Şimdi Ara

Hala oynayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorularımla bunaltabileceğim birilerini arıyorum.Yok yok şaka yaptım o kadar soru soran birisi değilim.Her şeyi kendim çözmeye çalışırım ama oyunu ne kadar boş oynadığımı fark ettim.Biraz popmundo üzerine sohbet edebileceğim birisi var ise skype msn veya herhangi bir platformdan yada donanım haber özel mesajı tercih ederse buradan konuşmak isterim

• Ben varım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben varımmm
  • Ben varım

CharacterID=2905964
  • oyuna 2 sene aradan sonra dirilerek dönüş yaptım deniz özcan ismim v2deyim genelde.
  • V1 : 1213122
    Forumda takılıyorum iyi oluyo.

• Sorularınız varsa sorun arkadaşlar 4 senedir illet oldu başımıza :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 senelik uzun bir aradan sonra bugün ben de başlamış bulunmaktayım
  • 2008'de başladım 2009 sonu gibi bırakmıştım şimdi aynı karakterle yeni başladım

Karakter ID: 1152038
  • Ya beyler bende 1 haftadır yetenek yüzdesi gözükmüyor yetenekler sayfasını açtığımda doğaçlama müzik 3 yıldız görünüyor ama doğaçlama müziğe tıkladığımda en son yüzde kaç olduğunu göstermiyor. Sizde de oldumu böyle?

• Tabiki tam gaz devam ediyoruz.
  • Ben bu oyunla geç tanışanlardanım. 20 gün oldu gireli. Tam çözemedim ama :)

Id: 2970287
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

Ya beyler bende 1 haftadır yetenek yüzdesi gözükmüyor yetenekler sayfasını açtığımda doğaçlama müzik 3 yıldız görünüyor ama doğaçlama müziğe tıkladığımda en son yüzde kaç olduğunu göstermiyor. Sizde de oldumu böyle?

v1'de mi v2'de mi?
  • 2008'de oynuyordum bıraktım eskiden vip yoksa oyun zevkli değildi tahminime göre şimdi de öyledir diye başlamıyorum gerçi çok vip aldım zamanında ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

2008'de oynuyordum bıraktım eskiden vip yoksa oyun zevkli değildi tahminime göre şimdi de öyledir diye başlamıyorum gerçi çok vip aldım zamanında ama olsun

Aynen vip olayını sonradan çok abarttılar bende almıştım zamanında 3-4 kere geçen girdim baktım nasıl olmuş diye dahada abartmışlar bence başlamanın bir manası yok yani. Tek güzel şey ölmüş karakterini diriltebiliyorsun başlarken yetenekler geri geliyor ama para gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

2008'de oynuyordum bıraktım eskiden vip yoksa oyun zevkli değildi tahminime göre şimdi de öyledir diye başlamıyorum gerçi çok vip aldım zamanında ama olsun

Aynen vip olayını sonradan çok abarttılar bende almıştım zamanında 3-4 kere geçen girdim baktım nasıl olmuş diye dahada abartmışlar bence başlamanın bir manası yok yani. Tek güzel şey ölmüş karakterini diriltebiliyorsun başlarken yetenekler geri geliyor ama para gelmiyor

Eskiden 1m falan aşırı değerliydi şimdi tl ile satıyorlar bu oyunu bitiren bir faktör bence ne zaman devreye oyun parasının reel parayla satılması girerse ben soğuyorum açıkçası hani gerekirse oyun paralı olsun ancak oyun parasının satılmaması lazım eskiden az bilinirdi oyun şimdi cılkı çıkmış

• bende oynamaya başladım id:2972659 saçma sapan geziyorum şuan orda burda konser veriyoruz :D
  • 2-3 sene aradan sonra bende yeniden başladım. v1 ne v2 ne hiç bilmiyorum. İD: 2984180 John Morrisey like Jim Morrison
  • Tekrardan Başlamayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.