Şimdi Ara

HALA Lineage mi? Neden? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TheCreeD

arkadaşlar onca online süper oyunlar varken hala neden pvp tabanlı tamamen mistik iceriği olmayan bu oyunu oynuyoruz???

kardeş seni kınıorum çok yanlış bi konu açmışsın böle soru sorulmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

quote:

arkadaşlar onca online süper oyunlar varken hala neden pvp tabanlı tamamen mistik iceriği olmayan bu oyunu oynuyoruz???

kardeş seni kınıorum çok yanlış bi konu açmışsın böle soru sorulmaz

böyle soru sorulmaz ama 1 sene sonra hortlatılmış konuya da yorum yazılmaz ki
  • bu konuyu ilk defa gördüm ve biri msj atınca ilk sayfaya gelmiş bende atmak gereksiniminde hissetim kötümü yaptım hem öle bi kural mı var yanlış mı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 12 Haziran 2007; 21:47:40 >
  • Öncelikle :

quote:

Orjinalden alıntı: chronics

quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: nightelf41

Amacın ne biz oynuyoruz işte oynamıyacaksan oynama!

+99999999999999999999

biz oynuyoruz sevdigimiz için

bende şiddetle katılıorum ama madem mistik içerii olmayan diosun ozaman bize örnek wer bakalım senin bildiin MİSTİK İÇERİKLİ PVP olmayan oyunlar nelerdir söle
    biz oynarıs yada oynamayız amacın ne anlamadım we harbiden lineage oynamamışsın o şimdiye akdar gelmiş geçmiş en ii mmorpg benim gözümde wow u bile geçti neredeyse
    söle bakalım MİSTİK İÇERİKLİ oyunlarınıda biz onlara bakıp bizde yorum yazalım

99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

aynen

Fazla söze gerek yok sanırım : Lineage Forever...
    SHADAN GOYALA!!!

• Lineage bir yaşam tarzıdır..

Çok mu abarttım ?
  • ben pvp lerini sewiyom yabancı insanlarla takılmak bi hoşuma gidiyor. ki şu bana göre gerçektir yaklaşık 1,5 yıldır oynuyorum. ingilizceme bile çok faydalı oldu diyebilecek kadar ingilizce konuşabiliyom.ama hala niye oynuyor diyosan...... hiç sorma bırakamıyom. oynamadım mı kendimi bi acayip hissediyom
  • ben c2 de basladım L31 e kdr yolu var... sonra bırakırım a.q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagvar -- 15 Haziran 2007; 18:33:36 >
  • TheCreeD

bence bu adamı bu forumdn atın banlayın bu bize yapılmış bişe deil tüm insnlığa yapılmş bir ayıp
    yazıklar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagvar

TheCreeD

bence bu adamı bu forumdn atın banlayın bu bize yapılmış bişe deil tüm insnlığa yapılmş bir ayıp
    yazıklar olsun

soru sorarken soru sormanın bi biçimi vardır zevkler ve renkler farklıdır die boşuna dememişler ve biz ilkel bi canlı deiliz ki böle soru soruor!!!

şimdi cvp versin bu konuyu açan arkadaş... l2 oyuncularına yapılmış bi hakaret olarak görüorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrianWiggans

Lineage bir yaşam tarzıdır..

Çok mu abarttım ?

quote:

Orjinalden alıntı: seca2
    ben pvp lerini sewiyom yabancı insanlarla takılmak bi hoşuma gidiyor. ki şu bana göre gerçektir yaklaşık 1,5 yıldır oynuyorum. ingilizceme bile çok faydalı oldu diyebilecek kadar ingilizce konuşabiliyom.ama hala niye oynuyor diyosan...... hiç sorma bırakamıyom. oynamadım mı kendimi bi acayip hissediyom

+31

• quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

arkadaslar ben ko ile basladım bu mmorpg oyunlarına .. ve bu oyun tarzına oyle bi alıstım ki en kral pc oyunu bile bana gercek bi zaman kaybı gibi geliyo .. eer oyun basında zaman kaybetceksem mmorpg ile zaman kaybetmeyi tercih ederim .. ama sunu da diyim ben ilk olarak ko ile basladım cun ku ilk ko vardı.. ve gercek tende ko suan butun mmoprg lerden daha kotu .. ama oyle bi imajı varki her yeni cıkan bu tarz oyun larda kıyaaslama ko ile yapılır mesela slkroad vs ko yada guild wars vs ko yada lineage vs ko ... yani artık ko bi varsayım olmus durumda.. ben line age dısında hemen hemen her mmorpg yi oynadım ve halada oynamaktayım sadece line age oynamadım simdi de sizin konularınızı ve tartısmalarınızı okuyarak oyun hakkında bilgi sahibi olmaya calısıyorum.. ama lutfen daha once ko oynamamıs gibi davranmayalım ..

Sana katılmıyorum Ko nun ne kadar gecmisi var ki Lineage bunların atasıdır Lineage, Lineage Chronicle 1, Lineage Chronicle 2, Lineage Chronicle 3, Lineage Chronicle 4, lineage Chronicle 5, Lineage İnterlude ve Prelude her zaman kendisini gelistiren ve bana gore kendi sınıfı acısından dunyanın gelmıs gecmıs en ıyı crafted sistemine sahip olan tek oyun budur bence Ko cular dikkat ettim oturuyorsunuz acıyorsunuz bir program aaa o da ne characteriniz her seyi otomatik kendi yapıyor siz de geyik yapıyorsunuz ne anladım ben simdi emek yok kasma yok dayanısma yok oyunun mistik olmadıgını soyleyen arkadasa bir cift lafım var hangi oyunda Elf, Dark Elf, Dwarf, Human, Orc characterlerinin bu kadar gercekci yapılmıs halini gordugunu soylermisin onu gectim en basit bir strider icin bile nakdar guzel kasman gerekeiyor gitmedigin yerlere gidip gormedigin moblarla ugrasman lazim binlerce cesit mob var farklı farklı her sey characterinize gore uygun boyutlarda yani atıyorum 1.70 boyu mu var characterinizin oyundaki kaleden binasina silahından kullandıgınız iteme kadar her sey orijinal boyutlarda ek olarak hic bir oyunda bu oyundaki kadar estetik bina yapısı goremessin TOi denilen (tower Of Insolence) incelersen eger (girmek nasip olursa git Derim Meshur Baiumun evi) o kadar muhendislik harikasi bir bina goremessin her katın yerlesimi 14 katı ayakta tutacak sekılde dizayn edilmistir. ole basit oyunlar gibi kule cıkalım yap gitsin yok merdivenin detayına icindeki heykellerin ayrıtılarına kadar mitolijden tut mistik her seyi bulabilirsin. Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: nightelf41

Amacın ne biz oynuyoruz işte oynamıyacaksan oynama!

+99999999999999999999

biz oynuyoruz sevdigimiz için

bende şiddetle katılıorum ama madem mistik içerii olmayan diosun ozaman bize örnek wer bakalım senin bildiin MİSTİK İÇERİKLİ PVP olmayan oyunlar nelerdir söle
    biz oynarıs yada oynamayız amacın ne anlamadım we harbiden lineage oynamamışsın o şimdiye akdar gelmiş geçmiş en ii mmorpg benim gözümde wow u bile geçti neredeyse
    söle bakalım MİSTİK İÇERİKLİ oyunlarınıda biz onlara bakıp bizde yorum yazalım

arkadasin bildigi mistiik icerikli oyunlari sormussun ben onun mistik oyunlarini soyleyeyim bratz mi ne ole bi cizgi film var kardesim izliyo periler buyu yapiyo onun oyunu nu diyodur hugo oynuyodur adi ustunde hugo ve cadı bilmem ne icinde cadi varsa mistik bisi kesin vardir sonra sirinlerin rpg oyunu vardir onu diyodur oynun en guclu boss u da gargamel

• quote:

Neden olmasın. Hahaha, belki de LA2 yaninda diğer süper oyunları da oynayabiliriz; bir liste yazarsan güzel olur.
  • :D Bende yazacam xD delinin biri taş atmış hesabı xD ONLİNE oyunu sen ne için oynuyorsun xDDDD PVP için değilse :D bi amacın yok zaten mistizm istiyorsan git yaşa oyunla ne alakası olacak :D pvpsiz online online değildir D&d(dragon and dungeons) gibi kalır ortada Bilmiyorsan öğren konuş okusan az görürsün Hem KO yu kınamıyorum:D koyu yapıp onu piyasa sürüp sonrada salakları bulduk bırakalım para geliyor zaten diye bırakan yapımcılarını ve onlara halen gaz veren salak playerları kınıyorum
    ÇOK mu sert oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.