Şimdi Ara

HAKKARİDE 24 ŞEHİT 22 YARALI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.896
Cevap
2
Favori
62.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HAKKARİDE 24 ŞEHİT 22 YARALI
  • 7/24 şehit verir olduk,
    mecliste köpekleri dilleriyle,sokak çapulcuları taşları ile,dağdaki hayvanları silahları ile tam bir savaş veriyor bize karşı,biz savaş moduna ne zaman gireceğiz merak ediyorum
  • bugün yeni anayasa görüşmesi yapılacaktı
  • Bıçak kemiğe dayanacak, sözün bittiği yere geleceğiz, terörle mücadelede kararlılığımız devam edecek. Maksimum 3 gün sonra da hepsi unutulacak yine. Belki arada bi kaç miting yapılır, bağırırız "şehitler ölmez" diye. 4. günün sabahında yine normal günlerinden birine uyanacak bu ülke. Öylesine alıştırıldı ki artık bu...

Mekanları cennet olsun demek bile haddime değil, Allah hepsinden razı olsun...
  • Ayrıca...

PKK'LILARIN HABURDAN GİRİŞ YILDÖNÜMÜ

İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın çağrısı üzerine 19 Ekim 2009'da Kuzey Irak’taki Kandil Dağı ile Musul yakınlarındaki Mahmur Kampı'ndan Türkiye’ye ‘barış grubu’ adı altında 34 kişilik grup giriş yapmıştı. PKK'lıların gelişi sırasında sınırda düzenlenen karşılama, toplumun hafızalarında derin iz bırakmıştı.
  • Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırılarda 20'den fazla askerimizin şehit olduğunu, 10'dan fazla askerimizin ise yaralandığını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır.

Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 19 Ekim 2011; 10:01:58 >
  • heronlara ne oldu acaba.???????100 kişiyı görmemişmi.iki üç cobanı görüyo ama
  • Artık ne olacaksa olsun bıktık artık kardeşi kardeşe düşürme safsatalarından. Kim kardeş kim değil bilelim ne olacaksa olsun her gün ölüp böyle ciğerimiz yanacağına bir gün ölüp bitirelim bu işi. Yoksa bu nefret bu ülkeyi öyle bir saracak ki gerçekten kardeş olana bile gün gelp acınmayacak. Sınır dışı değil öncelikle sınır içi harekata gereksinim var bu hayinler bu saldırıları yapıp dağlara kaçmıyor şehirlere köylere kaçıyor burada sıradan köylü vatandaş görünümüne bürünüyor. Görüyoruz büyük şehirlerdeki uzantılarını bunlar büyüp palazlanıp buralara gönderiliyor. Bunları belirleyip seçip olduğu yerde cezalandıran bir birlik kurulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

24 asker şehit oldu.Şimdi göstermelik F-16 larla bombalarlar, bir günde unutturmaya çalışırlar.ARKADAŞIM!Bu iş artık F-16larla halledilebilecek düzeyi aştı.Büyük bir askeri birlikle Irak'a girmek şart.Yoksa bunun sonu gelmez.Anneler çocuklarını askere yollarken bir daha görebilecek miyim diye uyku uyuyamıyorlar.Türk milleti en büyük orduya sahip diye övünürüz, Hani nerde?Ben göremiyorum!

Arkadaşım girmediğimizi nerden biliyorsun tugayca girdik oraya benim arkadaş orda jöh sen merak etme yüzlerce pkk lı öldüğü gerçek.
    Gel görki bunlar it sürüsü gibi çıkartan salıyor dağa bize bela oluyor sırtlanlar
  • Bu gece 24 Mehmetin iNTiKAMI ALINMALI...

Yeter yaaaa yeterrr
  • Kim bilir ne zamlar, yasalar geçecek ki 30 kişiyi gözden çıkardılar.
  • 24 can daha gitti, geçen gün 5 polise kıydılar. Sivillere de saldırılar başladı ana kucağındaki bebeklere de kıyıyorlar. Ve inanıyorum ki bu bitmeyecek... Istedikleri kadar sınıra incelemeye gitsinler, bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Trilyonlar harcanıyor savunmaya hani nerede? Anka yaptık türk mühendis zekası vs vs hani nerede? Amerika ile predator anlaşmaları yapalım, k. ırakta 3 5 boş barınak bombalayıp 200 terörist etkisiz hale getirildi diyelim, mayına karşı etkili 19 tonluk arazi aracı yapalım haberlerde reklamı olsun vatandaşın içi rahatlasın "oh artık asker ölmeyecek" mi desin? diyarbakırda askerler yanarken çatışma alanında duman var diye gidemeyen helikopter 40 değil 100km roket menziline sahip olsa ne olur? vs vs... Sonra devlet erkanı çıkıp bu cevapsız kalmayacak, bunu yapanlar en ağır şekilde karşılığını alacak, bıçak kemiğe dayandı, teröre taviz yok vs vs... Bunun sonu gelmeyecek, yok çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven44

heronlara ne oldu acaba.???????100 kişiyı görmemişmi.iki üç cobanı görüyo ama

la hakkatten boru değil bu onlarca teröristi nasıl görmezler...
  • başbakan yardımcısı ile dış işleri bakanımız yurt dışında gezidelermiş dönüyorlarmış başbakanımızda gezisini iptal etmiş
  • insan olamaz soysuzlar. Halkı psikolojik olarak yıpratıp bundan nemalanmakve landırmak için ülkede anarşi çıkarmak için yapılıyor .özgürlük barış salak değiliz o kadar .

Şehitlerimizin kanı yerde kalmaz
  • quote:

heronlari abartmayin.bolge cok genis elimizde olan hava araci kisitli.butun bolgeyi taramak icin 250adet hava gozlem aracina ihtiyac var mis!
  • Şimdi eli kolu bağlanmış gözleri kapatılmış 50 kişiyi düşünün karşısındada istediği gibi hareket edebilen 10 kişi. Sizce ne olur ? Bunu ülkemize uyarlayın. Gerçeklerle karşılacaksınız. Yazık..
  • yazık ya başka kelime bulamıyorum gerçekten,

yine çıkarlar çigerimiz yanıyor derler ve olay kapanır 1 hafta sürmeden, ama sıradan biri ölür 1 hafta aralıksız haberi yapılır gerçekten üzüldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: W140

iktidar yalakaları nerde? nerde o "başbakanımız" cılar? hani memleket iyiye gidiyordu? hani ramazandı?

hepiniz, buna ortaksınız. şehitlerimizin kanı sizin de üzerinizde! Allah büyüktür ve hesabını bilir.

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

saçma saçma konuşup canını sıkma insanların, burada 20 küsür candan bahsediliyo insan ALlah rahmet eylesinler başlar, bişey söyler, direk iktidar yalakalarıymış, umrunda değil dimi burdan senin gibi 5-10 kişi daha var hükümet kötü olsunda daha çok şehit olabilir hemen siyasete çevirip top yekün saldırıya geçin

he bide pkk ya ortak ettin hükümete oy atanları destekleyenleri kanıda bizim üzerimizdeymiş, sen kimsinde milyonlarca insana hüküm giydirdin, yaşın umarım 14-15 değildir de yazdığıma değer

böyle bi cevap verdim diye de bana iktidar yalakası yaftasınıda yapıştırırsın ya, alakası yok.

halen bukadar şakşakçılık yapılmaz! sahtekarsınız sahtekar!!! ALLAH HEPİNİZDEN HESAP SORACAK!

+ 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

allah hepınızden buna ortak olmanın bedelını soracak sen bu durumun farkında ıken bunu yaparsan tabıkı ortak olursun senın aklın alıyormu saat 1 de baslayan 5te bıten ulkemız sınırlarında olan catısmanın süresıne bunun anlamı nedır ya nedır ? COK KIZIYORUM COK ASKERE DOKUNMA ISTIKAMETINI DEGISTIR DEDIRTEN HUKUMETE COK KIZIYORUM BIZDEN BINLERCE ONLARDAN 10 LARCA GITMESINE COK KIZIYORUM KANIM KALDIRMIYOR
  • quote:

yazılımı kontrolu amerikada zaten pkk ya destek vermek için dağlıcada kullanmışlar,Türk helikopterleri yaklaşında heronlar kaçmış dün dağlıca komutanı anlattı izleyenler bilir,komutan üstlerine bilgi vermiş ama ortada bir şeyler olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.