Şimdi Ara

Hala iğrenç bi hafta olacağında hemfikirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni free champlardan sonra ilk oyunum skora bakmayın pdden belli olduğu gibi 3. killden sonra adamlar surr çekmeyince trolledimhttp://e1203.hizliresim.com/v/n/3pgz1.png hala riot games şirketini basma planlarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faylord -- 20 Mart 2012; 6:27:33 >

• boyle konusanlarada kil oluyorum. sanane kardesim riot sana bana sormicak heralde cikarcagi free champlari. sanki ananizin karnindan pro lol oyunculari olarak ciktiniz. o zaman hep right click herolar free olsun, senin team matelerin iyi oynasin, bu sefer de niye hic oynamak istedigim champlar free olmuyor diye konu ac. cok istiyosan girersin bi arkadasinla. 2-3 kisi girdigimiz oyunlarda takimin kalaninin full feeder olmasina ragmen kac kere kazandigimi saymadim. adam vayne oynayamamistir, ki normal ilk kez oynuyorsa, belki sen master yi oynayamadin zamaninda. boyle konular acip takimim full noob tarzi konusmaktan vazgecin artik. herkes istedigini oynar kimse de kimseye karisamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 20 Mart 2012; 7:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

boyle konusanlarada kil oluyorum. sanane kardesim riot sana bana sormicak heralde cikarcagi free champlari. sanki ananizin karnindan pro lol oyunculari olarak ciktiniz. o zaman hep right click herolar free olsun, senin team matelerin iyi oynasin, bu sefer de niye hic oynamak istedigim champlar free olmuyor diye konu ac. cok istiyosan girersin bi arkadasinla. 2-3 kisi girdigimiz oyunlarda takimin kalaninin full feeder olmasina ragmen kac kere kazandigimi saymadim. adam vayne oynayamamistir, ki normal ilk kez oynuyorsa, belki sen master yi oynayamadin zamaninda. boyle konular acip takimim full noob tarzi konusmaktan vazgecin artik. herkes istedigini oynar kimse de kimseye karisamaz

herkes istediğini oynar.özgürlüklerimiz birdir,şu adam şu şekil oynar,bu adam bu şekil oynar.ona kimse karışamaz,ha türban gurban olduğum allahtan gelmedir,ama ne yazıkki öle değildir.Benim yormlamam bu kadar.

• Birde marifetmiş gibi trolledim diye konu açıyorsun.118 winle 30 level olmuşsun , bu ne demek haberin var mı ? Normalde insanlar 150+ winde anca 30 level olurlar , çünkü bu kadar fazla lose sayısı olmaz.Eğer lose sayın win sayından fazlaysa sorunu kendinde araman gerekir.Ayrıca oyunlar konusunda ne kadar becerikli olursan ol , 118 win li bir adam asla iyi oynamaz.İmkansız bir şey yani , daha öncesinde 3 yıllık hon/dota oyuncusu olsanda hiç bir şeyi değiştirmez bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Birde marifetmiş gibi trolledim diye konu açıyorsun.118 winle 30 level olmuşsun , bu ne demek haberin var mı ? Normalde insanlar 150+ winde anca 30 level olurlar , çünkü bu kadar fazla lose sayısı olmaz.Eğer lose sayın win sayından fazlaysa sorunu kendinde araman gerekir.Ayrıca oyunlar konusunda ne kadar becerikli olursan ol , 118 win li bir adam asla iyi oynamaz.İmkansız bir şey yani , daha öncesinde 3 yıllık hon/dota oyuncusu olsanda hiç bir şeyi değiştirmez bu.

buyur ekle 1 oyun atalım iyi oyuncu kim görelim pvp girmeye korktum rune falan yokken 20 lvle kadar co-opda rune dizdim ama çohta güzel oynarım denemesi bedave

• quote:

Orijinalden alıntı: wight94

boyle konusanlarada kil oluyorum. sanane kardesim riot sana bana sormicak heralde cikarcagi free champlari. sanki ananizin karnindan pro lol oyunculari olarak ciktiniz. o zaman hep right click herolar free olsun, senin team matelerin iyi oynasin, bu sefer de niye hic oynamak istedigim champlar free olmuyor diye konu ac. cok istiyosan girersin bi arkadasinla. 2-3 kisi girdigimiz oyunlarda takimin kalaninin full feeder olmasina ragmen kac kere kazandigimi saymadim. adam vayne oynayamamistir, ki normal ilk kez oynuyorsa, belki sen master yi oynayamadin zamaninda. boyle konular acip takimim full noob tarzi konusmaktan vazgecin artik. herkes istedigini oynar kimse de kimseye karisamaz

şirket basmak işin şakası bende sana kıl oldum napsak şimdi pompalıyla birbirimizi vursak bidahaki oyunda feeder gelmeyecek diye bastığım her solo lose oldu lose o yüzden çok buda size cevabım olsun

• Ortaya sen mi gittin Morgana mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Ortaya sen mi gittin Morgana mı?

morgana
  • quote:

Birde marifetmiş gibi trolledim diye konu açıyorsun.118 winle 30 level olmuşsun , bu ne demek haberin var mı ? Normalde insanlar 150+ winde anca 30 level olurlar , çünkü bu kadar fazla lose sayısı olmaz.Eğer lose sayın win sayından fazlaysa sorunu kendinde araman gerekir.Ayrıca oyunlar konusunda ne kadar becerikli olursan ol , 118 win li bir adam asla iyi oynamaz.İmkansız bir şey yani , daha öncesinde 3 yıllık hon/dota oyuncusu olsanda hiç bir şeyi değiştirmez bu.

Dominion oynamış olamazmı ? Yada botlarla felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary®

quote:

feeder gelip normal kaybetmeyim diye artık günün 8 saati ıp gelmesin yeterki kendimi geliştiriyim diye botlarla oynuyorum o kadar zor durumdayım

• quote:

quote:

En son dh den böyle diyen biriyle premade girdiğimde hiç hoş şeyler olmamıştı , dhlilerin çoğunluğu ortalama bir rustan daha kötü oynuyor.Takımdaki en kötü eleman oluyorlar genelde ve ölünce noob jungler omg demeye başlıyorlar.O yüzden 1v1 dışında tanımadığım adamla girmiyorum , özellikle bu kadar az wini olanıyla.

• quote:

quote:

quote:

En son dh den böyle diyen biriyle premade girdiğimde hiç hoş şeyler olmamıştı , dhlilerin çoğunluğu ortalama bir rustan daha kötü oynuyor.Takımdaki en kötü eleman oluyorlar genelde ve ölünce noob jungler omg demeye başlıyorlar.O yüzden 1v1 dışında tanımadığım adamla girmiyorum , özellikle bu kadar az wini olanıyla.

wine bakıp ne kadar iyi oynadığını anlıyosun mm bence sen arefsin

• win<lose=kötü oynuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cipskolakilit -- 20 Mart 2012; 9:00:05 >
  • bir yerde arkadaşa hak veriyorum ben yeni free champ geldiğinde önce botlara karşı karakteri tanımaya çalışıyorum direk maça girip 4 kişinin lafını çekmek istemem ama hiç bir zaman ne trolledin nede leave yapıp takımı yüz üstü bıraktım hatta dün arada 20 kill fark varken adamları zorla oynatıp win aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocketto -- 20 Mart 2012; 9:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

win<lose=kötü oynuyosun

ekle atalım oyun bende bu kadar iddalıyım hadi kim haklı çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faylord -- 20 Mart 2012; 9:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

win<lose=kötü oynuyosun

Win loseden fazla oldugu zaman senin takımına w/l ratio su düşük adamlar geliyor,karşıya senin ayarında adamlar geliyor ister istemez w/l ratio düşüyor eğer 5 kişi girmiyorsak arkadaşlarla.
    Facebook onaylı %100 çalışıyor
  • vayne fena kastırmış karşı takımı
  • Eğer takımda sen olmasaydın diğerlerinin kazanma şansı varmış.
  • Karşı takımda ki Nocturne 2 PD çıkmış. Amacı nedir anlamadım? Nocturne'nin hiç bir türlü Attack itemine ihtiyacı olmuyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: faylord

quote:

quote:

quote:

wine bakıp ne kadar iyi oynadığını anlıyosun mm bence sen arefsin

500 wini olan adam 1500 den kötü oynuyor demem , daha iyi oynuyor olabilir , ama 100 küsür wini olan adam daha kötü oynuyor diyebilirim , çünkü tüm herolarla ikişer winin olsa bile bundan daha fazla winin oluyor.Olay win değil deneyim işi.Herkes bu yollardan geçti.Daha iyi anlamanı sağlayacaksa ekliyorum 1v1 girelim.Bu oyun 1v1 değil takım oyunu diyecekler direk atlamasın , solo top ve solo mid oyuncularının 1v1 başarısı (özellikle solo topta düzgün wardlamayla gankler de engelleniyor) oyunun kaderini belirler.Nickim Santouryou , ekliyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.