Şimdi Ara

HALA Lineage mi? Neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhaha
  • zuhahah

• Ko dan zevk almaya çalışanlar Ko yu anlamaya çalışıp ko'da bişi olmaya çalışanlar warsa derhal topic'i terketsin
  • "KO da lvl 70 chara 2002 model woswagen transporter veriyorum" zuhauhauhauahuahuh bole bir zihniyet ko yu oyunuyor istee

(aslinda fena fikir degil hee ko da 70 lvl char yapip satarim,yada dukkan acarim ikinci el ko charlari alinir satilir)

• İzmitten 1 haftaligina Ankaraya geldim 1 tane cafe buldum L2 olan baska hicbir yerde yok.. burda millet KO oynuyor ya L2 oynadiktan sonra su oyunu oynama ihtimalim %0 bu ne bole kartondan adamlar sacma sapan gercekten bu online oyunu nasil oynuyorsunuz.. pff neyse benim acc deil bu BLaCkSpiriT
  • KO HEP BÖYLE AGA PARTY PLS AGA ARENAYA GEL AGA WEAPON DEĞİŞELİMMİ KASMASINI İSTEDİKLERİM GELSİN BAŞKA BİŞEY YOKKİ DİME BEN L2 OYNAMAYA BAŞLICAM KO'YA

Ekleme (2011/07/21) , vay be , DH'ye attığım ilk mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 21 Temmuz 2011; 0:50:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

Knight online mi??? o da ne??? yeniliyormu??

Su LİNEAGE 2 bolumunde ko yu sven bir kisi bile yoktur bea..

AMA NEDENSE BEN HEM L2 HEM KO OYNUYORUM HEMDE KO YU SEVİYORUM

• ben l2 den fırsat bulursam ko daki private serverlerde gm lerle dalga geçmeye giriom çok zevkli oluo
  • şimdi arkadaşlar polemik olmuş biraz ama cevaplar benim sitediğim gibi değil...

fakat bir kac arkadaş sormus senin dediğin mistik oyunlar hangisi diye online oyunlarda WOW diyorum...

bu aralar OBLİVİON oynuyorum mükemmel zevkli herkesede tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

şimdi arkadaşlar polemik olmuş biraz ama cevaplar benim sitediğim gibi değil...

fakat bir kac arkadaş sormus senin dediğin mistik oyunlar hangisi diye online oyunlarda WOW diyorum...

bu aralar OBLİVİON oynuyorum mükemmel zevkli herkesede tavsiye ediyorum.

sonunda cvp yasdın kardeş anlatmak istediğini anlatamadn galiba yada uslubunu ayarlayamadn.. neden bu oyunu oynuyorsunuz die bi soru saçma gibi sanki.. bu soruyu genelde babam soruo artı şunu söliim wowda güse ii tamamda... lineage diince aklına pvp geliosa orda bi dur derim.. tavsiyem oyunu bi yükle bide düşük rateli bi servere başla 4x 5x fln o zaman bak gör mistik içeriklimi pvp içeriklimi

L2 C4 clientler

mirror 1

mirror 2

mirror 3

mirror 4

bak ayana kadar getirdim bu kıyamıda unutma

• nedenmi lineage oynuyorum oynadigim en mukemmel oyun lineage oyuzden bende o grafik yapisina ragmen knight oynuyanlara sasiyorum birde para verip ustue ustelik neden lineage biliyormusun mukemmel obir oyun oldugu icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

ben ko yu hic oynamadim x_axis bunu bil. hatta dunyada hic oyun kalmasa tek KO kalsa gene ben o oyunu oynamam. niye? diyebilirsin cunku ko da ne grafik var ne de goruntu+(adamin teki bir gecede yapmis ertesi guın piyasaya surmus alın size mmorpg oyunu diye) ko yu yapan sirket su ana kadar ko oynayanlar icin ne yapti ?? sadece kendi cebini doldurdu o kadar sizde bu oyunu oynayıp durdunuzz .

diyecegim odur ki KO gibi kotu bir oyun yok onu oynuycagıma segada mortal combat oynarım daha iii

Ama Ben nedense Ko ve L2 oynuyorum çünkü 2side güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: nightelf41

Amacın ne biz oynuyoruz işte oynamıyacaksan oynama!

+99999999999999999999

biz oynuyoruz sevdigimiz için

bende şiddetle katılıorum ama madem mistik içerii olmayan diosun ozaman bize örnek wer bakalım senin bildiin MİSTİK İÇERİKLİ PVP olmayan oyunlar nelerdir söle
    biz oynarıs yada oynamayız amacın ne anlamadım we harbiden lineage oynamamışsın o şimdiye akdar gelmiş geçmiş en ii mmorpg benim gözümde wow u bile geçti neredeyse
    söle bakalım MİSTİK İÇERİKLİ oyunlarınıda biz onlara bakıp bizde yorum yazalım

99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

aynen

• Ayıptır söylemesi ama lineage2 oynamak ayrıcalıktır !!
    Neden 9 yaşındaki noob app insanlar oynayamıyor çünkü 2.4 gblik clienti görünce ÇÜŞ ABİ ONE YA diyorlar.
    Şimdi 9 yaşındaki çocuklar 300 mblik oyun sever.
    Tabi herkez için geçerli değil bazı büyük insanlarda oynar ama onların l2den haberi varmıdır onu bilemem.
    Ağır kaçtırsa özür.Ama gerçek bu.İnanın en az 10 dan fazla online oyun denedim bunların arasında ko silkroad conquer den tut ultima online ogame falan filan lineage2 gibi oyun görmedim yemin ederim.
    The elder scrolls 4 oblivion var ama oda frp solo

((((((( BUNLAR SADECE BENİM DÜŞÜNCEMDİR)))))))
    HERKEZ ÜSTÜNE ALINMASIN %95 CİVARINDA ÖYLEDİR ÇÜNKÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwan -- 25 Temmuz 2006; 9:20:24 >

• Herkez kendine göre haklı ama adamda haklı belli bi zaman sonra oyun acayip sıkmaya baslıyor. Onları geçtim insan sosyal hayatından kopuo hele low rate oynuosan yandım demektir sabah aksam pc basında amele gibi oturuosun ne için bi fantasi icin bence deymez bunu anladıgımdan beri l2 oynamıyorum yada her hangi bir online mmorpg bunu oynicama giderim alırım 3 lü cigara mı içerim daha iyi ...
  • )
  • quote:

Orjinalden alıntı: KINGELVIS

)

amaç ???????
  • 1sene olmus hortlmais konu yaw
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.