Şimdi Ara

HALA Lineage mi? Neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ko yu hic oynamadim x_axis bunu bil. hatta dunyada hic oyun kalmasa tek KO kalsa gene ben o oyunu oynamam. niye? diyebilirsin cunku ko da ne grafik var ne de goruntu+(adamin teki bir gecede yapmis ertesi guın piyasaya surmus alın size mmorpg oyunu diye) ko yu yapan sirket su ana kadar ko oynayanlar icin ne yapti ?? sadece kendi cebini doldurdu o kadar sizde bu oyunu oynayıp durdunuzz .

diyecegim odur ki KO gibi kotu bir oyun yok onu oynuycagıma segada mortal combat oynarım daha iii
  • katılıyorum aga

allah bilir k.o yu yapan şirket bile k.o oynamayi bilmiodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

Knight online mi??? o da ne??? yeniliyormu??

Su LİNEAGE 2 bolumunde ko yu sven bir kisi bile yoktur bea..

ben şuan

KO
    Sro
    WoW
    Mu
    ve Gunz oynuoyorum
    l2 yede başlıcam

• @HioNeTaCKo

senin gozunde wow u gecmis olabilir ^^ ama başkalarının gozunde hayır ^^
  • Bu oyunu secmemdeki en büyük ozellik warcraft frozen thoren dakii orcların vede diğer mob ların kalitesindeki grafikleri yakalayabilmiş olması.. Oyun indirdikten sonra install ederken kendini belli etti zaten. Kurulum sırasındaki oyun icin SS lerin kalitesi bile bu oyunu oynamam yetti valla. Müzikleri bir yana şahane grafikleride acayip..... Heindeki elf ler valleylerdeki ormanların vede ağaçların çizimi. Mükemmel.

lineage KO ya göre daha ağır bir oyun. Cafede beni oynarken gören çocuklar aaa abi one KO mu hayır değil... Abi elindeki weaponlar cok güzell felan siz ne oynuyorsun dediğimde KO da charım var felan diyorlar tat vermiyor belki ama populer olan oyun KO bu oyunun aslı paralı olduğu icin kimse free serverlardan bu oyunu oynayabileceğini bilmiyor. Lineage daha kalite daha ağır hemde birden cok ayrıntısı olan bir oyun. Recipes var fishing var dye var.. İtemler gercekcilikleri de bir yana.. Oyuna giriş esnasındaki character load olayı KO dan daha hızlı... Amacım bir karşılaştırmalı tablo yapmak değil ama bunlar bana gore bir avantaj... Oyundaki weaponu enchant scroll da yakarak kaybettiğimiz zaman içimiz açıyorsa.. Oyuna giremediğimiz bir anda.. Mobların daha fazla süre yaşadıklarına üzülüyorsak.. Bu oyun benim vede oynayan herkes icin güzel dir. Ben pk yapmıyorum hic ( Gerci clandaki arkadaşlar bana pk yapmadığım kızıyorlar ama) Neyse... Populariteyi değilde ASIL olan ender oyunları oynamak daha güzeldir.

• lineage ben de oynuyorum grafikler harika vsvs ama ko daki cz nin yerini hiç bir oyun tutmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... lineage nin feriştahı gelse bu böyle. ko nun cz si bambaşka bir heyecan...
  • arkadaslar su an tekrardan ko oynamaya basladım .. ama tabi sro daki lag dan ve gw warsdaki kimsesizliktan dolayı.. wow ise su an da oynamıyorum bi kac arkadasım yusunden.. ko daki ortam yine aynı hic değismemis.. kufurbaz 8-15 yas gurubu cocuklar ve hile ve duzenbazlık yapmaya calısan 13-19 yaş arası cocuklar ve son olarak da ko daki oyuncuları koyun gibi goren saygısız gm ler.. hepsi orda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_axis -- 30 Haziran 2006; 3:17:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polomec

katılıyorum aga

valla polomec ko da genelde aga kelimesi kullanılıyo .. sende saten daha onceden ko illaki oynamıssın belli .. oyunun ko olduğunu ve sanki oyunla ilgili basından bi olay gecmis gibi davranıyosun.. ne gusel bide bi "aga " dır diline dolanmıs.. valla ko oynamamıs arkadasları kandırabilrsin ama ben kanmam.. ben herkesin huzurunda soyluyorum su an oynadığımı.. sende az acık sozlu ol ...
  • TheCreed seni 27 yıldır tanırım türkiyedeki ilk pc lerden biri sana alınmıştı desem yalan olmaz bitirmediğin bi oyun olduğunu da sanmıyorum.KO ni da sevmediğini bilirim ebe şerafettin sırf milleti kızıştırmaya çalışmak için topic açmışın ben ne dicem die merak ettin dimi:)+16 shining bow un hazır gel oyna...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

quote:

Orjinalden alıntı: polomec

katılıyorum aga

valla polomec ko da genelde aga kelimesi kullanılıyo .. sende saten daha onceden ko illaki oynamıssın belli .. oyunun ko olduğunu ve sanki oyunla ilgili basından bi olay gecmis gibi davranıyosun.. ne gusel bide bi "aga " dır diline dolanmıs.. valla ko oynamamıs arkadasları kandırabilrsin ama ben kanmam.. ben herkesin huzurunda soyluyorum su an oynadığımı.. sende az acık sozlu ol ...

bizim burda arkadaşlar birbirine aga diye hitap eder... burda gayet normal bi laf aga... çocukluğumdan beri aga aşşaa aga yukarı 20li yaşlara geldik hala birbirimize aga deriz

• quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

arkadaşlar onca online süper oyunlar varken hala neden pvp tabanlı tamamen mistik iceriği olmayan bu oyunu oynuyoruz???

sanane

sen git ne oynarsan oyna

milletin oyunundan sanane hmm
  • quote:

arkadaşlar onca online süper oyunlar varken hala neden pvp tabanlı tamamen mistik iceriği olmayan bu oyunu oynuyoruz???

Kisaca buna bir ata özlü sözlü bir ata sözü ile karşılık verem banlarlarsada banlasınlar alıştım ardık....:D
    Ellerin kor olur gözlerin mor olur bizi bu oyundan soğutmaya çalışanın oturması zor olur....

l2 türkiye akümülatörü
  • Kisaca buna bir ata özlü sözlü bir ata sözü ile karşılık verem banlarlarsada banlasınlar alıştım ardık....:D
    Ellerin kor olur gözlerin mor olur bizi bu oyundan soğutmaya çalışanın oturması zor olur....

l2 türkiye akümülatörü

HAY AĞZINA SAĞLIK
  • BU OYUNU Bİ KERE OYNAYAN BİR DAHA BIRAKAMAZ ONDAN OYNUYORUZ !! + LİNEAGE SADECEE PVP DEĞİLDİR.. onu öğren !
  • ARKADASIM LİNEAGE TEK BASINA OYNANACAK OYUN DEİL BENCE BEN ORJİNAL SERVERINDA OYNUORUM FREE SERVERLARI NASILDIR BILMEM AMA GUZEL BI CLAN A GIRINCE OYUN ORDA BASLIO WE 3 TANE CLAN SANA SAVAS ACTIGINDA PVP NIN KRALINI YAPIOSUN NEDEN MI SEIR ICINDE SENI TARGET LEDIGI ZMAN 7 KISI ANLARSIN :) KASMASI ZORDUR HEMDE COK ZOR O YUZDEN ORJINAL SERVERDA OYNUORUM ZOR OLMASA COLUK COCUK DOLAR ADAMI KESTIGINDEDE ANNENI HATIRLAMAK ZORUNDA KALMASSIN VE OYUNUN TADINI CIKARTIRSIN SONUCTA ULTIMA ONLİNE DA (NEBULADA) MAGE KASMAK ICIN CILGINLAR GIBI UGRASIODUK YA SONUNDA PVP PVP PVP PVP AMA ARKADASLARDAN BIRI YAZMIS SADECE PVP OLARAK MI GORUOSUN DIYE BENCE GORMEMEN GEREK EN BUYUK SEBEBI ISE OLDUGUNDE %4 EXP DUSMESİ ORJINAL SERVERDA İSE BU BI NEVİ KUFUR DUR BUNU KONUYU SENINLE GUZELCE TARTISA BILIRIM EGER BASKA BI SECENEK VARSA SENIN DEDIGINI YAPICAGIMDAN EMIN OLABILIRSIN ARKADASIM MSN :SAİNT198585@HOTMAİL.COM -*-*-* TUM ARKADASLARI BEKLERIM*-*-*-*

• ko mu oda ne ? yenirmi ? en kral mmorpg lar ( world of warcraft , line age 2 , guild wars , warhammer online , age of conan , ultima (artık populeritesi düştü) , ragnarok online ... bu gibi oyunlardır )
    ko yu oyundan sayanlara lafım yok tam bir fiyasko ...
  • silkroad oynayın diyirum başak bişey demiyorum. tabi oynuyabilirseniz
  • quote:

Bana göster bakalım Lineage2 gibi görüntü kalitesi yüksek, Çizimleri çizgi filme benzemiyen, Seneryosu bu kadar güzel, Ve online oyunlar arasında lineage2 i birinci sıraya oturtan nedir?? Yoksa senin dediğin ONCA ONLİNE SÜPER OYUNLARmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchEnemy -- 3 Temmuz 2006; 22:36:15 >
  • ask olsun sizlere kale alıp cevap bile vermeyin böyle sorulara herkesin zevki kendine hem bosverin bakın o kadar turklerin yaptıklarını kınıyan topicler acıyoruz elestiri yapıyoruz bırakın özendirmeyin kimseyi agrımayan basımızı agrıtmayalım lutfen evet arkadas bu oyun hakikaten cok igrenc sen git baska super oyunlarını oyna lutfen bizi de oyunumuzla yalnız bırak olur mu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.