|
Bildirim
|
Yurtdışı Yolcu Beraberinde Getirilen Telefonlar için Kayıt Harcını
şikayet edebiliyormuyuz ? %300 gibi bişey arttıda :) |
Değerli ziyaretçi,bu konuda ki şikayetiniz alınamamaktadır, Kimi kime şikayet ediyorsunuz der,İyi günler dileriz ..
|
5 liralık salçaya 12 lira yazan bir market görmüştüm. Dur onu bir şikayet edeyim.
|
Aklın sıra, "Malum şahıs yokken İstanbul'da su kuyruğu vardı, musluktan çamurlu su akıyordu" hikayelerine sarılıyorsun ama sözde bademlerden olmana rağmen bir ateistin bile diyemeyeceği "Git Allah'ına kadar şikayet et" gibi ahlaksızca bir cevap veriyorsun doğru konuşan bir üyeye. Her şeyiniz riya, yalan ve dolan...
|
Şikayetimi ilettim. Ticaret Bakanlığına Maliye Bakanlığını şikayet etmiş oldum. Bakalım ne cevap gelecek
|
Dur hele...Hükümet 2.5 liralık benzini 6.7 liraya satıyor...Şikayet edeyim onu...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 15 Kasım 2018; 12:12:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Kasım 2018; 15:58:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Kasım 2018; 13:1:50 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 15 Kasım 2018; 14:40:52 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 15 Kasım 2018; 15:55:9 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |