Şimdi Ara

Hala Çözülmeyen StatusBar Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar DH ailesi, iOS7 betalarından bile hala devam eden statusbar sorunu canımı sıkmakta.Çözülmesi umuduyla 7.1'e yükseltmeme rağmen hala MultiTasking'te görevi sonlandırmak için yukarı doğru sürüklediğimde, uygulamanın kapanması ardından StatusBar beliriyor.Bu bir bug mu, ya da normal bir şey mi öğrenmek istedim.Sorunun daha belirgin anlaşılması için resim ekte,
     Hala Çözülmeyen StatusBar Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bug değil ilgimi de çekmedi hiç açıkçası.

•  Hala Çözülmeyen StatusBar Sorunu

Bende olmuyor

• Restore sonrası yedek kullanmamama(Türkçe'nin azizliği) rağmen sorunun devam etmesi ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkans55 -- 1 Nisan 2014; 23:42:40 >
  • 4s bendede yok

• Sorunun neden kaynaklandığını biraz önce buldum, eğer bir uygulamayı kullanırken mesela Facebook olsun, Multitasking'i açıp kullanmakta olduğunuz uygulamayı yani Facebook'u kapatırsak, StatusBar belirecek.Bunu ana ekranda yaptığımızda statusbar sorunu karşımıza çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkans55 -- 2 Nisan 2014; 1:09:36 >
  • Valla bende hic bise olmuyor gayet stabil

• quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Sorunun neden kaynaklandığını biraz önce buldum, eğer bir uygulamayı kullanırken mesela Facebook olsun, Multitasking'i açıp kullanmakta olduğunuz uygulamayı yani Facebook'u kapatırsak, StatusBar belirecek.Bunu ana ekranda yaptığımızda statusbar sorunu karşımıza çıkmıyor.

statusbar'ın gözükmesi nasıl bir sorun oluşturuyor? Açıkcası hiç dikkat etmedim ve gözüküp gözükmemesinin bir önemi yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Sorunun neden kaynaklandığını biraz önce buldum, eğer bir uygulamayı kullanırken mesela Facebook olsun, Multitasking'i açıp kullanmakta olduğunuz uygulamayı yani Facebook'u kapatırsak, StatusBar belirecek.Bunu ana ekranda yaptığımızda statusbar sorunu karşımıza çıkmıyor.

Aynen arkadasin dedigi gibi. Kullanmakta oldugunuz uygulamayi, uygulama icerindeyken kapatirsaniz bu durum ortaya cikiyor. Ha sorun mu? Bence degil.

• Bencede yersiz takıntı ama çözülecektir

• Önemli değil bence, düzeltilmese de olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.