Şimdi Ara

Hala daha Ozan beğenmemeye devam mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu cocuk yine bu muameleyi gorurse sene sonu sozlesmesi bitiyor buyuk ihtimal Fatih terimin yanina gidecek.F.T ozani 1 sene oynatip İspanya veya Almanyaya 25 m uzerine satacak

Su cocuk zaten ilkte bjkye falan gitse senolun yanina cenk gibi avrupaya gidecekti yuksek bonservise

Su takimin orta saha merkez ikilisi bellidir.

Ozan. Transfer
    (Emre). (Jailson)

Tolgaymis ekiciymis cigerciymis bubnar gereksiz oyuncylar ne isleri var takimda

Ayruca islayi goruyosunuz adam harbi deli bindiriyor ama beyin yok iceri bakmadan top atiyor.Murati oynatmali orda hocanin kesinlikle

Ayrica mosesi geri gonder chelseaye bu nasil bi vurdumfuymazlik

Acil 2 stoper ve sol bek lazim acilll vedat sakatlansa forvet yok kimse konusmuyor forvet transferini

Not:Konuyu ozan gol attidiyr acmadim bunlari yazarken golu atti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gol attı başımıza bela oldu. Olasi orta saha transferinin de önüne geçmiş oldu. 1 sezonumuzu daha yemiş olacak

• Adalet diye bişey varsa bizim takımda(bu senenin özelinde), ozanın ismi orta sahanın ortasına önce yazılır. Etrafına diğer oyuncular döşenir.
  • Alper’den uzak durup futboluna konsantre oldugu surece kalsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper potuk bu takımın gençlerini de kötü yola düşürüyor nasıl bir belasın alper sen.Ozan olayları ile gördvk bunu.

Har nayse 25 milyon edecek futbolu falan oynayamaz da bu tosun.Kendini adam etmiş biraz.Lig için gayet iyi bir isim olur.

Altay
    Murat-zanka-kjaer-hak
    Ozan-jailson
    Moses-kruse-garry
    Muriqu

Harun-serdar-sadık-abdülcebrail-dirar-emre-tolgay-tolga-ekici-ferdi-deniz-frey-Allahyar

Yeter de artar iki stoper bir hoca transferine şampiyonuz.

• Abi tamam Ozan bu maç iyi oynadı da 1) Rakip Cagliari, 2) Hazırlık maçı.

Hemen gaza gelmeyin derim Ozan konusunda. Şurada 2 maç önce Hertha ve Wolfsburg maçlarında adamı gömüyordunuz. Bana ligte Trabzonspor'a karşı, Galatasaray'a Beşiktaş'a karşı böyle oynamadıktan sonra bir anlamı yok.
  • Ozanı beğenenler top rakipteyken sadece ozanı izlesin, top rakipteyken geri koşmayıp ilerde bekleyen ön liberoya Ozan Tufan denir. Bu adamın ofansını övüyosunuz da adam orta ikili de oynuyor en fazla defans gerektiren mevkilerden biri. Geri koşmayan 10 numara mantığıyla oynayan ön libero mu olur Allah aşkına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değişime giden takıma o geri çağrılacak ve kadroya girecek? bu akıllı birinin yapacağı bir tercih olmaktan ziyade kulüp açısından hiç etik olmayan bir tercih olmuştur. bu noktadan sonra senin tespitin ön plana çıkıyor. iki hazırlık maçında on gol ye, 20 gol pozisyonuna maruz kal. sonra stoperlerin ne iş yapar? sorusu ile karşılaş. ersun hoca ateş ile oynuyor.
  • gazişehir maçında sayıyla 1 veya 2 pas hatasıyla oynadı. Sizin derdiniz ozanın performansı değil. Tipi hoşunuza gitmiyor gariban çocuğu fenerbahçede nasıl oynar milyonlar kazanır.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    sen de iğne batırıyorsun ha tipini beğenen biri yüzünden ben aldırır mı? tipsizlik olayını geçmelisin. iyi bir stoper değil. bir teknik direktörün kendisinden istenileni uygulamıyor veya uygulayamıyorsa oynaması da gerekmez. 6 maçta ilerleme gösteremeyen ve ikinci yarıyı boş geçen birini, taraftar olarak takımda görmek istemiyor olmak kabahat olamaz. ersun hoca risk alıyor. ben de ateşle oynuyor diyorum. bu bir yorumdur. yorumu beğenmek zorunda değilsin. milyonu onlar kazanıyor ise parasını da dolaylı yoldan da olsa verenler arasına taraftar da giriyor. trilyon kazanan birine gariban demek 30 sene işçilik yapsan, 5000₺ de maaş alsan alacağın para anca 2 trilyon olur o da harcamaların dahil. kim gariban fazla söze gerek yok.

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    yav adam son maçların en iyi oyuncusu. Neyin riskini alıyor ? Artan formu var. Kötü oynayanı ısrar edersin risk alırsın. Çocuğu emre gayet iyi kullanıyor ileri çık diyor çıkıyor, geri git stoperden topu al oyun kur diyor kuruyor ne 6 maçı ne ilk yarısı ne diyosun sen ? İllaki istatistik rakamları mı koyayım ? Bu senenin en formda futbolcusu işte. Kötüyken hep beraber kötüledik. Hala kötülemeye devam etmek bariz ya çekemezlik yada futboldan anlamamak bi tarafı seç hangisisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 24 Ağustos 2019; 6:7:13 >
  • Bu günde başakşehir maçına mevkisi olmayan sağbek olarak oyuna başladı. Kanadından tek bir tane akım yemedik. Tıkadı orayı.

Yayıncı kuruluş tarafından maçın adamı oylamasındaki 4 adaydan birisi.
  • Maçın en iyisiydi. Bu performansı tutturabilecekse sağ bekte kalsın hep.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    sen maçı izlediğine emin misin?

maç 1-0 yenik durumdayız. 35. dakikaya bir bakar mısın. ozan'dan sağ bek de olmaz. maç 2-0 olsa maç bitmişti. bu maçın yıldızı kalecidir. ozan'da bir sorun var bence de. bunu forvet oynatmamız lazım diye düşünüyorum ama topu da kovalamıyor ki
  • Devam.
    Hatta ben Ozan'ın iyi topcu oldugunu söyleyenlerin futboldan anlamadıgınıda iddia ediyorum.

Stoperden top almaktan korkan, sadece boşluk bulunca slalom yapıp bişeyler yapabilen, beceriksiz ve tehlikeli pas oyunu surekli icinde patlayan Ozan kesinlikle bu Takımın oyuncusu degil. Elimizdeki bu kullanıcaz ama Galatasaraydaki orta 3'lüden herhangi biri Ozan'ı havada keser.

Emre'nin tecrubesi ile kıpırdanmaya basladı.Alacagı pozisyonu bile Emre soyluyor dramdır bu.

Begenmemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 28 Eylül 2019; 11:38:4 >
  • Adam benini aldırdı top oynamaya başladı
  • Bu macın en iyisi ozandı adam her yerdeydi ve inanilmaz hizlanmis

• ozanın kariyeri sergen öncesi ve sergen sonrası diye 2ye ayrılır
  • Sağ bek'e geçtikten sonra babelle fare gibi oynadı çocuk 7 maçtır formu istikrarlı bir şekilde devam ediyor.

Beğenmiyorum diye yorum yapanlar ağır ön yargı içinde. Veyahut fenerbahçeli falan değil. Bu çocuk bu topu oynarken hala eleştiriliyosa tek amaç fenerbahçeye ket vurmaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.