Şimdi Ara

Hala tam olarak hazır değiliz ve eksiklerimiz var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçta 1 aylık bir takım bu, daha tam olarak parçalar tam oturmadı. Feghouli ve asamoah geldikten sonra takımın birbirini tanıyıp gözü kapalı pas atacak kadar alışması ve kondisyonun tam olarak oturması için en az 5 haftaya daha ihtiyacımız var.
    -Garry çok iyi bir takım oyuncusu, harika bir sprinter ama pas ve şut yeteneği yok.. Dün akşam biraz daha çabuk düşünebilse idi 2,3 gol fazla atmış olacaktık tıpkı yasin gibi..
    -Serdar 10 üzerinden 7 lik oynuyor bunu 8 yapsa harika olacak çok sık sakatlanabilir endişesi yaratıyor belki bir stoper daha alabiliriz
    -Asamoah şart onun sayesinde,fernando,ndiaye,tolga ile birlikte başka bir boyutta orta saha mücadelesi veririz
    -Feghouli nin gelmesi ile belhanda nın da etkisinin artacağını düşünüyorum.. Kanattan içeri girip çıkabilen,ceza yayına doğru topu çıkaracak bir oyuncu feghouli.
    Yasinden kurtulsak harika olur,bu adam yerine volkan şene fitim:)
    yedekler: linnes,garry,eren,xelçuk,koray,ahmet yeterli olur zaten 31 tane finalimiz var. 12 hafta sonra tekrar ara transfer var.
    Milli aradan sonraki haftalarda rakiplerimiz zorlu avrupa maçlarına çıkıp birbirleriyle oynacaklar, güzel bir seri yapmamız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün sivasın baakısı sonuç verdi ilk yarı bu yüzden fazla etkili değildik en azından önceki iki maça göre, sivas yerine yetenekli oyuncuları olan bir takımla oynasak durum ne olurdu bunun üzerine çalışılmaaı lazım hedef seviye şampiyonlar ligi seviyesi üzerinden hesaplar yapılmalı kanatlar dan atak konusunda çok eksiğiz Rodrigueze ben inanmıyorum bu seviyede bir oyuncu değil feghuli tamam sağ kanatı işler hale getirir soldada yarı forvet yarı ortasaha tolga ile ligi çok rahat idare edebiliriz oraya asamoah gelince görücez neler olcağını

• ilk 60 dakika ilk 2 maç kadar baskın değildik çünkü enerjimizi 75-80 dakikaya yaydık. Son 30 dakika çöküyorduk ilk 2 maçta. Sivas maçında ise 75'e kadar gayet iyiydik. O yüzden takım baya eksik gibi göründü. Ama çok çabuk gaza gelen bir taraftar kitlemiz var. Bir maç kaybedince çok tepki alır bu takım. Kanatları etkin kullanamamız sorununu Soso ve Asabob çözer umarım. N'diaye ve Belhandanın ceza sahasına daha çok girmeleri lazım ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: ussaki

Dün sivasın baakısı sonuç verdi ilk yarı bu yüzden fazla etkili değildik en azından önceki iki maça göre, sivas yerine yetenekli oyuncuları olan bir takımla oynasak durum ne olurdu bunun üzerine çalışılmaaı lazım hedef seviye şampiyonlar ligi seviyesi üzerinden hesaplar yapılmalı kanatlar dan atak konusunda çok eksiğiz Rodrigueze ben inanmıyorum bu seviyede bir oyuncu değil feghuli tamam sağ kanatı işler hale getirir soldada yarı forvet yarı ortasaha tolga ile ligi çok rahat idare edebiliriz oraya asamoah gelince görücez neler olcağını

Garry ikinci yarı için iyi bir alternatif..katılıyorum hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.