Şimdi Ara

HALA Lineage mi? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar onca online süper oyunlar varken hala neden pvp tabanlı tamamen mistik iceriği olmayan bu oyunu oynuyoruz???

• Amacın ne biz oynuyoruz işte oynamıyacaksan oynama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightelf41 -- 23 Haziran 2006; 15:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightelf41

Amacın ne biz oynuyoruz işte oynamıyacaksan oynama!
    quote:

Orjinalden alıntı: nightelf41

+99999999999999999999999999999999999999999

biz oynuyoruz sevdigimiz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

arkadaşlar onca online süper oyunlar varken hala neden pvp tabanlı tamamen mistik iceriği olmayan bu oyunu oynuyoruz???

lineage2 deyince senin aklına sadece pvp geliyosa, seni hiç lineage2 oynamamış kabul ediyorum... böyle saçma sapan milleti provake edebilecek topicler açmayın... saçmalık ve post kirliliğinden başka bişey değil...
    zevkler ve renkler görecelidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

+99999999999999999999999999999999999999999

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

+99999999999999999999

bende şiddetle katılıorum ama madem mistik içerii olmayan diosun ozaman bize örnek wer bakalım senin bildiin MİSTİK İÇERİKLİ PVP olmayan oyunlar nelerdir söle
    biz oynarıs yada oynamayız amacın ne anlamadım we harbiden lineage oynamamışsın o şimdiye akdar gelmiş geçmiş en ii mmorpg benim gözümde wow u bile geçti neredeyse
    söle bakalım MİSTİK İÇERİKLİ oyunlarınıda biz onlara bakıp bizde yorum yazalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNeTaCKo -- 23 Haziran 2006; 17:06:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HioNeTaCKo

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

+99999999999999999999

bende şiddetle katılıorum ama madem mistik içerii olmayan diosun ozaman bize örnek wer bakalım senin bildiin MİSTİK İÇERİKLİ PVP olmayan oyunlar nelerdir söle
    biz oynarıs yada oynamayız amacın ne anlamadım we harbiden lineage oynamamışsın o şimdiye akdar gelmiş geçmiş en ii mmorpg benim gözümde wow u bile geçti neredeyse
    söle bakalım MİSTİK İÇERİKLİ oyunlarınıda biz onlara bakıp bizde yorum yazalım

Alıntıları Göster
    LİNEAGE 2 İS MY LİFE .... sanırım bu yeterlidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: LuD4cRis

LİNEAGE 2 İS MY LİFE .... sanırım bu yeterlidir...

Alıntıları Göster
    thecreed aga sn hayatinda line age oynadin mi ??
    ona bakılırsa bize gorede knight on-line cok dandik bi oyun(sadece bize gore deil herkese gore kotu bi oyun)onlara gore line age dandik bi oyun( istemeyerek söylüyorum affedin) herkes kendi oyununu sewer sn ndn bu insanlari tahrik edion ki şimdi hyr yane harbiden amaç ne???!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: polomec

ona bakılırsa bize gorede knight on-line cok dandik bi oyun(sadece bize gore deil herkese gore kotu bi oyun)onlara gore line age dandik bi oyun( istemeyerek söylüyorum affedin) herkes kendi oyununu sewer sn ndn bu insanlari tahrik edion ki şimdi hyr yane harbiden amaç ne???!!!!!!!

Alıntıları Göster
    polomec hade affettim :P:P bir daha olmasın :P

• quote:

polomec hade affettim :P:P bir daha olmasın :P

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

lineage2 deyince senin aklına sadece pvp geliyosa, seni hiç lineage2 oynamamış kabul ediyorum... böyle saçma sapan milleti provake edebilecek topicler açmayın... saçmalık ve post kirliliğinden başka bişey değil...

katılıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorpgtr

quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

katılıyorum .

Alıntıları Göster
    topicin öğretici,açıkayıcı paylaşımcı bir niteliği yok...üstelikde (açan arkadaş kusura bakmasın) çok saçma.

silinmesini öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSpirit

topicin öğretici,açıkayıcı paylaşımcı bir niteliği yok...üstelikde (açan arkadaş kusura bakmasın) çok saçma.

silinmesini öneriyorum

Alıntıları Göster
    Eğer küfür yeyip etmek istiyorsan emek vermeden bir yerlere gelmek istiorsan,senin milletini rant için kullanan şirkete kazandırmak istiyorsan,Dostttan çok kazık atacak elaman arıosan K.O oyna eğer makro seviorsan M.U da alternatif....Sürekli kopmalar yaşamak istiyorsan silk road da olur...Nie lineage belli oldu zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxoxoxo -- 23 Haziran 2006; 21:06:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oxoxoxo

Eğer küfür yeyip etmek istiyorsan emek vermeden bir yerlere gelmek istiorsan,senin milletini rant için kullanan şirkete kazandırmak istiyorsan,Dostttan çok kazık atacak elaman arıosan K.O oyna eğer makro seviorsan M.U da alternatif....Sürekli kopmalar yaşamak istiyorsan silk road da olur...Nie lineage belli oldu zannedersem

Alıntıları Göster
    kim hangi oyunu oynamak isterse oynar. hala bunu mu şunu mu oynuyosunuz demek çok saçma boş bi laf...

• quote:

Orijinalden alıntı: birdy

kim hangi oyunu oynamak isterse oynar. hala bunu mu şunu mu oynuyosunuz demek çok saçma boş bi laf...

Alıntıları Göster
    sakın oynama çok kötü bir oyun git dama oyna tavla oyna hatta flash oyunu oyna onlar bil l2 den iyidir.. sakın bulaşma aman

• quote:

Orijinalden alıntı: pliabos

sakın oynama çok kötü bir oyun git dama oyna tavla oyna hatta flash oyunu oyna onlar bil l2 den iyidir.. sakın bulaşma aman

Alıntıları Göster
    Böyle adamlar 1 kere konuşur bida yemez işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: polomec

Alıntıları Göster
    muahah bak bak bak ko cularda nasıl kendini belli ediyo ( aga ) .. aga party pls
    quote:

Orjinalden alıntı: polomec

• quote:

Orijinalden alıntı: x_axis

muahah bak bak bak ko cularda nasıl kendini belli ediyo ( aga ) .. aga party pls
    quote:

Orjinalden alıntı: polomec

Alıntıları Göster
    Ne KO su biz komple gicigiz K O ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nightelf41

Ne KO su biz komple gicigiz K O ya

Alıntıları Göster
    Knight online mi??? o da ne??? yeniliyormu??

Su LİNEAGE 2 bolumunde ko yu sven bir kisi bile yoktur bea..

• quote:

Knight online mi??? o da ne??? yeniliyormu??

Su LİNEAGE 2 bolumunde ko yu sven bir kisi bile yoktur bea..

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben ko ile basladım bu mmorpg oyunlarına .. ve bu oyun tarzına oyle bi alıstım ki en kral pc oyunu bile bana gercek bi zaman kaybı gibi geliyo .. eer oyun basında zaman kaybetceksem mmorpg ile zaman kaybetmeyi tercih ederim .. ama sunu da diyim ben ilk olarak ko ile basladım cun ku ilk ko vardı.. ve gercek tende ko suan butun mmoprg lerden daha kotu .. ama oyle bi imajı varki her yeni cıkan bu tarz oyun larda kıyaaslama ko ile yapılır mesela slkroad vs ko yada guild wars vs ko yada lineage vs ko ... yani artık ko bi varsayım olmus durumda.. ben line age dısında hemen hemen her mmorpg yi oynadım ve halada oynamaktayım sadece line age oynamadım simdi de sizin konularınızı ve tartısmalarınızı okuyarak oyun hakkında bilgi sahibi olmaya calısıyorum.. ama lutfen daha once ko oynamamıs gibi davranmayalım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: x_axis

arkadaslar ben ko ile basladım bu mmorpg oyunlarına .. ve bu oyun tarzına oyle bi alıstım ki en kral pc oyunu bile bana gercek bi zaman kaybı gibi geliyo .. eer oyun basında zaman kaybetceksem mmorpg ile zaman kaybetmeyi tercih ederim .. ama sunu da diyim ben ilk olarak ko ile basladım cun ku ilk ko vardı.. ve gercek tende ko suan butun mmoprg lerden daha kotu .. ama oyle bi imajı varki her yeni cıkan bu tarz oyun larda kıyaaslama ko ile yapılır mesela slkroad vs ko yada guild wars vs ko yada lineage vs ko ... yani artık ko bi varsayım olmus durumda.. ben line age dısında hemen hemen her mmorpg yi oynadım ve halada oynamaktayım sadece line age oynamadım simdi de sizin konularınızı ve tartısmalarınızı okuyarak oyun hakkında bilgi sahibi olmaya calısıyorum.. ama lutfen daha once ko oynamamıs gibi davranmayalım ..

Alıntıları Göster
    benim ilk başladıım MMORPG Ultima Online'dır sakın kötülemeyin grafik yok die bilenler bilir Sigara gibi bırakamazsın içki gibi Ayyaşı olursun ayrı bi zevktir ultima farklı bi havası war çünkü son zamanlarda lineage we uo nun zaten motorlarını çalarak biras deiştirip oyun yapmışlar deli oldum biri last chaos dieride hatırladıımda sölerim iki üç şey deiştirmişler gerisi uo we lineage yani iki oyunda böle :) ama uo we lineage benim wazgeçemeyeceim 2 oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: HioNeTaCKo

benim ilk başladıım MMORPG Ultima Online'dır sakın kötülemeyin grafik yok die bilenler bilir Sigara gibi bırakamazsın içki gibi Ayyaşı olursun ayrı bi zevktir ultima farklı bi havası war çünkü son zamanlarda lineage we uo nun zaten motorlarını çalarak biras deiştirip oyun yapmışlar deli oldum biri last chaos dieride hatırladıımda sölerim iki üç şey deiştirmişler gerisi uo we lineage yani iki oyunda böle :) ama uo we lineage benim wazgeçemeyeceim 2 oyun

Alıntıları Göster
    x_axis aga K.O cu snn babandir yazdığım yazıyı ii oku

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.