Şimdi Ara

Hala aziz yıldırımı yollayamayan bi taraftarınız var bu kadar mı basiretsiz fenerbahçe taraftarı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala aziz yıldırımı yollayamayan bi taraftarınız var bu kadar mı basiretsiz fenerbahçe taraftarı 3 senedir çektiğiniz yetmedi mi ? ben galatasaraylı olarak üzülüyorum ama taraftar hakediyo aziz yıldırımı orda tutmakla hala.

• Taraftar isteyince direk gidiyor mu yani
  • taraftar istese bile küfür eder yine başkanlıktan ayrılmaz, daha önce video kaydında olduğu gibi...
  • Ben gitmesini istiyorum diye gidecek hali yok ya.Afedersiniz ama bu adam keriz mi 1 kişi istiyor diye istifa etsin.Gerçi geçen sene yönetim istifa tezahüratlarından sonra bile istifa etmiyorsa geçmiş olsun
  • Boşuna kıçımızı yormamıza gerek yok ki,o ne derse o nasıl olsa...
  • İstediğiniz kadar transfer yapın başınızda Aziz kafasında biri varsa hiçbir zaman başarılı olmayacak. Şikeden sonra bu adam hemen yollanmalıydı, bunu siz istediniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

Taraftar isteyince direk gidiyor mu yani

Arkadaş öyle sanıyor maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bi dedin ki kardeş sanki hiç ayaklanmadık azize karşı. İlk Arsenal maçında bile yönetim istifa denildi en yakın örnek bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

Hala aziz yıldırımı yollayamayan bi taraftarınız var bu kadar mı basiretsiz fenerbahçe taraftarı 3 senedir çektiğiniz yetmedi mi ? ben galatasaraylı olarak üzülüyorum ama taraftar hakediyo aziz yıldırımı orda tutmakla hala.

Dostum seni ilgilendirmez Fenerbahçe taraftarının ne yapacağı. Senden icazet alacak değil taraftar. Ayrıca kullandığın kelimelere dikkat et basiretsiz falan..
  • arkadaş çıkarsınız meydanlara aziz istifa diye yürüyüş yaparsınız hiç mi kafanız basmıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

Hala aziz yıldırımı yollayamayan bi taraftarınız var bu kadar mı basiretsiz fenerbahçe taraftarı 3 senedir çektiğiniz yetmedi mi ? ben galatasaraylı olarak üzülüyorum ama taraftar hakediyo aziz yıldırımı orda tutmakla hala.

Dostum seni ilgilendirmez Fenerbahçe taraftarının ne yapacağı. Senden icazet alacak değil taraftar. Ayrıca kullandığın kelimelere dikkat et basiretsiz falan..

basiretsiz bir küfür değildir neyine dikkat edecem ? türkçemizde olan bi eleştiri sözüdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.