DÜN bitliste 8 bugün 24..........................24 saatte 32 ........................................ustalık dönemi...............
24 SAATE 32 ŞEHİT VAR...... -- 48 SAATE UNUTLMAZSA DÜNDEMDEN DÜŞMEZSE BENDE ADAM DEĞİLİM....
..
....EVET
Dakikalardır yazıyorum, sonra siliyorum. Yazıyorum, sonra siliyorum... Daha sabah 5 polis memuru, 3 vatandaş şehitti polis otosuna yapılan bombalı saldırıda, şimdi de 24 şehit. Hiç bir zaman isimleri olmayacak 24 şehit...
Ne olacak?
48 saat en duyacağımız sayı "24" olacak. 24 şehit, adları yok. O ateşin nasıl yaktığını, o kurşunların şehidin gerisinde kalanların göğsünü nasıl delip geçtiğini bilemezsiniz. Bilmeyiniz! Canından can, kanından kan koparılması, hem de bu denli vahşice, bir dava bile olmayan bir amaç uğruna gittiğini düşününce.... Bilmeyin ne demek olduğunu. Hepsinin mekanı cennettir, ona eminim de arkada kalanlar ölmeden asıl cehennemi yaşıyorlar her günde, her nefeste...
Gözümün önünde canımın kurşunların delip geçtiği cansız bedeni, kulağımda düğününde attığı kahkahası... Şimdi 29 ailede daha yaşanacak bunların her biri. Siz cehennemi yaşayacak olanların sayısını hadi böyle hesaplayın.
serefsizler
Yazık yazık yazık yazık yazık... Söyleyecek kelime bulamıyorum.. Çok yazık..
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
quote:
Orijinalden alıntı: TennesseeZ
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
quote:
Orijinalden alıntı: TennesseeZ
Allaha havale ediyorum ordumuzun bişey yapcağı yok gibi..
Orduyla ne alakası var ya ordu emirleri yapar. Emirleri hükumet verir
Sözüm senin gibi 4 ayaklılara, işine geldi mi darbe yapmayı kendine hak görebilen ordu böyle hayati bir konuda totosu yemediğinden hükümet abisinden icazet bekliyor.
1 askerine karşı 1000 adam bırakan ülke var bir yanda.
Ve sadece bir kaç yüzyıllık tarihiyle övünen, şimdinin ise bir hiçi olan her gün onlarca kuş gibi avlanan askeri olan, ordu devleti geleneğinden gelmesiyle dünyaya karşı övünen, yok efendim dünyanın şu kadarıncı sırasında gücü olan ordusu olan ezik bir ülke var diğer yanda da. Evet ülkenizi hükümet yönetiyor. Allah belasını versin bu dayatılmış zihniyetin.
Önce laflarına dikkat et adam gibi konuş. DArbeci diye tabir ettiğiniz bütün komutanlar içeride genel kurmayda artık hükumetten. Hadi bitirin terörü bitiyormu hayır bitmiyor. Dahada azdılar. Sabah sabah saçma sapan konuşup olayı siyasete taşımaya çalışma.
Siyasetin de allah belasını versin vatanseverim birader. Vatanın böyle olaylarda müdafası konusu nettir. Siyaset susar. Elin adamı başkasının müdafa hakkını kendi hakkı biliyor. Benim ordum kendi vatanının müdafa hakkını kendinde göremeyecek emir bekleyecek son 2000 yıllık dünya kuralı son 100 yılda ne hikmetse değişti. Uygar olup tasmalarla çekiştirile çekiştirile gezmeye devam
Terörle mücadelede kararlıymışız büyükler öyle diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: asbst
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
filistinden terörist getirmeyi bırakıp biraz doğu ile ilgilenseler ya..
bu adamların gelmesiyle aynı gün olan saldırının anlamı büyük...
yine dağ taş bombalayıp milleti susturacaklar.Sorun kalmayacak.
İsrail 1 askeri için 1000 küsür tane esiri serbest bırakmayı göze alıyor. Biz mehmetçik için hiçbir şey yapamıyoruz. Sonra da biz büyük devletiz güçlüyüz vs vs.
quote:
Orijinalden alıntı: asbst
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
filistinden terörist getirmeyi bırakıp biraz doğu ile ilgilenseler ya..
bu adamların gelmesiyle aynı gün olan saldırının anlamı büyük...
Asıl mesaj "PKK'nın son çırpınışları bunlar." lafının ertesi günü son yılların en büyük organize saldırısının yapılması. Alabilirseniz... (gerçi bu aralar çok moda oldu bu laf ama adamlar göstere göstere biz hala güçlüyüz diyorlar. Neden? Onuda açılanlara sorun.)
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
hay ben o büyüklerin, yalan dolandan bıktık.
quote:
Orijinalden alıntı: Reborn_59
akp yi destekleyenlerden biriyim bu partinin tek olumsuz bulduğum yönü terör politikası
ekonomi politikasınıda destekliyomusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
Büyüklerimizde olmasa neler yapacağız biz. Allah .......... ...... büyüklerimizin.(Boşluğu nasıl isterseniz doldurabilirsiniz, demokratik bir ülkede yaşıyoruz.)
24 asker şehit oldu.Şimdi göstermelik F-16 larla bombalarlar, bir günde unutturmaya çalışırlar.ARKADAŞIM!Bu iş artık F-16larla halledilebilecek düzeyi aştı.Büyük bir askeri birlikle Irak'a girmek şart.Yoksa bunun sonu gelmez.Anneler çocuklarını askere yollarken bir daha görebilecek miyim diye uyku uyuyamıyorlar.Türk milleti en büyük orduya sahip diye övünürüz, Hani nerde?Ben göremiyorum!
terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı
Abi anlamıyorum, 8 bölgede eş zamanlı operasyon yapılmış. Bu kadar büyük bir PKK grubu nasıl farkedilemiyor!? Heronlar nerede, Ankalara nerede, sözde istihbarat ortağımız Amerika nerede!?