içim içimi yiyor böyle sitelerde reklamlarını görünce zor tutuyorum tekrar başlamamak için kendimi nasıl sv durumları hala güncel oynayan varsa bilgi verebilir mi?
+1
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
+1
Arkadaşlar Knighttan vs sonra Metin2 ye resmen geri döndüm. Karadeniz serverinde(son server) Tecrübe yüzüğünü, oto avı çekerek başladım. Çevrede çok hileci var ama aldırmadan devam ediyorum. 3 Kişiyiz ve 20~29 arasıyız. Gelecek arkadaşlar olursa buyursun gelsin :)
+1
quote:
Orijinalden alıntı: emir548
+1
güncel
quote:
Orijinalden alıntı: emir548
güncel
Alıntıları Göster
Geçenlerde baktım eski havası hiç kalmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: fatality94
Geçenlerde baktım eski havası hiç kalmamış.
Alıntıları Göster
bende senin gibi duygular yaşayarak başladım sonu hüsran eski havası yok çok kötü
quote:
Orijinalden alıntı: qLst
bende senin gibi duygular yaşayarak başladım sonu hüsran eski havası yok çok kötü
Alıntıları Göster
Bende düşünüyorum beyaz kaplanlar vardı en son
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Bende düşünüyorum beyaz kaplanlar vardı en son
Alıntıları Göster
dodurga ruhtaşı 3.5 m hava bk 4 m
Çok güzel oyundu be.Suan yerini lol aldı.Umarim yeni bir mmorpg çıkıpta ortalığı kavurur.
quote:
Orijinalden alıntı: Emple
Çok güzel oyundu be.Suan yerini lol aldı.Umarim yeni bir mmorpg çıkıpta ortalığı kavurur.
karadenizde şamanım vardı benim de, geri dönmeyi düşünüyorum ama bakalım
Oynanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
dodurga ruhtaşı 3.5 m hava bk 4 m
Eretnadayım item fiyatları eskisi gibi değil hile kullanan sayısı yok gibi birşey varsada bana denk gelmedi her 10 levele bir sandık geliyor
sen ölmedın mı çofrey ne arıyon burda
Sg serveri güzel duruyor beyler 0 hile ve gmler ilgili. Oynamayi düsünenler varsa oraya da baksin
quote:
cofri ölmedi kalbimizde yaşıyor! hain saldırılara gitti yiğidim metin2 oynuyon mu qnq
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8
quote:
cofri ölmedi kalbimizde yaşıyor! hain saldırılara gitti yiğidim metin2 oynuyon mu qnq
Alıntıları Göster
metin2 tc var beyler baya zor bakın isterseniz
yok beyahu heveslenıyon ındırıyon 1 gun sonra sıkılıyon sarmıyor artık
Oynayan var mi be durumdasiniz 45 level var ban yedi yarin 30 level car alicam oynamak isteyen yazsin