Şimdi Ara

Hala umut var mı? (lise 2 içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok boşladım bu 2 yılda. Şimdi kafama dank etti. Önümde 2 yıl daha var. Sağlam bir çalışma ile güzel bir yere gelme şansım var mı?

(9. sınıftan kalma çok az altyapım var. 10. sınıftan ise matematik, kimya hariç diger derslerimin altyapısını oturttum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var kardesim tabi sen mal misin? 3 yil bi kere bile dersi dinlemedim, ne sinavlara ne bi seylere calistim. dershaneye yazilmama ragmen ayda bir gittim, onlari bile dinlemedim. Lys mat denemesi oluyorduk netlerim 3-4 tu. Son yil ortalamam +90 olmasina ragmen obp 67. Ben bunlara ragmen hala calisiyorum daha 10.sinifsin. Kendine bi hedef koy ve yapabilmek icin ugras. 10. Sinif gec degil

• piykam P kullanıcısına yanıt
    Aslında hedefim var. İstanbulda güzel bir üniversitede hukuk okumak. Ama onunda değeri kalmadı diyorlar. 150 k (310 puan) yapmadan girilmiyor. İnanın kafam çok karışık daha 2 yıl var ama ben şimdiden kazanamazsam ne mok yicem diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarguvseN

Aslında hedefim var. İstanbulda güzel bir üniversitede hukuk okumak. Ama onunda değeri kalmadı diyorlar. 150 k (310 puan) yapmadan girilmiyor. İnanın kafam çok karışık daha 2 yıl var ama ben şimdiden kazanamazsam ne mok yicem diye düşünüyorum.

150kya hukuk nerde okunuyor arkadaş bizim niye haberimiz yok
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Okunmuyor. Sınır geldi tam anlatamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 6-7 ayda 4 senenin konularını yetiştiriyor çalışıyor sen gelmişsin 2 senem var olur mu diyorsun.Şimdiden çok kasma.Sadece 10.sınıf konularını iyi öğren 1-2 kitaptan çöz.Yazın tekrar et.11.sınıfta da aynı şeyi yap.
  • 150k ne kardesim? Kendinizi kucumsemeyin bu kadar. Eylulden ocak ayina kadar gunde sadece 1-2 saat calistim. Son 2 ay biraz kastim. Sinavda cok heyecanlandim rahatsizlandim vs 105k geldi. Eger heyecanlanmasaydim 35-40k yapabilirdim. Kendinizi kucumseme bu kadar? Onunde daha 2 yil var. Cok iyi sonuclar elde edebilirsin. Her sey sana kalmis.

Not: obp de okul sonuncusu oldugumu belirtmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piykam -- 14 Mayıs 2015; 20:49:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.