Şimdi Ara

HAKKIMDA EDİLEN İFTİRA LÜTFEN OKUYUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • urt clanla yaptığımız maçtan sonra kendileri hakkımda wall kullandığımı iddia etmişlerdir bu çirkeflikte gördüğüm son noktadır ve esheple kınıyorum bunu hepinize belirtmek istedim oysaki o maçta 2 maptede sonuncuydum birincide zaten 7-11 dim ikincide ise 10-8 en kötü oynayan ben olmama rağmen hakkımda böle şerefsizlik dolu bir iddia duymak beni gerçekten çok kızdırdı sorarım ki size wall kullanan biri nasıl benimki gibi kötü bir performans sergileyebilir aim kullanan biri nasıl böle bir performans sergileyebilir evet şuan beni anlayışla karşılayınki çok kızgınım sizden istediğim şey ise urt clana tepkinizi koymanızdır ben birçok kişiyle kavga etmişimdir doğrudur ama bir kez bile hiç bir serverde hile kullandığım iddia edilmedi bu iddia karşısında lütfen pasif kalmayınız ve dürüstçe hakkımı savununuz çünki ilerde bu sorunun karşıma çıkmasını istemiorum

saygılar...

• Demo almışlar mı bilese izletmişlermi izleyen bu adam wall demiş mi veya bir kanıtları var mı demo aldılarsa koysunlar izleyelim kanıtsız iftira..........

İfirada bulunanları Esefle kınıyorum.

Koyun demo hak verelim koyamıyolarsa fasa fiso

• hayır abi hiçbir kanıtları yok benim adımı lekelemeye çalışıolar şerefsizlikte osn nokta
  • en basit yolu kardeş demoyu yayınlasınlar buraya yada sen izleyim ben sölerim iftira çok atılıyor böle ama hepsi boşa demo verin diyoz olmaz diyolar

yalandır yenilen her takımın söledeği ilk söz serverde loss vardı yada şu oyuncuda hile var yada biz vuruyoz vuruyoz ölmüyonuz siz bi vuruyonuz ölüyonuz derler bizde çok yaşadık belki yaşattıkda ben 2 clandan demo istedim vermediler
  • Madem maç var herkes demosunu alacak kardeşim olmaz öyle karambol
  • abiler üstelikte maç bia serverindeydi ve pb de açıktı bu kadar da olmaz ama yeter yaw:!
  • atacans sen aldınmı demo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır abi ne bileyim ben böle bi adilik yapacaklarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacans

hayır abi ne bileyim ben böle bi adilik yapacaklarını

Nese burdan çıkarılacak ders maçlarda demo almak gerekiyormuş
  • valla beni herkes tanır abi hayatımda bir kere hile kullanmadım hile kullanan bile 1-2 kez ancak görmüşümdür serverler çok birinci oldum... aynı zamanda çok kez de sonuncu oldum en doğal halimle bu oyunu zevk için oynuyorum...
  • nese bu adi iddiayı öne süreni buldum urt clandan bir oyuncuymuş ismini vermeyeyim şimdi urt clanın diğer oyuncuları bana bunu sölediler bu yüzden o arkadaşlara tşk. ediyorum ve aklanmış olduğum içinde gururluyum mutluyum ilginizden dolayı çok teşekkür ederim en azından bundan sonra her maçta demo çekeceğim
  • unutmaki clan maçlarının hepsinden demo al ben hep alırdım
  • evet bundan sonra öle yapcam ki her ne kadar doğruluğu ispatlanamasada iftiralara uğramayayım
  • dostum geçmiş olsn, böle bi iftiraya uğramak çok kötü doğrusu. yinede porblemin çözülmesine sevindim...
  • Way hileci vayy
    olur böyle vakalar boşkoy
    geçmiş olsun hileci atacanss hileci atacanss
  • ne yazık ki boole seyler oluyor ve olmaya da dewam edecek gibi.ama bazen suclayan taraf da haklı olabiliyor arkadaslar.ornein; ismini vermek istemediim bir clan la tpt de macımız wardı.karsı clanın lideri oto-aim ve wallhack kullanıodu.ustelik bunu sıralı yapıolardı.yani 5 round biri yapıosa 5 round biri yapıodu.bunu mac hakemine soylediimizde herhangi bir ceza gelmedi.ne hikmetse macın gozetmeni olacak arkadas da olaya karısmadı.ceza da wermedi.ustelik bizim clanı "cok konustuumuz" gerekcesiyle bir de uyardı.oysa mac bitiminden sonra karsı clan lideri oto-aim ve wallhack kullandıını bir clan arkadasımıza acıklamıs.gozlemci de o lideri bi ara duvar arkasında gorduunu acıklamıs.yani demek istediim her zaman suclayan taraf iftiracı olmayabilio.ama tabi bi iddianız warsa bunu kanıtlamak icin belge de lasım.
  • bu hilecilere en iyi çözüm kendine server açıçan kimseyi de sokmucan tabi tanıdıkların dışında :D
  • ben bunlardan anlamam haklı olanın yanındayım
  • hilecilere en gereksiz tipler. (ne zevk alıyolarsa hileden). İftiracılara ise Hileciler kadar olmasada hazımsızlıkları nedeniyle onlardanda adam olmaz..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 7 Temmuz 2006; 20:35:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.