden eş dost cevreden yaklasık 10-15 avukat tanıyorum.az kazanıyorum diyenin 4000 altı aldığını görmedim.yeni başlayan stajyer tarzı olanlar 1-2-3 arası alırlar.Onun haricinde iş sende bitiyor.Üniversite yıllarını boş geçirmediyseniz 3-5 bişeyle başlarsınız.Bence gayette iyi para.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Skip6o. S kullanıcısına yanıt
    3-5 çevresi olmadan başlayamazlar gibi geliyor bana bende 1-2 alırlar diye düşünüyorum.Ben genelleme yaparak söylüyorum her mesleğin en az ve çok maaş sınırı korkunçtur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maybe one day.

quote:

Orijinalden alıntı: AkAkce

Aile dostu kardiyolog profesör vardı o bir ara özel muayenehaneme gelen her hastadan 400 tl alıyorum günde ortalama 10 hastam oluyor demişti yani adam günde 4000 tl kazanıyor ayrıca haftanın bazı günleri özel bir hastanede de çalışıyormuş. Aylık 150bin tl kazancı var adamın. Çok para kazanmak istiyorsanız Tıp okumalısınız

1- adamlar tm mesleğinden bashediyor sen mf'den
    2- biraz az sallada laflar havada kalmasın

1) Maaştan bahsediliyor ben bir örnek verdim
    2) Biraz araştırma yaparsan özel muayenehanesi olan ve profesör olan tıp doktorlarının hele ki kardiyoloji gibi uzmanlık alanları olanların çok kazandıklarını anlarsın. Kapasiten yeterse tabi.

• Dirk Pitt kullanıcısına yanıt
    müftü bile 4.800 maas alıyor ((:
  • Hayret bu boş yorumların olduğu konuda kimse esra erolun maaşından bahsetmemiş :D
  • Beyler noterlik için sinav gelecek falan deniyordu dogrulugu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göreve yeni başlayan bir Hakim-Savcının maaşı 5155 TL oldu beyler. Bence hala az. Bu göreve bu para çok az bence! Bir Milletvekili 10bin üzerinde alıyor. Bir hakim neden 5bin? Hakim-Savcıların vicdanlarını bağımsızlıklarını ve tarafsızlıklarını zenginlerden koruyacak düzeyde bir maaş verilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgstr -- 9 Eylül 2014; 15:45:55 >
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    Yani bir Savcıyla Teğmeni bir mi tutuyorsunuz? Vallahi aferin size!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgstr -- 9 Eylül 2014; 15:48:32 >
  • 3000 liraya az diyenler var yahu millet 35 derece sıcakta 8 saat kazma sallayıp günlüğü 30 lira alıyor bazı arkadaşlarda 3000 liraya az diyor :D
  • Güncelll
  • Şuan kaç alıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.