Şimdi Ara

HAKKARİDE 24 ŞEHİT 22 YARALI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.896
Cevap
2
Favori
62.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huntelarr

TGRT haber türkiyede büyüme gelişmeyle ilgili canlı yayın yapıyor.............şeyinde bile değil. terör v.s

GÜYA HABER KANALI YA.........................48 SAATE UNUTMAZSAK ADAM DEĞİLİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orijinalden alıntı: TennesseeZ

Allaha havale ediyorum ordumuzun bişey yapcağı yok gibi..

Orduyla ne alakası var ya ordu emirleri yapar. Emirleri hükumet verir

Sözüm senin gibi 4 ayaklılara, işine geldi mi darbe yapmayı kendine hak görebilen ordu böyle hayati bir konuda totosu yemediğinden hükümet abisinden icazet bekliyor.

1 askerine karşı 1000 adam bırakan ülke var bir yanda.

Ve sadece bir kaç yüzyıllık tarihiyle övünen, şimdinin ise bir hiçi olan her gün onlarca kuş gibi avlanan askeri olan, ordu devleti geleneğinden gelmesiyle dünyaya karşı övünen, yok efendim dünyanın şu kadarıncı sırasında gücü olan ordusu olan ezik bir ülke var diğer yanda da. Evet ülkenizi hükümet yönetiyor. Allah belasını versin bu dayatılmış zihniyetin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

şimdiye ordunun darbe yapması lazımdı kontrolu ele alıp sorunları çözmesi lazımdı ama onuda halletiler neymiş demokrasi
    neymiş bu devirde darbemi olur,daha bunlar neki ilersini iyi görmüyorum

Darbe nedir biliyormusun boş konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

var, önceden yapmıştı.

HAKKARİDE 24 ŞEHİT 22 YARALI

Gerçekten çok inandırıcı.
    O leşlerin tek tek resimleri çekilip yayınlanmadıkça asla inanmam. Buna benzer bir haber başlığını 1 haftaya kadar görürüz yine. "Türk jetleri kandili bombaladı, PKK kaçacak delik arıyor! 500'ün üzerinde terörist öldürüldü."
    Kesin öldürülmüştür ya. Kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

iktidar yalakaları nerde? nerde o "başbakanımız" cılar? hani memleket iyiye gidiyordu? hani ramazandı?

hepiniz, buna ortaksınız. şehitlerimizin kanı sizin de üzerinizde! Allah büyüktür ve hesabını bilir.

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

saçma saçma konuşup canını sıkma insanların, burada 20 küsür candan bahsediliyo insan ALlah rahmet eylesinler başlar, bişey söyler, direk iktidar yalakalarıymış, umrunda değil dimi burdan senin gibi 5-10 kişi daha var hükümet kötü olsunda daha çok şehit olabilir hemen siyasete çevirip top yekün saldırıya geçin

he bide pkk ya ortak ettin hükümete oy atanları destekleyenleri kanıda bizim üzerimizdeymiş, sen kimsinde milyonlarca insana hüküm giydirdin, yaşın umarım 14-15 değildir de yazdığıma değer

böyle bi cevap verdim diye de bana iktidar yalakası yaftasınıda yapıştırırsın ya, alakası yok.

halen bukadar şakşakçılık yapılmaz! sahtekarsınız sahtekar!!! ALLAH HEPİNİZDEN HESAP SORACAK!
  • Benim 2 arkadaşım 1 akrabam Çukurcada onalara bişey olursa dellenirim adamlarsa mecliste neyin derdindeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

şimdiye ordunun darbe yapması lazımdı kontrolu ele alıp sorunları çözmesi lazımdı ama onuda halletiler neymiş demokrasi

dağlıca komutanını dinlemediğin belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

bu kadar acız bır hukumet olabılırmı ya sen ulkendekı problemı umursama gıt fılıstınle orayla burayla ugras sonrada yaptım ettım dıye ogun adam ıcten ıce senı kemırsın bıtırsın uursama yeter ya yazıklar olsun ben doguda gonullu askerlık yaptım operasyonlara cıktım bu gunlerı gormek ıcınmı gıttım ben oraya ya hangı hukumet zamanında bunlar boyle rahat sekılde propaganda yapmıslar? meclıste cırıt atıp devletten aldıkları maası pkk ya harcamıslar? doguda beledıyelerden mılyonlarca lırayı tahsılat makbuzuyla nasıl olupta teslım almıslar yuh ya yuh

amac ne ya?

bır catısma nbasıl 1 de baslarda sabah 5 e kadar surer ya? hanı senın helıkopterın tankın topun nerede neden beklıyorsun neden operasyonlarda gordugun terorıstı vurmuyorsun? ben dagda terorıst ararken sehırde molotof atan adamı nedenvurmuyorsun ? o adam dagda yapınca vur dersın sehırde yapınca dokunmuyorsun bu nasıl bır dusuncedır yahu? yazık ya yazık

yarım ton komure ıkı paket yardım erzagına oy veren zavallım bunları nsıl olurda gormuyorsun oglunu gonderıyorsun askere sehıt olarak gelıyor sen aglayınca recep hılekar dıyor pervasızca konusuyor yapma ya bu kadar kör olma ya adam senın verdıgın vergıyı sana mermı, bomba olarak gerı verıyor buna nasıl ızın verıyorsun ya nasıl ya

Bende Iranda sinir karakolundaydim astegmen olarak. EN turbeli bendim. Yan karakolumudaki devrem olan bir astegmen arkadas sinirdan gecis yapan adami DUR deyip duymayip kacti diye vurdu. Ama Avrupa Birligi icin ayarlanan yasalara gore mahkemeye gitti.

DUr dedikten sonra once havaya ates actin, daha sonra onu vurmamak icin yanina dogru ates actin mi gibi sacma sozler soylediler.

Yazik.

Kanunlar askeri korumali ama iste nerde.

bu nasıl ıstır adam sana yaklasırken dur kıpırdama sana saldırıcam dıyormuda sen yok dur, onca havaya sonra ayaga sonrasında vucuda bun nasıl bır mantıktır ya? dagda elındekı sılagı bır calının dıbıne bırakan adam terorıstten sıvıl vatandasa donusuyor sonrasında bıraktıgı yerden sılahını alıyor ve arkamızdan tacızde bulunuyor ve ne oluyor ? istikamet ileri devam? nası oluyor nasıl? bır ıkı tane çapulcuya kos koca ordu nasıl olurda musama gosterıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

quote:

var, önceden yapmıştı.

Gerçekten çok inandırıcı.
    O leşlerin tek tek resimleri çekilip yayınlanmadıkça asla inanmam. Buna benzer bir haber başlığını 1 haftaya kadar görürüz yine. "Türk jetleri kandili bombaladı, PKK kaçacak delik arıyor! 500'ün üzerinde terörist öldürüldü."
    Kesin öldürülmüştür ya. Kesin.

görürüz görürüzde herkez hapiste şu an
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orduyla ne alakası var ya ordu emirleri yapar. Emirleri hükumet verir

Sözüm senin gibi 4 ayaklılara, işine geldi mi darbe yapmayı kendine hak görebilen ordu böyle hayati bir konuda totosu yemediğinden hükümet abisinden icazet bekliyor.

1 askerine karşı 1000 adam bırakan ülke var bir yanda.

Ve sadece bir kaç yüzyıllık tarihiyle övünen, şimdinin ise bir hiçi olan her gün onlarca kuş gibi avlanan askeri olan, ordu devleti geleneğinden gelmesiyle dünyaya karşı övünen, yok efendim dünyanın şu kadarıncı sırasında gücü olan ordusu olan ezik bir ülke var diğer yanda da. Evet ülkenizi hükümet yönetiyor. Allah belasını versin bu dayatılmış zihniyetin.

Önce laflarına dikkat et adam gibi konuş. DArbeci diye tabir ettiğiniz bütün komutanlar içeride genel kurmayda artık hükumetten. Hadi bitirin terörü bitiyormu hayır bitmiyor. Dahada azdılar. Sabah sabah saçma sapan konuşup olayı siyasete taşımaya çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 19 Ekim 2011; 9:44:58 >
  • İki günde 30 şehit var. Savaşta olsak bu kadar kişi ölmezdi.
    Resmen kurban olarak gönderiyorlar o insanları oraya. Allah topunun belasını versin.
  • Ne yazsam bilemedim.
  • Ne yazılabilir ki ? Ne denilebilir ki ? Bundan büyük acı; ''ağlamam''diyen birini bile hüngür hüngür ağlatan, ağlatırken nefretinden ve sinirinden delirten ve çaresizlik yüzünden bi b.k yaptırmayan başka nasıl bir durum olabilir ki ? Mekanınız cennet olsun hepinizin.
  • quote:

quote:

var, önceden yapmıştı.

Bunu Hatırlıyorum 400 Tane Şerefsizi gebertmiştik birdaha böyle yapmaları lazım
  • yapcak bir şey yok değilmi konuşmaktan başka

neyse size iyi yazmalar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

dağlıca komutanını dinlemediğin belli

Türkiye kaç yıl geri gider ithalat ihracat hepsi durur yemeye ekmek bulamazsın Amerika tepene konar ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar iç savaş çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama nedense hükümet 3 maymunu oynamaya devam ediyor.
  • israil 1 askere karşılık 1000 kişi salıyor sen desteklediği şu çapulculara bukadar şehit veriyon yığıcan artık tüm profesyonel orduyu kuzey ıraka abd uzaydan istediğini bulup öldürüyor hala yürüyerek gelen adamlara karşı bişe yapamıyorsun
  • abi israil e bakıyorsun, adamlara kızıyoruz ama 1 asker için 1000 lerce tutukluyu salıveriyorlar .. ama bizimkiler " vatan sagolsun " demekten başka bir şey diyemiyorlar... askerlerimizin bu şekilde şehit olması cok adama koyuyor.. en azından gir ırak a, inlerini dagıt, bu şekilde şehit ol
  • arkadaşlar tv de bu konuyu konuşuyorlar

buyrun

''''''''''''''''''''''''''''''''''' http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk '''''''''''''''''''''''''''''''''''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.