Şimdi Ara

Haksız Yere Konumun Silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/control-turkce-yama-calismasi-ucretsiz--139927264

Merhaba,
    Arkadaşımla birlikte bu oyuna Türkçe yama çıkarmak için bir konu açtık. Aynı oyuna ücretli yama çıkaracaklar var. Bu grubun üyeleri konuya gelip çevirmeyin, kötü niyetlisiniz şeklinde ithamlarda bulunup sonrasında da konuda tartışma yarattılar ve konuyu baltalamaya çalıştılar. Sonrasında benim bir mesajım silindi ve konu kitlendi, konudaki mesajımı değiştiremiyorum. Soruyorum:

Bir konuyu kitlenmesini sağlamak için grup halinde konuya saldırmak mı lazım? Tam olarak istedikleri şeyi başardılar, konuyu kitlettiler.
    Bunun yerine konuyu baltalayanları cezalandırsanız ve uyarıda bulunsanız, ben de düzgün şekilde paylaşımımı yapabilsem daha adaletli olmaz mıydı?

• İsteyen istediği oyunu çevirir. Konunuz haksız kilitlenmiş. Oyunu çevirin bitince yayınlarsınız öyle yapın daha iyi olur.
  • Konuyu temizlemek için kilitlediğimi bildiğiniz halde neden konu açtığınızı anlayamadım. 13 sayfa tartışma olan bir konu. Silmek yerine kalmasını istediğiniz için yorumlarla tek tek ilgileniyorum. İzin verirseniz pm'den aramızdaki konuşmaların görselini buraya eklemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 10 Eylül 2019; 19:24:20 >
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Size özel mesaj atmadan önce konuyu açmıştım, sizi hemen sonrasında bulup mesaj attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.